— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Opwindend mijmermomentje

“Vind je me geil?”

Ik kijk op van m’n boek en zie hoe ze nonchalant voorover buigt om m’n wijnglas bij te vullen.Haar lange rode haren dansen langs haar gezicht, haar borsten deinen in haar shirtje. Daar moet ik even over nadenken antwoord ik plagend terwijl ik me weer ‘verdiep’ in m’n boek.

Vind ik haar geil? Ze weet verduveld goed dat ik haar geil vind. Meer dan geil. Nooit eerder is er iemand in m’n leven geweest die me alleen door een blik allerlei oneerbare voorstellen door m’n hoofd konden laten schieten. Zij wel. Zij hoeft maar één kik te geven en al m’n zintuigen staan op scherp.

Ik kijk stiekem over de rand van m’n boek en zie haar heupwiegend naar de keuken lopen. Haar hoge hakken en te korte rok laten haar benen mooi uitkomen, haar billen zijn een genot om naar te kijken, de contouren van haar rug worden onttrokken aan m’n blik door haar prachtige lange rode haren. Haren die me wild maken, waar ik aan wil trekken, waarmee ik haar in bedwang houd als ze kronkelend van genot onder me ligt. Haren die over m’n blote buik kriebelen als ze zich over me heen buigt als we vrijen. I

k wist werkelijk niet dat haren konden praten voor ik haar ontmoette. Haar bos krullen vertellen me meer dan haar lief is. Ze dansen als ze vrolijk is, ze zijn dof als ze verdrietig is. En als ze geil is.. Oehlalalaaa dan heb je nog nooit in je leven zulke vurige krullen gezien.

Ik sla haar stiekem gade, ze weet dat ik naar haar kijk en ze weet hoe ze haar lichaam moet gebruiken. Natuurlijk moet ze uiteraard nu iets uit de onderste lade van de keuken hebben. Haar billen steken naar achter, haar prachtige kut wordt zichtbaar. Schaamlippen om U tegen te zeggen. Heerlijke volle lippen die me zo af en toe in een man willen laten veranderen. Wat lijkt het me heerlijk om haar voorover over de tafel te duwen en m’n pik diep in haar kut te stoten, ongevraagd, hard, ruw. Haar neuken totdat ze het uitgilt van genot en van pijn.

Inderdaad, pijn! Pijn wil ik haar doen. Ik wil haar krabben, slaan, knijpen en bijten. Haar kenmerken, vuurrode en blauwe plekken op haar lichaam achterlaten. Ik wil dat ze zich verzet, gilt, slaat en bijt en zich tenslotte overgeeft aan me. Ik wil haar in mijn macht, ik wil dat ze van mij is. Het is een soort van oerkracht die ze bij me losmaakt. Wild word ik van haar.

Ik voel m’n eigen kut nat en heet worden bij de gedachte dat ze over de tafel gebogen staat met mijn hand in haar kut en de rode striemen op haar rug. Tranen die over haar wangen rollen van genot en pijn. Geil dat uit haar kut druipt en verraad dat ze het geiler vind dan dat het pijn doet. M’n handen betasten haar lichaam, knijpen in haar borsten, grijpen in haar haren.

Ik draai haar om en duw haar op de tafel, haar voeten op de rand van de tafel, haar benen wijd gespreid. Een geiler zicht bestaat er niet. Opgezwollen dikke rode schaamlippen, een klit als een pingpongbal en het geil dat tussen haar benen glimt. Als ik in haar ogen kijk zie ik bijna zwart geworden ogen die me uitdagen om nog veel verder te gaan. Onzekerheid en opwinding wisselen elkaar af in haar blik. Ik kus en bijt in haar tepels, duw m’n tong diep in haar keel. Ik wil in haar, op haar, onder haar. Ik wil haar helemaal!

Terwijl we heftig zoenen glijden m’n vingers weer richting haar natte kut. Een vinger speelt met de rand van haar opening. Glijd naar binnen en weer terug, ik onderzoek haar hele kut met één vinger. Over haar klitje, eromheen, over haar lipjes en weer naar binnen. M’n andere hand glijdt onder haar billen en ik duw één vingertopje tegen haar kontje. Haar benen trillen, haar adem stokt. Gewillig vloeit haar lichaam tegen me aan. Een heerlijke vrouw, ze doet alles wat ik wil.

En?? Vind je me geil?? Haar mond raakt bijna de mijne als ik verschrikt opkijk. “Ja schatje”, zeg ik terwijl ik haar lachend naar me toe trek.

Ik vind je heel erg geil!

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. leo 16 jan 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *