— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het toetje

Pff, eindelijk zit ik in de auto op weg naar huis. Wat was het weer een lange, vermoeiende dag! Zoveel mensen die wat van je willen, van alles wat je nog regelen moet. Godzijdank zit mijn lief op me te wachten, het eten zou zij vandaag voor haar rekening nemen, dus ik ben benieuwd!

Al mag ik haar al vier jaar mijn vriendin noemen, toch kan ik er nog zo van genieten als ze voor me kookt. Ze verrast me elke keer weer, elke keer origineel, op deze manier wil ik wel oud worden met haar. Maar ik dwaal af, ik ben weer eens veel te sentimenteel, ik ga gewoon lekker naar huis, eten, douchen en slapen.

Eenmaal thuisgekomen walmt de geur van gebraden kip me al tegemoet. Ik ben christelijk opgevoed en kerst was echt hét familiefeest, dus dat was de enige keer in het jaar dat we gebraden kip aten. Oma kon dat zo ontzettend lekker, alleen jammer dat ze overleed voor ik het recept kon vragen. “Liefje, ik ben thuis!” Ik hoor vanuit de keuken: “Komt goed uit, schatje van me, het eten is net klaar. Ik weet dat je moe bent en dat ik het eigenlijk niet kan vragen, maar wil je toch de tafel dekken?”

Terwijl ze in de pan met gebakken aardappeltjes en roerbakgroente roert, draait ze zich half om en kust me. Ow god, wat verlangde ik vandaag naar dit moment. M’n werk is hartstikke leuk, maar een wat-heerlijk-dat-je-thuis-bent-kus is toch echt het favoriete momentje van mijn dag.

Onder het eten, dat inderdaad heerlijk en verrassend is, voel ik haar voet langs mijn been omhoog kruipen, heel langzaam en geduldig, maar toch zo dat ik weet wat ze wil. Omhoog dan weer een stukje naar beneden, maar duidelijk richting een specifieke plek. Af en toe bijt ze op haar lip, ik weet precies wat dat betekent en haar vingers likt ze net iets te lang en zorgvuldig af. Maar als haar voet dan bijna dáár is, staat ze abrupt op.

“Wil je nog toetje? Of zit je al vol?”, vraagt ze.
“Hangt ervan af wat je hebt gemaakt”, zegt ze. Ze staat op en loopt naar de koelkast, hoewel ik al behoorlijk veel gegeten heb, ben ik toch benieuwd wat ze eruit zal halen.

Ze draait zich om met een klein pakketje in haar hand, ik kan niet zien wat het is en mijn nieuwsgierigheid groeit. Ik voel dat ik langzamerhand best nat ben geworden door haar geplaag en hoe zwaar mijn borsten tegen mijn kanten BH drukken.

Plagend komt ze langzaam dichterbij en ze opent haar handpalm. Ze zegt: “Broek uit. Deze moet je koud serveren, dus schiet op, ik ben op het moment hartstikke warm, zo meteen zijn ze net zo heet als ik.” Omdat ze me zo verrast, doe ik meteen wat ze zegt. In haar hand liggen love balls, waar we wel vaker wat mee gespeeld hebben, alhoewel deze toch een slag groter zijn.

Omdat ik al zo nat ben, duwt mijn lief de balletjes vrij gemakkelijk in me. Ze voelen heerlijk koud, groot en zwaar aan. Nogmaals vraagt ze: “Wil je nog toetje? Of zit je vol?”

Nou, vol zit ik zeker! De balletjes zijn groter dan ik gewend ben en geven me een heerlijk ‘vol’ gevoel. Mij vriendin fluistert in mijn oor of ik nu naar boven wil gaan. Deze wending van de avond bevalt me wel en met haar hand in de mijne loop, nee, storm ik naar boven. De balletjes voel ik zeker en als lief dan ook nog eens zachtjes op mijn billen slaat, voel ik hoe graag ik haar wil.

Al snel zijn mijn, en ook haar, kleren uit. Ik voel haar vingers op mijn klit en duw ze harder tegen me aan. Ze zoent mijn mond, mijn hals, mijn borsten en hun tepels. Verder omlaag gaan haar heerlijke lippen: mijn navel ontkomt ook niet aan de verwennerij. En uiteindelijk, na een plagend rondje om mijn buitenste schaamlippen, komt haar mond aan bij mijn klit. Ze plaagt en likt het, terwijl haar vingers het touwtje van de balletjes gevonden hebben: dit voelt echt geweldig, zo hemels.

Ik zweef steeds hoger en hoger, de rondjes van haar tong en het ritmisch bewegen van de balletjes gaan mee op mijn vlucht naar boven. Ik voel dat ik bijna kom en ik schreeuw het haar. Abrupt stopt ze en langzaam trekt ze de balletjes uit me. Haar tong blijft op zijn plaats, op mijn klit waarmee ze me zoveel genot bezorgt. Hoe dichter het eerste balletje bij mijn uitgang komt, hoe lekkerder het voelt en op het moment dat het naar buiten komt, kom ik. Ik val, een duikvlucht omlaag, ik schreeuw en ik begin te huilen. Ik huil gewoon van genot, van zulk ultiem genot.

Mijn lief pakt onze voorbinddildo uit het ‘sekskistje’, maar ik schud nee, ik kan niet meer hebben, dit orgasme was zo intens. Dan neemt ze me in haar armen en steekt haar neus in mijn haar. “Je vertelde je diepste fantasie, waar zoveel vrouwen van dromen: seks hebben met iemand die alleen jouw genot voor ogen had, ik hoop dat dit een beetje voldeed aan je verlangens.”

Ik snik terug: “Liefie, seks met jou is altijd geweldig, en dit was weer zo lief en zo intens en ook zo onverwacht. Dankjewel.”

Zo blijven we liggen, lepeltjelepeltje. Het is nog vroeg, maar toch vallen we beiden in slaap, een diepe, rustige slaap, maar één vol seksuele dromen over een goeie manier hoe ik haar terug kan pakken.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *