— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn eerste keer als escort, deel 2

Overdag pijnigde ik mijn hoofd hoe we Chantal het hotel konden binnenkrijgen zonder ruzie te krijgen met de portier en de beveiliging: als twee meiden met dikke tieten met één man naar binnen willen in een luxe hotel dan gaan alle alarmbellen af. Ik gunde haar zo graag een lekker diner en ik wilde haar zo graag dit hotel van binnen laten zien, maar ik kwam er niet uit.

Uiteindelijk zat ik om half zeven in de lobby te wachten op Armand terwijl Chantal een eindje verderop in een kroeg op ons wachtte. Armand wilde de portier omkopen met een dikke fooi maar dan was er nog steeds de beveiliging en uiteindelijk koos hij voor de eerlijkste manier: we liepen naar de portier en vertelde hem wat de plannen waren. De oplossing was eenvoudig: die strenge regels golden alleen voor het hotel, niet voor het restaurant, en als we eenmaal in het gebouw waren dan was er wel een lift waar de beveiliging zelden kwam.

“U wordt wel gefilmd” zei de portier, ”hou daar rekening mee”.

Terwijl ik Chantal uit de kroeg haalde zal Armand de portier wel betaald hebben, want die boog als een knipmes toen we samen binnenkwamen. Chantal had zich ditmaal zo onopvallend mogelijk gekleed maar haar forse tieten zitten nu eenmaal aan haar voorkant en toen ik met haar de hal binnenkwam knikte de portier vol begrip (en een beetje jaloers, denk ik).

Armand en Chantal maakten in de lobby keurig kennis door elkaar een hand en één kus op de wang te geven, en we kregen van Armand een glas champagne. Chantal hield zich in, en hield het bij één glas. De koetjes en kalfjes liepen weer heen en weer, er werden natuurlijk Belgen- en Hollandermoppen uitgewisseld en we gingen aan tafel. We genoten alle drie: Chantal en ik van het eten, Armand van het uitzicht op twee zeer rondborstige dames.

Opnieuw de cognac bij de koffie en een slaapmutsje in bar, en toen liep ik met Chantal terug naar de hal waar de portier stond. We hoefden niets te zeggen: hij knikte, zei tegen Chantal “volgt u me maar” en verdween met haar. Ik nam de lift naar boven waar Armand al in de deur van 705 stond te wachten om voor het eerst vanavond mijn tieten te pakken. Terwijl hij daarmee bezig was hoorden we al zachte voetstappen en kwam Chantal de kamer binnen.

“Heb ik ook, hoor” zei ze. Ze maakte zonder veel omhaal haar bloes open en tilde haar borsten uit haar kwart-bh. Armand wist niet hoe snel hij de deur van de kamer moest sluiten! Eenmaal in de kamer zette hij ons naast elkaar en zei met een grijns: “Awel, dames, toon mij waarvoor Mariette mij zoveel laat betalen, maar niet te rap.”

Chantal begon. Toen ze haar rok liet zakken kwam een kruisloos slipje in zicht en Armand zei zachtjes “Bravo”. Ze had een bh met sluiting aan de voorkant en toen ze die losmaakte wezen haar tepels richting Armand. Hij stond zich duidelijk in te houden om haar niet gelijk te nemen, nog uitsluitend gekleed in haar slipje (als je dat gekleed kunt noemen).

Daarna was het mijn beurt om langzaam te strippen maar ik ging door tot het einde zodat ik helemaal naakt naast Chantal stond. Die stapte naar voren en begon Armand uit te kleden tot op zijn zeer goed gevulde onderbroek. Ze ging met haar hand langs een been zijn slip in en trok zijn lul naar beneden zodat een deel uit zijn broekspijp kwam. Ze likte en beet zachtjes in zijn pik en hij kreunde zachtjes. Toen gebaarde ze naar mij dat ik nu mijn gang kon gaan.

Voor de verandering gleed mijn hand langs zijn buik van bovenaf zijn onderbroek in en ik trok zijn hele geval naar boven zodat zijn lul als een Jan Klaassen uit de poppenkast boven zijn broekelastiek uitkwam. Terwijl ik aan het likken en voorzichtig bijten sloeg, schoof ik zijn onderbroek naar beneden en liet hem eruit stappen. Nu waren we alle drie naakt, op Chantal d’r open kruisje na, maar dat had niet veel om het lijf.

De Hollandse huisvrouw kwam bij ons beiden boven – zonder iets te zeggen liepen Chantal en ik naar het bed en haalden de sprei en het dekbed eraf. Ik pakte een paar handdoeken en toen ik voorover boog om ze neer te leggen voelde ik Armand al die zijn harde, natte stijve naar binnen schoof. Ikzelf was nog niet nat genoeg en toe ik ‘au’ zei trok hij gelijk terug. Ik hoorde Chantal zeggen ‘kom maar’ en zij was kennelijk natter want Armand gleed bij haar naar binnen zonder dat ze een piep gaf.

Hij stopte even om Chantal op het bed te leggen en ging daarna verder terwijl ze als lepeltjes tegen elkaar lagen totdat hij grommend klaarkwam. Ik betrapte mezelf weer op een vleugje jaloersheid: ze was amper de kamer binnen of hij had haar al geneukt. Maar toen bedacht ik dat ik nog te droog was toen hij mij wilde nemen en daar bracht ik gauw verandering in. Een flesje glijmiddel past gelukkig in een damestas en ik zorgde er snel voor dat mijn hele schaamstreek glom van het vocht. Armand hield kennelijk alles in de gaten want ik was nog niet klaar of hij zei ‘even proberen’, liet Chantal in de steek en schoof zijn apparaat bij mij naar binnen. Tjonge, wat een uithoudingsvermogen had die man!

Hij neukte me tot hij ook bij mij klaarkwam, zei toen “Dames, even een time-out” en ging op zijn rug op het bed liggen. Chantal kroop over hem heen naar de ene kant, ik ging aan de andere kant liggen en samen begonnen we hem te aaien, te wrijven en te masseren. Hij wilde alleen helaas dat we van zijn pik afbleven ‘anders zou die wel eens kunnen breken’.

Chantal draaide rond en begon aan zijn tenen te sabbelen. Ze was een stuk kleiner dan hij en haar voeten kwamen ongeveer bij zijn tepels die ze overigens heel knap bewerkte met haar tenen. Ik vermoedde dat ze menige vent met haar voeten had afgetrokken toen ik haar zo bezig zag. Ik wilde dolgraag met zijn pik spelen maar toen ik in de buurt kwam hoorde ik gelijk ‘die gaat breken’ dus zocht ik maar een andere houding. Met mijn knieën ter weerszijden van zijn hoofd liet ik mijn vagina op zijn mond zakken en daar wist hij prima raad mee.

Zijn tong ging als een razende tekeer en ik voelde dat hij met zijn handen erbij wilde. Ik tilde mijn heupen iets op en zijn vingers bewerkten mijn kut op een manier die ik nog nooit eerder had ondervonden. Hij kneep heel voorzichtig in mijn schaamlippen, trok ze kennelijk naar buiten om met zijn tong verder naar binnen te kunnen komen, hij deed iets met mijn clitoris waardoor ik helemaal gek werd en ik kreeg een orgasme waarbij ik probeerde zo min mogelijk geluid te maken voor de andere hotelgasten.

Uitgeput liet ik me opzij zakken en Chantal vroeg zacht: “Wat gebeurde er met jou?”
“Ik weet het niet, maar hij maakte me helemaal gek met zijn tong in mijn kut en zijn vingers” zei ik.
“Wil ik ook” zei ze vanaf Armands voeten en ze draaide zich zodat ze zijn gezicht kon zien.
“Kan je dat bij mij ook doen?”
“Da wee’k nog niet, lief madammeke” zei Armand, “maar we kunnen het proberen.”

Hij voegde de daad bij het woord. Ze knielde bij zijn hoofd, liet haar kut tot op zijn mond zakken. Hij begon Chantal te bewerken op dezelfde manier als hij bij mij had gedaan. En verdraaid, ook bij Chantal gebeurde er dingen die helemaal nieuw voor haar waren totdat ze met dichtgeknepen mond haar orgasme beleefde.

Toen was het weer onze beurt om Armand te verzorgen en we trokken hem samen af met zijn keiharde lul recht omhoog staand. Toen hij begon te spuiten hielden we zijn pik een beetje scheef zodat hij zichzelf onderspoot – het sperma kwam tot aan zijn kin. Met een handdoek maakten we hem weer droog. Waar hij al dat zaad vandaag haalde was ons een raadsel.

“Dat heb ik opgespaard” zei hij. “Mariette had mij gewaarschuwd voor uw boezem, en als ik tevoren geweten had dat er nog twee borsten bij zouden komen had ik nog meer voorraad aangemaakt”.

Het was inmiddels al tegen twaalven en Chantal moest weer naar huis om morgen weer fris te kunnen knippen. Ze liet zich met tegenzin door Armand aankleden, kreeg genoeg geld voor een taxi en nam uitgebreid afscheid van onze heerlijke gastheer.

“Ik hoop je nog eens te ontmoeten” zei ze tegen hem en hij antwoordde: “Ik ga langs Mariette iets regelen want ik ben nog lang niet klaar met u beiden.”

Dat was een heerlijk vooruitzicht. Ik ging met haar naar beneden, nu met de gewone lift, en trof de portier die in zijn eentje in de hal stond. Chantal liep op hem af, fluisterde iets in zijn oor, greep zijn beide handen die ze even op haar tieten legde en vroeg hem kennelijk een taxi voor haar te roepen. Ik waarschuwde haar nog dat ze vermoedelijk gefilmd werd en dat ze dus niet té intiem met de portier moest worden, kuste haar uitgebreid en ging weer naar boven.

Armand zat op een stoel in zijn heerlijke Adamskostuum met zijn genotsknots schuin naar boven wijzend.

“Amaai, kunt ge nog één keer uw best doen?” vroeg hij.

Ik knielde voor hem neer, likte zijn pik zo goed als ik kon, zoog hem, masseerde zijn zak en zijn ballen en schoof zijn pik tussen mijn handen heen en weer. Aan de samentrekking van zijn spieren voelde ik dat hij weer klaar ging komen en ik liet hem tegen mijn tieten en in mijn mond spuiten.

“t Is gedaan” zei hij daarna en toen ik hem vragend aankeek zei hij: “zo zeggen wij dat als alles voorbij is”.

Samen gingen we onder de douche en hij waste me overal met een tederheid en respect die ik nog nooit eerder van een man had gekregen. Natuurlijk vingerde hij me ook nog en dat alles samen maakte dat ik nog een keer al kronkelend en hijgend een orgasme kreeg. Mijn wasbeurt van zijn lijf leverde niets meer op, zijn lul ging langzaam slap hangen en ik kreeg hem niet meer stijf. We droogden elkaar af, trokken allebei wat aan en schoven samen onder het dekbed. Hij viel direct in slaap, ik bleef nog een tijdje naar hem kijken, kroop in zijn armen en sloot mijn ogen. Ik had me niet vaak zó heerlijk en ontspannen gevoeld.

De volgende ochtend werd hij toch weer wakker met een stijve die hij voorzichtig in mijn mond schoof terwijl hij zachtjes “Wilt u mijn ochtendpap?” zei. Het duurde iets langer dan normaal maar toen spoot hij die pap, een mond vol, die ik doorslikte.

“Allemaal eiwitten, da’s goed voor u, daar krijgt u grote borsten van” lachte hij. Hij wilde vingeren maar ik was daar nog veel te gevoelig en dus masseerde hij me terwijl ik op mijn rug op bed lag. Daarna trok hij me naar de rand van het bed zodat mijn voeten op de grond rustten en gebruikte alleen zijn tong – dat deed geen zeer, en ik kreeg weer een laatste orgasme. Hij was een kutkunstenaar en dat zei ik hem ook. “Awel, oefening baart kunst” was het enige wat hij zei.

We gingen samen zwijgend onder de douche, allebei beducht voor het komende afscheid. We kleedden ons in stilte aan, pakten onze rolkoffers en jassen, legden een fooi neer voor het kamermeisje en stapten in de lift. In de garderobe zetten we de koffers neer, hingen onze jassen op en gingen naar de eetzaal. Ook bij het ontbijt zeiden we niet veel – we zagen beiden op tegen het afscheid. Maar dat kwam snel nader en nadat hij uitgecheckt had (‘De heer en mevrouw Vandenbroecke’) liepen we naar buiten. “Ik breng je een stukje weg” zei ik in een poging het afscheid nog wat uit te stellen. “Awel, liever niet” zei hij “want dan komen we misschien collega’s tegen en die kennen mijn vrouw”.

“Zien we elkaar ooit weer?” vroeg ik. “Oh jawel” antwoordde hij. “Wacht maar op een berichtje van Mariette”. Ik ging op mijn tenen staan, sloeg mijn armen om hem heen en kuste hem hartstochtelijk op zijn mond. Zijn tong kwam even bij mij naar binnen maar daarna duwde hij me heel voorzichtig van zich af en zei “Dank u voor twee onvergetelijke dagen. Ik zal er nog vaak aan denken. Het ga u goed.”

Hij greep zijn rolkoffer en begon te lopen. Hij keek nog één keer om, wuifde een beetje met zijn hand en was verdwenen tussen alle mensen die er liepen. Ik veegde voorzichtig de tranen uit mijn ogen en ging naar huis. Twee dagen later kwam er in de post een envelop met het geld en belde Chantal me: die avond had haar € 400 opgeleverd. “Dank je wel, meid” zei ze “om mij erbij te halen. Wat denk je: zullen we hem ooit nog zien?” “Ja” zei ik. “Ik weet het zeker”.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *