— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Eén keertje

Waarom? Omdat het kan, omdat ik moet weten hoe het is, omdat ik mijn vriendinnen jaloers wil maken. Weet ik veel waarom. Waarschijnlijk alleen omdat je me in al die chats zo verschrikkelijk geil hebt gemaakt, zo geil ben ik nog nooit geweest. Zal het in het echt ook zo zijn, zo ongeremd, zo schaamteloos? Ik moet het weten, ik moet weten of ik het kan, hoe het voelt, hoe jij voelt.

Ik heb trouwens geen tijd meer om erover na te denken, want je bent onderweg, je weet mijn adres, je belt zo aan, ik kan niet meer terug. Alsof de spanning nog niet genoeg was, heb je vanmorgen een mailtje gestuurd dat je het wel heel geil zou vinden als ik naakt de deur open zou doen. Op klaarlichte dag. Als de buurvrouw toevallig net voorbij komt en zich al afvraagt wat die jongen bij mij zou komen doen, weet ze dat gelijk. Bij het idee voel ik een rare mix van schaamte en lef. Ik kleed me uit. Ik ben zenuwachtig, maar dat maakt me ook geil merk ik. Mijn lijf trilt. De bel.

Ik doe de deur open, blijf er een beetje achter staan. Je blik is onbetaalbaar en als ik niet al om was, dan ben ik dat nu. Je kan alles met me doen. En dat ga je ook doen.

Je kust me en doet de deur achter je dicht, je drukt me tegen de muur, je tong direct diep in mijn mond. Het voelt gek, ik helemaal naakt, jij zelfs je jas nog aan. Maar door al die lagen stof voel ik een enorm grote, keiharde lul in je broek. Ik voel het bloed uit mijn hoofd wegtrekken en net als in die chat lijkt het even of ik flauw ga vallen. Zonder iets te zeggen maak jij je broek los terwijl ik op mijn hurken zak. Ik kan niet wachten, gulzig zuig ik je harde pik mijn mond in. Je stoot mee, ik zuig, lik en voel mijn kut natter worden. Binnen no time kom je klaar in mijn mond. Ik slik al je zaad door, lik je lul af. In tegenstelling tot bij mannen van mijn eigen leeftijd is het hiermee niet afgelopen. Het begint pas.

Ik ga je voor op de trap, maar na twee treden houd je me vast. Je streelt me, ik voel je hand tussen mijn dijen. Gewillig duw ik mijn kont naar achter en hang op de treden, terwijl jij met je vingers over mijn schaamlippen gaat. Stevig duw je twee vingers in mijn kut en ik voel het vocht eruit lopen. Dan voel ik je eikel duwen tegen mijn schaamlippen. Even verbaasd het me dat die alweer groot en hard is, maar daarna kan ik alleen maar kreunen als je me neukt tegen mijn eigen trap, in mijn eigen huis. De komende weken zal ik niet over deze trap kunnen lopen zonder flitsen van dit moment in mijn hoofd.

Met een oerkreun stort je opnieuw een lading zaad in me en even hangen we op de trap. Dan lopen we verder naar boven, naar mijn slaapkamer. We gaan op bed liggen, zoenen, kletsen wat, al weet ik de volgende dag al niet meer waarover. De herinnering zal volledig fysiek zijn. Als ik terugdenk aan hoe jouw lul in me schoof op de trap, zal ik direct die tinteling weer voelen, zal mijn kut weer nat worden. Als ik denk aan de voordeur, zal ik de smaak van jouw zaad weer proeven.

Je duwt me op mijn rug, mijn benen uit elkaar en begint me te likken. Direct voel ik weer die roes, mijn hoofd is nog steeds licht. Al het bloed moet zich in mijn onderlijf bevinden. Volgens mij zijn mijn schaamlippen nog nooit zo opgezwollen geweest. Langzaam maar doelgericht lik je me naar een orgasme. Vlak voor ik klaarkom, duw je je vingers weer in mijn kut. Heftige golven vloeien door mijn buik, mijn dijen trillen. Ik wil je wegduwen, kan niet meer, maar je gaat door, door met likken, vingeren. En de hoogtepunten gaan ook door, als een tsunami. Ik smeek om genade, ik moet even op adem komen. Maar in plaats van me die rust te gunnen rol je me op mijn buik. Ik voel je pik tegen mijn billen. Hoe is het god allejezus mogelijk dat die weer keihard is? Het kost geen enkele moeite om je pik in mijn glibberige natte kut te krijgen. Met lange halen neuk je me. Ik hijg, kreun, steun.

Ik heb het gewoon gedaan. Eén keertje? Echt niet!!!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *