— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Spel van verleiding

Ik leg mijn hand op je shirt. De hele avond was als een spelletje geweest. Je had mijn aandacht weten te trekken met je intense blik en dat had je uren volgehouden. Ik had je scherp in de gaten gehouden en jouw licht arrogante houding liet mij weten dat jij je daar bewust van was. Een kort moment van oogcontact, waarna jij je weer focuste op het gesprek met je vrienden. Dat bood mij de gelegenheid om mijn rok ongezien iets omhoog te plaatsen. Daarna had je me zo lang genegeerd dat ik me weer concentreerde op mijn drankje en gezelschap, wachtend op jouw volgende signaal van interesse.

Toen ik de hoop bijna opgegeven had, voelde ik jouw hand op mijn heup. Je stond achter me. ‘Ga je met me mee, schoonheid?’ vroeg je, precies hard genoeg om je boven de muziek uit te kunnen verstaan. Ik voelde je ademhaling langs mijn oor strijken. Een seconde wachtte ik, terwijl ik een glimlach forceerde. Ik draaide me om en keek je aan. Helderblauwe ogen, op dat moment zag ik ze voor het eerst. Ik voelde een aangename rilling door mijn lichaam trekken maar ik herpakte me snel. Semi-afkeurend trok ik een wenkbrauw op, mijn lichaamstaal zou je genoeg moeten vertellen. Vastberaden liep ik richting de garderobe, jou in de drukke zaal achterlatend.

Een moment voelde ik me alleen. Ik twijfelde of je het spel wel begrepen had. Had ik je afgeschrokken? De temperatuur buiten zorgde ervoor dat mijn sensuele gevoel vergaan was en plaats maakte voor de realiteit. Ik besloot de act stoppen en liep met trage passen richting de parkeerplaats. Ik genoot van het ritmische getik van mijn hakken tot ik achter me de deur open hoorde gaan. Het duurde enkele seconden voor ik voelde hoe je me krachtig naar je toe trok en je lippen op die van mij plaatste.

Inmiddels staan we in je keuken. Mijn hand glijdt over de zachte stof van je shirt, ik voel je aangespannen spieren en iets gehaaste ademhaling. Ik haal voldoening uit het opwinden van een man, de manier waarop je naar me kijkt maakt me geil. Ik kus je in je nek terwijl mijn hand onder je shirt gaat, een korte onderbreking wanneer ik het shirt over je hoofd trek. Maar het duurt je te lang. Je verliest je geduld en pakt me hardhandig vast. In een krachtige beweging leid je me naar de keukentafel en duwt me er voorover op.

Ik voel hoe je gejaagd mijn rok naar boven duwt en mijn kanten ondergoed van me af trekt. Je vingers vinden mijn kutje en verdomd lekker begin je mijn clitoris te masseren. Ik begin zacht te kreunen en hoor hoe jij met moeite je riem losmaakt en je broek laat zakken. Terwijl je traag door blijft gaan met masseren, voel ik hoe je twee vingers in mijn kutje stopt. Pas dan merk ik op hoe nat ik eigenlijk ben. Je stoot in me met het zelfde ritme als de beweging waarmee je mijn klitje masseert.

Ik begin harder te kreunen en bedenk dat ik je pik wil zien. Terwijl ik me op mijn onderarmen lift probeer ik te zien waar ik aan toe ben. Nog voor ik me om kan draaien stop je abrupt met me te vingeren. Je grijpt me stevig bij mijn haar vast en ik krijg een tik tegen mijn billen. Ik slaak een klein gilletje, de plotse leegte laat me je smeken me te neuken.

Jij geeft hier maar al te graag gehoor aan, maar besluit het spelletje voort te zetten. Ik voel hoe je je eikel zacht tegen mijn kutje plaatst. Nat door mijn vocht laat je je eikel langzaam langs mijn lippen strijken. Je plaagt me en daagt me uit door de druk telkens op te voeren. Ik voel je eikel van mijn klitje tot mijn opening glijden en het gevoel maakt me gek. Ik duw mijn billen uitdagend naar achter, kreunend, hopend dat jij me geeft wat ik wil.

Dan voel ik hoe jij je duim op mijn sterretje plaatst en bijna tegelijk je pik bij me naar binnen stoot. Je bent groot, ik doe mijn best mijn houding aan te passen op de enorme lengte die je in me duwt. Met je duim zet je precies genoeg druk op mijn sterretje om me hard te laten kreunen. Ik merk aan jouw ademhaling dat het je dicht bij een orgasme brengt, maar ik ben nog niet met je klaar.

Met de weinige kracht die ik nog over heb duw ik je van me af. Je begrijpt de hint en begeleidt me naar de woonkamer. Eenmaal op de bank zie ik je enorm harde pik pas goed, ik voel me nog natter worden terwijl ik je aanschouw. Met een soepele beweging klim ik op je terwijl ik mezelf over je pik laat zakken. Ik behoud het oogcontact terwijl ik je begin te neuken en het tempo opvoer. Met mijn handen masseer ik mijn borsten, dit moet jou een goed uitzicht geven. Aan je blik zie ik dat het je prima bevalt. De manier waarop je kreunt verraadt nog veel meer.

Met een hand begin ik mezelf te vingeren. Hierdoor verlies ik de concentratie. Jij bent het daar duidelijk niet mee eens en duwt me om zodat jij bovenop me komt te liggen en je gaat onverstoord verder. Terwijl ik mezelf steeds dichterbij een hoogtepunt vinger, beveel ik je niet te stoppen met neuken. De extra kracht die jij daardoor achter je stoten zet, zorgt ervoor dat ik mezelf niet meer kan controleren en tot een enorm orgasme kom. Ik voel mijn lichaam schokken. Jij gaat verder met neuken en het samenspannen van mijn kutje zorgt ervoor dat jij nog maar een paar stoten extra nodig hebt voor je mijn kutje volspuit.

Bezweet lig ik in je armen. Je houdt me stevig vast, niet bereid me te laten gaan. Ik streel zachtjes je borst en laat mijn hoofd tegen je aan rusten. De eerste spanning is er af. Op naar het vervolg.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *