— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn ex zet me op mijn nummer…

We zijn al tien jaar uit elkaar. Het was een zinderende, passievolle puberliefde. En geil. Dat waren we ook. Nachtenlang. Maar zoals dat gaat; de liefde ging over en zo passievol als we verkering kregen, zo heftig ging deze ook weer uit. Maar toen ik in de krant las dat zijn lieve oude omaatje overleden was, vond ik toch dat ik naar de begrafenis toe moest.

Het is kinderachtig misschien, maar ik zag er prachtig uit. Mooie, stijlvolle zwarte jurk, mijn beste push-up beha deed mijn mooie grote tieten nog beter uitkomen. Ik stond voor de spiegel te draaien, want wat ik ook probeerde, geen enkele slip of string bleef verborgen. ‘Jammer dan’ zei ik tegen mezelf en deed de string uit. Ik wilde omaatje de laatste eer bewijzen, maar tegenover Fabian had ik ook nog wat te bewijzen….

Het was een mooie dienst, maar ik kon alleen maar kijken naar mijn ex. De vingers waarmee hij over de rug van zijn zus streelde. Oh, die vingers… Ik herinnerde me ter plekke weer hoe hij me met die vingers kon laten klaa komen. Vanuit mijn positie kon ik net af en toe die geile mond bekijken. Die mond die me likte en likte. Ik voelde hoe nat ik werd en probeerde krampachtig aan iets anders te denken. Maar tussen mijn benen was een geilheid ontstaan die zich niet zomaar liet wegjagen.

De dienst was voorbij en mensen kregen nog gelegenheid tot condoleren. Ik twijfelde of ik in de rij zou gaan staan. Tenslotte had ik het oude vrouwtje de laatste eer willen bewijzen en had ik verder met de familie geen banden meer. Maar ik kon de uitgang niet bereiken zonder in de rij te gaan staan. Ik wiebelde om mijn hoge zwarte hakjes en keek bezorgd om mee heen. Zou iemand zien dat het geil langzaam uit mijn kutje dreef? Had iemand gezien dat ik onder mijn zwarte jurkje niets aan had?

Ik durfde mijn ex niet aan te kijken, bang als ik was dat hij aan me kon zien dat ik in mijn hoofd de lekkerste, wildste sex aan het herbeleven was. Af en toe ontsnapte mij een klein kreuntje, waarvan ik hoopte dat niemand het zou horen.

Uiteindelijk stond ik vooraan. Met rode koontjes schudde ik diverse handen. Waar was mijn ex? Ik had hem niet zien verdwijnen? Misschien was het maar beter ook, dat hij me niet zag. Hij zou direct gezien hebben in welke geile, natte toestand ik was. Na wat gemompelde woorden schoof ik door naar de uitgang. Ik liep richting de deur toen vanuit een donker hoekje een stem klonk die door merg en been ging. ‘Kom hier, geile slet’.

Ik wist onmiddellijk wie dat was en wie hij bedoelde. Geschrokken draaide ik me om en keek in twee vuurspuwende ogen. Ai, dit liep anders dan ik gehoopt had. In twee stappen was hij bij me, greep me stevig bij mijn elleboog en trok me de heren wc binnen. Hij duwde me hardhandig een hokje in, kwam me achterna en draaide de deur op slot.

‘Dus jij komt hier nat als een geile neukslet, zonder slipje zomaar langs en denkt daar gewoon mee weg te komen? Nou zal je het voelen ook, hoer!’

Zou hij nog weten dat het me opwindt als mannen zo tegen me praten? Bibberend van geilheid maar ook van angst stond ik tegen de muur. Opeens schoot hij naar voren en trok in een ruk mijn jurkje omhoog. Mijn glanzende, kale, natte kutje werd hardhandig vastgegrepen.

‘Zie je wel! Je bent gewoon een eersteklas geile hoer!’ gromde hij me toe.

Onmiddellijk stak hij drie vingers naar binnen en begon me wildpompend te vingeren. Met een hand ritste hij zijn broek open en zijn harde neukstaaf sprong tevoorschijn. Zijn paarse, grote eikel leek te pulseren terwijl grote aders over de lengte liepen.

‘Op je knieën!’

En hij duwde mijn hoofd in de richting van zijn enorme lul. Nog voor mijn mond goed en wel open was, stak hij zijn harde pik naar binnen terwijl hij met een hand de haren in mijn nek greep. Met grote krachtige bewegingen begon hij mijn mond te neuken. Hoewel ik moest kokhalzen van de enorme lengte die hij naar binnen stootte, gloeide mijn natte kut alsof hij in de brand stond. Harder. Woester. Tot hij zijn lul uit mijn mond trok en me weer iets toegromde.

‘Draai je om! Ik ga je neuken tot je kapot bent! Dat zal je leren, respectloze slet!’

Halfleunend over het toilet trok hij mijn kontje omhoog. Hij pakte zijn harde lul en ramde hem naar binnen. Hard. Lang. Diep. Wat was dit geil. Lekker. Vernederend. En daarom juist zo geil.

Minutenlang werd ik keihard genomen, anders kan ik het niet noemen. Juist toen ik merkte dat ik klaar ging komen, trok hij zich terug. Aan mijn haren trok hij mij overeind. Een hand schoot in mijn jurkje en trok in twee kleine bewegingen mijn bh los. Terwijl ik zijn harde pik tegen mijn billen voelde, kneep hij in mijn tepels en mijn gevoelige geile tieten. Toen hij daar genoeg van kreeg, duwde hij me weer voorover. Ik wist wat er komen ging en maakte me op voor nog een keer het uitwonen van mijn kutje. Ik was er klaar voor want nog steeds was ik botergeil.

Maar wat gebeurde er? Een klodder van mijn eigen geil werd over mijn maagdelijke sterretje uitgesmeerd. Ik begon zachtjes te protesteren. Hij wist toch dat ik daar niet van gediend was?

‘Hou je bek, jij hebt niks te vertellen’, beet hij me toe en haalde zijn vingers voor mijn sterretje weg.

Ik hoopte dat hij het alleen deed om me te laten schrikken. Toen voelde ik zijn enorme eikel tegen mijn maagdelijke sterretje duwen. Een paar keer zachtjes en toen schoot hij in een keer door. Ik kreunde, zo zacht als ik maar kon. Wat een pijn. Maar tegelijkertijd … Wat een genot!

Met harde slagen pompte Fabian zijn lul in mijn kontje. Grommend. Na een paar minuten hard in mijn kontje gepompt te zijn, voelde ik dat hij dikker werd, het pompen nog een klein beetje opvoerde en met een diepe, geile kreun mijn darmen volspoot met zijn sperma. Even bleef hij zitten en trok zich toen langzaam terug. Ik voelde hoe zijn sperma uit mijn kontje sijpelde.

Achter me hoorde ik het geluid van een broek die dichtgeritst werd. Met een flinke tik om mijn billen, verliet hij het hokje. Geen woord. Ik wachtte nog vijf minuutjes veegde met wat wc-papier zijn en mijn geil van mijn lichaam, fatsoeneerde me een beetje en verdween met twee pijnlijke gaatjes door de deur. Ik draaide me nog een keer om en zag dat Fabian, alsof er niks gebeurd was, met iemand stond te praten.

Gecondoleerd Fabian, en tot ziens… misschien.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *