— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De avonturen van Juliëtte en Sebas

De dag na het keukenavontuur zitten Sebas en ik samen in de auto. “Help me nog een keer herinneren. Waar gaan we naartoe?” Sebas grinnikt. “Ik zal je er nog een keer aan herinneren dat ik je dat niet heb verteld. Maar ik zal je nu een hint geven. Weet je nog ons gesprek afgelopen dinsdag, in de avond?” Mijn lichaam staat direct op spanning. Natuurlijk weet ik dat gesprek nog. We hadden het over onze diepste en meest ondeugende fantasieën gehad, nadat ik had gezegd dat ik wilde dat hij de touwtjes in handen nam. Maar één specifiek onderwerp staat in mijn geheugen gegrift, ik vond het zo spannend om te delen. “Ja…” “Dat is voor nu de enige hint die je krijgt.” Fronsend kijk ik voor me uit. We rijden over de snelweg, en ik snap niet waar we naar op weg zijn. Ik denk terug aan ons gesprek van afgelopen dinsdag. Het koste me veel moeite om een voor mij duistere fantasie met Sebas te delen. Na lang stamelen, kreeg ik het eruit. “Euh, ik… het idee om gebruikt te worden door anderen terwijl jij kijkt, euh… dat maakt me erg geil…”

Sebas had me ondoorgrondend aangekeken. Zijn ogen hadden me diep aangestaard, alsof hij alles kon zien en horen wat zich daar afspeelde. Zijn gezicht was onleesbaar dus ik twijfelde of hij dit misschien een vreselijk idee vond. En omdat ik het toch wel gênant begon te vinden, had ik het onderwerp van onderdanigheid aan hem opnieuw aangesneden. Daar was hij immers erg positief over, dus misschien was dat gangbaarder. En ons keukenavontuur van gisteren had dit bevestigd. Ik was eigenlijk onder de veronderstelling dat we mijn opmerking zouden vergeten. Maar blijkbaar was dat niet zo.

We rijden in stilte verder. Mijn hoofd draait overuren in een poging te bedenken waar we in godsnaam naartoe gaan. Het zweet breekt me zo langzamerhand uit. Nee, Juliëtte, verman jezelf. Kijk hoe goed alles heeft uitgepakt gisteren. Je bent geschoren, schoon, en hebt een prachtig lingeriesetje aan. Felrood, doorschijnend kant. Los van een aantal rode, kanten bloemetjes laat het weinig aan de verbeelding over. Je bent mooi. Met deze bemoedigende woorden aan mezelf, slaan we plots af. Naar een groot benzinestation. Even naar het toilet waarschijnlijk, bedenk ik me. We rijden richting de parkeerplaatsen. Het is druk. We vinden niet snel een plekje, maar tussen de vrachtwagens is een klein stuk parkeervak over. Het is compleet afgezonderd tussen al die enorme wagens. Sebas parkeert helemaal aan het uiteinde van het vak. We zijn minutenlang lopen verwijderd van de toiletten, super onhandig, maar niets aan te doen. Wanneer ik het portier wil openen om mijn benen te strekken, stopt Sebas me. Met een glinstering in zijn ogen zegt hij, “nee, wacht hier. Ik kom zo terug.”

Hij stapt de auto uit en opent mijn raampje voor de frisse lucht. Hij loopt uit mijn zicht. Met een zucht leun ik achterover. Wat een spanning. Denkend aan mijn opmerking aan Sebas, dat ik gebruikt wil worden terwijl hij kijkt… ik word warm en kriebelig, en schuifel een beetje in de stoel. Ik beeld me in hoe het tafereel er uit zou zien en voel een intense kriebel tussen mijn benen. Ik kan het niet laten, en ga met mijn hand ernaartoe. Onder mijn jurk en over mijn slipje heen draai ik langzame rondjes over mijn clit. Er verstrijken twee minuten terwijl ik mezelf rustig stimuleer over mijn slipje. Ik heb mijn ogen gesloten en wijmel weg bij mijn fantasiebeelden. Ik hoor de voetstappen die zacht aan komen lopen daarom niet.

Plotseling voel ik een hand op mijn borst. Ik schrik me wild! Snel open in mijn ogen en kijk in het gezicht van een wildvreemde man. Ik verstil helemaal. Hier zit ik, mezelf bevredigend in een autostoel met het raam open. En met een vreemde man die mijn borst betast. Waar ben ik in beland? “Ik… sorry…” stamel ik. Maar dan zie ik achter hem Sebas staan. Hij heeft een hongerige en geile blik in zijn ogen. Hij knikt geruststellend naar me. “Ik heb onthouden wat je zei,” zegt hij tegen me. “En hier zijn gelukkig gewillige mannen te vinden die willen doen wat ik aan ze vraag.”

Hij vond het dus geen gek idee. Een golf geruststelling valt over me heen en ik ontspan. Voor de vreemde man een teken om mijn jurk opzij te trekken. Mijn grote borsten in deze prachtige bh worden aan de buitenwereld getoond. “Je hebt niet gelogen,” zegt de man. “Ze heeft de geilste borsten die ik ooit heb gezien.” Hij likt zijn lippen. Ruig trekt hij mijn bh opzij en voelt aan mijn blote borst. De koude lucht waait langs mijn tepel, welke direct verstijft. De man buigt zich ernaar toe en likt mijn tepel. “Aahh..” komt er uit me. Ik laat mijn hoofd naar achter vallen.

Mijn hand ligt nog steeds op mijn slip, en ik breng deze weer in beweging. Eerst langzame cirkels, maar al snel verhoog ik het tempo. Ik besluit dat ik al mijn schaamte aan de kant moet zetten, en schuif mijn slip opzij. Ik toon mijn inmiddels drijfnatte kut aan de man. Hij mist dit niet, en plaatst zijn hand er bovenop terwijl hij mijn tepel likt en zuigt. Terwijl ik mijn clit stimuleer, wrijft hij mijn geil over mijn kut en dipt één vinger naar binnen. “Jezus, zo nat?” mompelt hij. “Ze is een geile vrouw,” beaamt Sebas. Sebas is om de auto heen gelopen en gaat weer op zijn plek naast me zitten. Hij trekt zijn broek en boxer omlaag en ik zie zijn enorme lul eruit springen. Hij staat strak tegen zijn buik, zo stijf is hij. Hij begint zichzelf langzaam af te trekken.

De vingers van de vreemde man verdwijnen en hij doet ook zijn broek en boxer naar beneden. Daar springt ook een enorm stijve pik uit, een gezwollen rode eikel kijkt me recht aan. Het water loopt me in de mond. Het is een enorme lul. Ik lik mijn lippen en kijk de man aan. “Pijp me,” beveelt hij. Ik kijk even vertwijfeld naar Sebas. Is dit oké? Hij knikt bevestigend. “Ik wil dat je alles doet wat hij zegt. En geniet ervan.” Ik laat me dat geen twee keer zeggen. Ik draai me om in mijn stoel en ga op mijn knieën zitten. Met mijn tong lik ik van beneden naar boven de dikke pik van de vreemde man. Dan neem ik de top van zijn eikel tussen mijn lippen en zuig zachtjes. Ik hoor hem kreunen, dus besluit direct verder te gaan. Langzaam laat ik steeds meer van zijn lul in mijn mond verdwijnen. Centimeter voor centimeter, eens kijken hoe ver ik hem deze eerste keer krijg. Wanneer ik hem tegen de achterkant van mijn keel voel botsen kan ik mijn kokhalsreflex niet meer onderdrukken. Ik maak een verstikt geluid, maar weiger hem uit mijn mond te laten. Ik heb hem nog niet eens helemaal in mijn mond. Dus ik ga door.

Ondertussen voel ik dat Sebas mijn billen streelt. Ik zit precies met mijn billen zijn kant op , en met het jurkje dat ik aan heb is er niet veel wat aan de verbeelding wordt overgelaten. Hij trekt mijn slip naar beneden en begint verder met waar de man gebleven was: hij stopt twee vingers bij me naar binnen. Ik kreun, wat mijn keel doet trillen, waardoor de man ook kreunt. “Jezus…” mompelt hij. Genoeg gespeeld, denk ik. Ik maak op en neer bewegingen met mijn mond om zijn lul. Ik hou mijn speeksel en kwijl niet tegen, dit maakt mijn bewegingen soepeler. Met een snel oplopend tempo pijp ik hem met grove halen. De man kan zijn heupbewegingen niet bedwingen, en neukt me zachtjes in mijn keel. JA. Dit is wat ik wil. Ik stil, en met mijn handen geef ik aan dat hij door moet gaan. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen, en meteen begint hij mijn keel te neuken. Zonder genade. Ik stik haast, het kwijl loopt uit mijn mond, ik krijg tranen in mijn ogen. En ik word hoe mogelijk nog geiler, ik voel het natte geil uit mijn kut lopen langs Sebas’ vingers. Hij heeft er een derde vinger bij gestopt en neukt mij op een snel tempo. Ik kreun om de pik van de vreemde man heen. “Stop,” zegt Sebas. “Neuk haar in haar kut.”

De vreemde man laat er geen gras overheen groeien. Met een wilde beweging trekt hij zijn lul terug uit mijn mond en draait me wild om in de stoel. Hij duwt mijn hoofd ruw voorover en trekt mijn kont omhoog richting het open autoraam. Ik voel de koude wind tegen mijn kont en natte kut heen waaien. In één beweging ramt zijn pik bij me naar binnen. Ik val voorover, over de versnellingspook met mijn gezicht in Sebas’ schoot. Van een paar centimeter afstand zie ik hem zijn eigen vuist neuken.

Ik word van voor naar achter geduwd over de stoel. Met mijn kont hangend uit het autoraam word ik beestachtig genomen door een wildvreemde. Hij probeert niet eens stil te zijn maar kreunt luid en slaat me met een harde pets op mijn billen. “Harder,” beveelt Sebas de man. En hij ramt nog harder, stoot diep in me.

Plotseling voel ik nog een extra paar handen mijn kont strelen. Ik kijk verward achter me, en zie een tweede man verlekkerd naar het tafereel kijken terwijl hij mijn kont streelt. “Ha geilerd,” zegt hij glimlachend. Hij spreidt mijn billen terwijl de andere man wild doorstoot. Hij spuugt een klodder speeksel tegen mijn ster. Zijn ogen staan haast wild, alsof hij niet gelooft in wat voor situatie hij terecht is gekomen. Zachtjes wrijft hij met zijn wijsvinger zijn speeksel over mijn gehele ster. “Druk een vinger haar gat in,” zegt Sebas tegen hem. Hij neukt zijn vuist nu wild. De tweede man luistert en drukt zijn wijsvinger naar binnen. Wat een tafereel: ik, met mijn blote kont uit het raam, ruig geneukt in mijn druipende kut door een beest van een man, met een tweede vreemde die mijn achterste gat vingert. Hij spuugt extra speeksel op zijn vinger en nadat ik enigszins opgerekt ben, voegt hij een tweede vinger toe.

Ik hou het haast niet uit. Kreunend leun ik met open mond op Sebas’ bovenbeen terwijl hij zichzelf aftrekt. “Ja, ja, ja, ja” is het enige wat uit mij komt. Ik voel dat ik bijna bij een orgasme ben. Ik hoef mijn clit daar niet eens voor aan te raken. Ik voel mijn binnenste wanden strakker worden. De eerste vreemde man kreunt daarop. “Ze is er bijna, ik voel het,” stoot hij uit. Daarop neuken de vingers in mijn sterretje me nog wilder. Dat is de druppel, en ik kronkel in elkaar, tril over mijn hele lichaam, terwijl ik het uitschreeuw. Mijn kut schokt vanbinnen, en ik voel iets wat ik nog nooit gevoeld heb: er spuit vocht uit me. Ik hoor goedkeurend gekreun van alle drie de mannen, en de eerste vreemde man brult en spuit zijn sperma in me.

“Ik ga komen,” waarschuwt Sebas me terwijl hij mijn mond naar zijn lul beweegt. Ik ben nog overweldigd door mijn eerste spuitende orgasme en laat alles gebeuren. Hij duwt mijn mond over zijn lul en stoot twee keer, tot ik zijn warme sperma in mijn keel voel spuiten. Hij kreunt luid en schokt nog een paar stoten mijn keel in. Ik kokhals om zijn lul heen. Ik zweef helemaal. Ik kan niet bewegen, en blijf minutenlang in dezelfde houding. Ik voel me haast verdoofd. Wanneer ik Sebas door mijn haren voel strelen, zegt hij dat de mannen weg zijn. Hij helpt me overeind in een zittende positie. Ik voel me slap en overweldigd door mijn enorme orgasme. Mijn hele stoel is drijfnat, maar het kan me niet schelen. Sebas start de auto en we rijden weer naar huis.

Covermeinpurple

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Covermeinpurple 11 mei 2024
  2. Fenna 11 mei 2024
  3. Cqtlz 23 mei 2024
  4. Liesellove 29 mei 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *