— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Grieks met een twist

We zijn samen op vakantie, met ons tweetjes in een leuk huisje op Rhodos. Een mooie zwoele avond, we eten samen uitgebreid, lang, met heel wat drank. Het loopt tegen middernacht en we zoeken nog snel een kroeg op in de buurt van het huisje. Voor een afzakkertje. Hij omarmt me en ik voel zijn opwinding.

Ik fluister: “Ik wil je, nu, laten we terug gaan”, terwijl ik hem lekker vastpak bij zijn strakke kont.

Deze avond is het warm, hij is lekker en ik voel me geil. Maar kennelijk heeft hij nog een ander plan. Hij fluistert het in mijn oor. Ik schud nee, dat niet, nee joh. Hij zal mijn twijfel hebben gemerkt, want hij loopt voor me uit de drukke bar in op zoek naar een slachtoffer.

Even laat ik hem alleen en hij wandelt zo op een andere vent af. Er komt een borrel bij, wat gebroken Engels, nog een borrel, en over zijn schouder heen kijkt hij mijn kant op. Het is een stevige, gespierde Griek met ogen om in te verzuipen. Hij glimlacht en komt met mijn vriend terug en stelt zich voor. Ik twijfel nog een beetje.

We raken aan de praat aan een tafeltje en laten meer drankjes komen. Ik ontdooi en sta hem toe me onder de tafel zachtjes te strelen over mijn knieën. Mijn zomerjurkje laat hem alle ruimte. Dan voel ik een tweede hand, nu van mijn vriend, die wat steviger knijpt. Hij kijkt onze tafelgenoot aan.

“Let’s go, just a little drink at our place? You’re coming too?”, vraagt mijn vriend.

De heerlijke Griek knikt en we staan op. Onderweg naar ons appartement loop ik tussen de twee in. De Griek is brutaal en legt, terwijl hij met mijn vriend praat, een hand op mijn billen. Ik sta ook dat toe. Mijn vriendje glundert, fonkelende ogen van spanning, opwinding.

In het huisje is het nog broeierig heet, dus verplaatsen we ons snel naar het terras en leunen achterover in de comfortabele ligstoelen. Alleen met de Griek blijf ik achter, terwijl mijn vent wat afzakkertjes uit de keuken haalt.

“You’re a lovely girl. I’d love to kiss your pretty lips”, zegt hij.

Ik lach naar hem. Hij gaat verder.

“Your friend is nice too. Is he OK with this you think?”

Ik knik alleen maar. Mijn vriend vindt dit alleen maar lekker. We proosten met ons drietjes.

De sfeer verandert van spannend naar geil als ik, ja ik, het initiatief neem. Ik loop op hem af, begin mezelf zwijgend te strelen, over mijn borstjes, over mijn jurkje naar daar, naar beneden, terwijl ik steeds dichter bij hem kom.

“Kiss me”, fluister ik naar de Griek, en ik buig me naar hem toe.

Ik zoen hem, tong hem lang en intens, en wrijf mijn lijf tegen het zijne aan. Hij is een adonis, een heerlijk hapje. Hij kijkt naar mijn vriend met ogen die weinig te raden overlaten. Achter me voel ik nu een paar handen, die rusten op mijn kontje.

Ze verdwijnen onder de flinterdunne stof. Ik zucht. Het zoenen wordt wilder en ik kruip bij de Griek op schoot. Hij drukt wild mijn jurkje naar beneden en mijn tietjes springen naar voren. Gretig en ruw begint hij me te likken. Zijn tong danst over mijn opgezwollen tepels, zuigen ze op, en maken ze harder.

“Jij ook schatje”, zeg ik, en mijn vent komt nu in actie.

Snel helpen de mannen me uit mijn jurkje, zodat ik alleen nog mijn string aan heb. Ik kniel voor de adonis en beveel hem zich uit te kleden. Hij ontdoet zich rap van shirt en jeans. Achter me drukt mijn vriend zijn keiharde pik tegen mijn achterwerk aan. Hij kneedt mijn tieten en verzucht dat ik zo geil ben. En dat ben ik ook.

Helemaal bloot staat de Griek nu voor me. Zijn pik is groot, heel groot, en hard. Totaal ongeremd en ongegeneerd neem ik hem tussen mijn lippen. Zijn paal zuig ik lekker naar binnen en al snel breng ik hem in extase. Vingers verdwijnen langs mijn string tussen mijn lipjes en ik kreun zacht, met die heerlijke lul tussen mijn lippen. Ik druip van het geil, zo nat ben ik nog nooit geweest.

“Fuck me, now, please”, zeg ik tegen hem.

Hij kijkt naar mijn vriend, en weer terug naar mij.

“You are sure…? What about your friend?”

Mijn vriend vindt het prima en met een handgebaar maakt hij dat duidelijk. Ik druk hem achterover, terug op de stoel en bestijg hem.

Hij fluistert in mijn oor: “You first”.

Ik snap hem niet, maar later wel. Ik laat hem in mijn soppende gaatje verdwijnen, ik zucht, kreun en begin hem te berijden. Hij is zo godallemachtig groot en hard. Zijn handen graaien naar me, zijn mond vreet me bijna op, hij is een beest dat onder me en in me tekeer gaat. Razendsnel kom ik klaar.

“Owwww fuck… Oh my god, this is soooo good, do it… come on…” schreeuw ik tegen hem.

Ik haal even diep adem om bij te komen, maar al snel herpak ik mezelf. Ik laat hem uit me glippen.

Weer fluistert hij in mijn oor: “What about your friend?”

Opnieuw begrijp ik hem niet. Ik stap van hem af en ga op mijn rug op de andere strandstoel liggen. Ik spreid mijn benen en mijn natte grotje staat wagenwijd open.

“Neuk me nu schat, nu jij, je hoorde hem toch… nu jij…”

Snel kruipt hij op me en duwt zijn lekkere lul naar binnen. Slobberende geluiden, het geluid van zijn piemel die loeihard in en uit stoot, die mij opstuwt naar een spetterende ontlading. De warmte van de zon, nog steeds brandend in onze huid, de heerlijke Griek die nu naast ons knielt, het is zo heerlijk, al dit lekkers. Diep van binnen borrelt het op en net voor ik kom zie ik hoe de Griek naar mijn vriend buigt en iets in zijn oren fluistert. Pas later hoorde ik wat hij had gezegd.

Als ik opnieuw ben gekomen hijg ik het uit. Ik wil meer, ik wil ze allebei voelen. Maar zover komt het dus niet. De afloop is zo vreemd, zo verrassend en gek genoeg, botergeil. Mijn vriend staat op en ik kniel voor hem neer.

“Neuk mijn mondje schat… toe maar…”

De Griek knielt naast me en fluistert nu weer bij mij: “Please, let me, I can do this too.”

De adonis is niet alleen een heerlijk lekker ding, hij eet ook nog eens van twee walletjes. Wat had de Griek gezegd? Stomverbaasd kijk ik. Mijn vriend de macho heeft kennelijk een knop omgezet, want hij laat de Griek rustig begaan. Zijn mond omsluit de glibberende staaf van mijn mannetje. Het zien van mijn vent die door een ander wordt gepijpt is verwarrend en opwindend tegelijk, en ook nog eens door zo’n heerlijke andere man.

De Griek weet van wanten. Terwijl hij likt, kneedt hij de zak van mijn macho mannetje, die steeds harder begint te kreunen. Hij verzet zich geen moment en laat het gebeuren. Met gesloten ogen ondergaat hij de Griekse behandeling.

“You too, come on, let’s make him happy”, moedigt de man me aan.

Ik laat mijn lippen over zijn gezwollen eikel glijden en graai ondertussen naar het gevaarte van de Griek. Zo lik ik de een, en ruk ik de ander.

“Ohhh schatje ik ga zo komen… die klootzak zuigt me gewoon af… godver… arghhh….”

Maar hij houdt net op tijd op en gaat staan. Daar zit ik dan, op mijn knietjes, met twee mannen, op het randje, voor me.

“Make me come, please”, verzucht mijn vent.

Tegen wie heeft hij het? Ik wacht niet op antwoord, maar begin ze beiden met venijnige en gemene rukjes over hun eikel klaar te trekken. Beiden steunen nu, hijgen, ademen zwaar en schelden in Grieks, Engels en Nederlands mij uit voor alles wat los en vast zit.

Dan is het genoeg en voel ik de kloppende pikken hun lading verliezen. Bijna tegelijk schieten ze hun dikke klodders over me heen, over mijn tieten en buik. Het laatste afzakkertje hebben we met zijn drietjes gedronken, de volgende ochtend worden we met zijn tweetjes wakker.

Onze Griek is vertrokken.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *