— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Studiehulp

Nog een paar maanden en dan zat mijn studie erop, jaren had ik gezwoegd. Mijn leven bestond de afgelopen tijd uit veel studeren en af en toe wat bijklussen als administratief medewerker bij een klein advocatenkantoor. Het enige wat me ontbroken had was een sociaal leven. Doordat ik altijd tot laat aan het studeren was had ik weliswaar hoge cijfers, maar weinig vrienden. Soms had ik het gevoel dat ik iets gemist had, maar als ik een hoog cijfer terugkreeg vergat ik alles weer en focuste me weer op mijn studie. Helaas had dit ook tot gevolg dat ik nooit vriendjes had. Natuurlijk had ik wel eens seks gehad, maar echt de moeite waard vond ik het niet.

Nu was ik bezig met mijn scriptie, maar het ging niet meer zo voorspoedig als eerder. Na een dag hard werken stond ik verdrietig bij de kerstborrel van mijn studie. Ik was niet gewend te drinken dus na een paar wijntjes was ik al behoorlijk aangeschoten. Wanhopig vertelde ik een studiegenoot waar ik mee zat, al die jaren hard werk, geen seks en dan als slotsom een slechte scriptie. Zonder dat ik het door had was professor Bredeveld erbij komen staan. Ik hoopte dat hij mijn uitlating over de seks niet had gehoord. Dat zou heel mijn professionele imago verpesten. Aangeschoten besloot ik naar huis te gaan.

Het is inmiddels een week later. Iedereen is nu bij zijn ouders: het is de periode tussen kerst en oud- en nieuw. Maar ik zit op de universiteit aan mijn scriptie te werken. Het is uitgestorven en ik ben dan ook heel verbaasd als ik een mailtje ontvang van professor Ten Dammen of ik tijd heb om mijn scriptie even te bespreken.

Ten Dammen is een jonge man die pas net professor is geworden en er nog helemaal niet zo uit ziet. Stiekem heb ik al maanden een oogje op hem, maar natuurlijk heb ik daar niks van laten merken. Snel loop ik naar zijn kantoor, hij zit helemaal achteraan in de lange lege gang in de B-vleugel. Zijn deur staat open dus ik loop zonder te kloppen naar binnen, hij lijkt – gek genoeg – zenuwachtig om me te zien. Snel herstelt hij zich en hij vraagt me de deur dicht te doen. Ik ga zitten en vraag wat hij wil bespreken, aangezien ik nog weinig hoofdstukken van mijn scriptie af heb.

‘Ik hoorde dat je wat moeite had met het schrijven van je scriptie’ zegt hij. Ik kijk hem verrast aan, maar herinner me dan pas mijn stomme opmerkingen tijdens de kerstborrel. Beschaamd kijk ik hem aan.

‘Het klopt meneer Ten Dammen, ik denk dat ik hulp nodig heb’ – tot mijn eigen verbazing voeg ik er aan toe: ‘daar heb ik alles voor over’.

De ogen van professor Ten Dammen beginnen te glimmen, alsof hij op dit antwoord zat te wachten.

‘Dat komt mooi uit’ zegt hij, ‘ik had namelijk nog wat via via gehoord over je. Weet je waar ik het over heb?’

Ik weet nu zeker dat hij het over mijn opmerking heeft dat ik geen seks heb gehad in jaren. Hij ziet aan mijn beschaamde reactie dat ik weet waar hij het over heeft.

‘Je bent een mooie meid, pas 24 en je hebt het misschien zelf niet door, maar alle professoren geilen op dat lichaam van je. Ik denk dat we wel wat voor elkaar kunnen betekenen.’

Met grote ogen kijk ik hem aan, dit soort voorstellen ben ik niet gewend. Zonder dat ik het wil, merk ik dat ik nat word beneden.

Professor Ten Dammen gaat verder: ‘De vraag is, of jij deze hulp wil. En zo ja, hoeveel je hier dan voor over hebt’.

Ik twijfel, aan de ene kant wil ik graag mijn positie van serieuze student bewaren, aan de andere kant heb ik de hulp maar al te zeer nodig. In een opwelling besluit ik op zijn aanbod in te gaan, en als ik het doe, kan ik het maar beter goed doen.

Voorzichtig knik ik. Dat is genoeg bevestiging voor hem, hij beveelt me de deur op slot te doen. Bevend sta ik op en draai de deur op slot.

‘Kleed je uit’ beveelt hij.

Ik trek mijn blouse uit mijn broek en begin de knoopjes open te doen. Langzaam komt mijn kanten, witte BH tevoorschijn. Mijn tepels zijn opgezwollen en staan rechtovereind op mijn dikke borsten. Ik zie iets groeien in de broek van de professor, wat hij ziet bevalt hem duidelijk. Het neemt alleen maar toe als ik uit mijn rok stap en in mijn ondergoed voor hem sta. Hij ziet dat ik geniet van zijn reactie, hij wil duidelijk de controle over de situatie niet verliezen en haalt iets uit zijn la.

Bang blijf ik staan, ik ben duidelijk niet gewend aan dit hele spel. Hij stapt op me af en duwt me ruw tegen de muur, mijn armen bindt hij snel aan elkaar met een touw wat hij uit zijn la heeft gehaald. Hij dwingt me op mijn knieën en ruw duwt hij zijn piemel in mijn mond. Hij neukt me letterlijk in mijn mondje, ik kan geen kant op. Voordat hij klaarkomt haalt hij zijn grote pik uit mijn mond en legt me met mijn borsten op zijn bureau. Zonder aarzeling duwt hij zijn staaf bij me naar binnen en neukt me van achter. Met stoten komt hij klaar. Hij laat me even op het bureau liggen en het sperma druipt langs mijn benen naar beneden. Ik voel me ontzettend geil en had gewild dat hij nog wat langer doorging.

Hij ziet me met mijn kontje vragen om meer. Lachend pakt hij het touw en bindt het aan het bovenste deel van zijn kast vast. Ik voel me kwetsbaar maar merk dat er nu geil langs mijn benen druipt.

‘Wacht maar af meisje, er komt nog meer’, zegt hij met een stem waardoor ik hem bijna niet meer herken.

Hij doet de deur van het slot, en plotseling komt professor Bredeveld binnenlopen. Met een waarderende blik kijkt hij naar me. Ik wil beginnen te schreeuwen, dit hadden we niet afgesproken! Maar voordat ik geluid kan maken, krijg ik een prop in mijn mond. Professor Bredeveld komt voor me staan, met zijn grijze haar en imposante uiterlijk is hij behoorlijk intimiderend. Hij pakt met zijn warme handen mijn kut vast en zijn middelvinger glijdt naar binnen. Zonder dat ik het wil, reageer ik heftig op zijn aanraking. Er ontstaat een warm gevoel in mijn buik en het begint daaronder te trillen.

Bredeveld komt dicht met zijn gezicht bij het mijne en zegt: ‘Jij vieze slet, je denkt toch niet dat je kan protesteren als je met zoiets akkoord gaat? Het is je eigen schuld. Als je op zo’n manier je scriptie wil halen, dan zal je er je best voor moeten doen. Maar ik zal jou ook laten geneiten, ben maar niet bang.’

Hij schuift de bureaustoel voor me en zet mijn benen uit elkaar. Professor Ten Dammen bindt een blinddoek bij me om en tegelijkertijd voel ik een warme tong tussen mijn benen. Bredeveld lijkt precies te weten wat hij doet, want binnen een minuut sta ik te kronkelen tegen de kast. Steeds meer energie verzamelt zich in mijn onderbuik en voordat ik het weet kom ik – geruisloos door de prop – gillend klaar.

Ze laten me een minuutje bijkomen, maar voordat ik het weet word ik weer op het bureau gelegd. Ik voel tegen mijn kontje een trillende staaf, ik wil weer gillen maar er zit nog steeds een prop in mijn mond. Het geil van mijn kutje wordt in en om mijn gaatje gesmeerd en langzaam wordt de staaf naar binnen gebracht. Wanneer de eerste pijn verdwenen is, schuift een van de twee zijn dikke lul bij me naar binnen. Weer word ik op het bureau genomen maar nu lig ik op mijn rug en kan ik niks zien. Tegen mijn wil word ik toch weer opgewonden. De mannen zien het en Ten Dammen begint aan mijn tepels te likken, elke keer als ik bijna lijk te komen, stoppen ze en laten me even bijkomen. Alleen het trillen in mijn kontje gaat door. Wanneer ik weer bijna kom, draaien ze me om en wordt de prop uit mijn mond gehaald. Voordat ik iets kan zeggen wordt er een dikke lul in mijn mond geschoven. Ik word nu van allebei de kanten genomen en verrassend genoeg vind ik het opvallend opwindend. De man achter me klaar komt voel ik zijn zaad in me spuiten, dit is genoeg om ook mij klaar te laten komen. Op dat moment komt de man in mijn mond ook klaar, hij trekt zich terug en het sperma druipt uit mijn mond.

Op dat moment hoor ik klikjes. Ik richt me verbaasd op en vraag wat het is. Ik krijg echter geen reactie maar hoor de mannen zich aankleden en gaan. Versuft lig ik nog even uit te rusten. Op een gegeven moment kom ik echter weer bij zinnen en kleed me beschaamd snel aan. Op het moment dat ik me bijna aangekleed heb, hoor ik een bescheiden klopje op de deur en zie er een envelop onder door schuiven. Ik twijfel, maar maak de envelop dan toch open. In de envelop zit een briefje met een datum waarop ik een begeleidend scriptiegesprek met professor Ten Dammen krijg, als ik het blad omdraai staat er op dat ik mijn mond moet houden over wat er het afgelopen uur heeft afgespeeld. Om te zorgen dat ik dit doe, moet ik verder in de envelop kijken. In de envelop zitten foto’s waarop ik uitgeteld op de tafel lig terwijl er sperma uit mijn mondje en kontje druipt. Een opwindende ervaring, maar ik pas wel op om er iets over te vertellen tegen anderen!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *