— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Geduld is een schone zaak

De anonimiteit van een hotel vind ik heerlijk – inchecken, de sleutel ontvangen, lift, donkere gang, welke kamer zou het zijn en: hoe zou de kamer er uit zien: groot, ruim, luxe?

Ik loop op de vierde verdieping van een hotel in mijn eigen woonplaats. Een poging om een beetje los te komen van de dagelijkse sfeer. Ik voel me als een toerist in mijn eigen stad en daardoor vrij en een beetje uitgelaten.
Ik heb mijn nieuwe lover een berichtje gestuurd of hij hier naartoe wil komen: een verrassing! Hij reageerde verbaasd, maar na enig aandringenstemde hij in. Ach ja, hij heeft me nog maar één keer gezien, eigenlijk wel logisch. Ik heb een tas vol ‘lekkere’ spulletjes bij me voor een fijne en opwindende tijd met hem. Een paar dagen geleden heb ik hem ontmoet. Ik weet wat hij lekker vindt en hoe hij me het liefste ziet. Nou, hij zal het weten en voelen.

De kamerdeur draait open en ik laat de ruimte op me inwerken. Een mooie lichte kamer met een groot tweepersoonsbed, badkamer en een cute klein zithoekje, niets bijzonders, but it’ll do! Ik zet mijn tas op het bed. Zo, nu eerst kleren uit en lekker douchen. Terwijl het water loopt, kleed ik me uit en stap snel onder de harde, warme straal. Altijd leuk om de hotelzeepjes te gebruiken. Ik geniet van de kleine potjes en flesjes en smeer me helemaal in met zeep en was mijzelf met aandacht voor alle tere plekjes.

Helemaal relaxed loop ik naar de tas en haal er een mooi zwart slipje uit. Mijn lover houdt niet van stringetjes: ‘te ordinair’ zegt ’ie. Ok dan! Het slipje sluit strak om mijn heupen en tevreden kijk ik in de spiegel. Mijn pas gebruinde en gespierde benen komen goed uit met deze zachte zwarte stof. Jarenlange turntraining heeft zo zijn voordelen.

Mijn lover zag me de eerste keer in een bar en zei tegen me: ‘Hoe kom jij aan die prachtige benen? Ik vind ze verrukkelijk, om op te vreten!’ Ik droeg een donker, enigszins kort en gewaagd jurkje en liep op redelijk hoge hakken. Ik voelde de spanning in mijn benen en wist precies waar hij op doelde; dat was namelijk ook de bedoeling, haha.

Later op de avond hebben we gezoend bij mij thuis. Ik hem toegestaan dat hij me mocht aanraken, maar alleen om hem nog geiler te maken voor een volgende keer. Hij had het zwaar, de schat. Ik voelde zijn handen overal. Strelend langs mijn bovenbenen, mijn billen knedend, door de zachte stof van het jurkje heen, zijn handen over mijn rug. Toen kwam het moment dat hij me omdraaide. Met zijn handen op mijn buik drukte hij me stevig tegen zich aan en liet zijn handen naar boven glijden om mijn borsten te strelen en te masseren. Ik drukte mijn billen naar achteren en voelde hem stijf worden. Ik draaide met mijn heupen en voelde mijn tepels superstijf worden door het jurkje heen. Zijn vingers voelden heerlijk en de gedachte aan zijn stijve lul maakte me helemaal week, maar toch…

‘Nu moet je gaan liefje, tot hier en niet verder. Ik wil je scherp en alert houden. En vooral hongerig! Bel me niet, ik laat van me horen.’ Dit was gemeen van me, maar met liefde, heel veel liefde. Liefde voor zijn aandacht en begrip en vooral om de seks iets bijzonders te laten zijn, iets speciaals. Ik heb me te vaak te snel gegeven en ben daar klaar mee. Mannen moeten moeite voor me doen en laten voelen dat ze me echt willen.

Een beetje teleurgesteld is hij weggegaan. Maar de laatste zoen was veelbelovend en een opmaat naar meer, veel meer!

Goed waar was ik? Oh ja: Ik rommel wat in mijn tas en pak er het jurkje uit van die bewuste avond. Een mooi kort jurkje dat, vind ik zelf, perfect om mijn lijf valt. Mijn kontje kom er goed in uit, heupen, ruggelijn, schouders, borsten. Op de voorkant een paar lintjes die de boel maar net bij elkaar houden. Mijn lover heeft er ook ademloos naar gekeken. Het was niet goed te zien of ik er wel een bh onder droeg. Ik heb hem in die waan gelaten tot hij het voelde later op de avond. Vandaag geen bh, hoera!

Ik steek mijn haar op in een frommelknot en laat een paar donkere plukken speels over mijn wang vallen. Geen make-up. ‘Heb je niet nodig,’ zei hij, ‘het verbergt je natuurlijke schoonheid.’ Ik sta voor de spiegel en voel de spanning komen. Nog een kwartier zegt de klok. Ik ga even liggen om rustig te worden.

Mijn lover is mooi, ongeveer 1.80 lang, een getraind lijf, beetje lichtbruin gekleurd, een bescheiden wasbordje, sterke armen en sensuele handen. Zwarte krullenbol, groene ogen en een beetje ongeschoren. Hij ruikt lekker fris, zoent heerlijk en wat ik verder gevoeld heb belooft veel.

Hij komt de kamer binnen en komt naast me zitten op bed. Ik doe net of ik hem niet gehoord heb en wacht af. Hij streelt mijn rug en zoent me in mijn nek.
‘Ik ben er en heb zin in je.’

Ik blijf liggen en kreun zachtjes. Ik voel zijn hand naar mijn billen glijden en zachtjes kriebelen door de zachte stof. Het sletje in me komt naar boven en ik druk mijn billen een beetje uitnodigend omhoog. Hij laat er geen gras over groeien en schuift zijn andere hand onder mijn buik. Hij reikt met zijn vingers naar de rand van mijn slip. Met zijn andere hand trekt hij mijn jurkje omhoog en streelt tussen mijn billen. Twee handen, één die inmiddels mijn vochtige plekje heeft gevonden en de andere die onder mijn slip door zachtjes mijn kontje masseert… Nirvana!

Ik laat hem even begaan, maar vecht tegen een eerste orgasme, jezus dit is lekker.

‘Liefje, stop daarmee nu, is te lekker! Ik wil eerst wat anders!’
Hij laat me even met rust en kijkt me verbaasd aan. Hij gaat staan en laat mij ook opstaan. Ik druk me tegen hem aan en zoen vol overgave zijn mond en voel zijn zachte tong bij me binnendringen. Ik voel zijn gespierde billen en voel zijn handen all-over-me.

‘Ik ben verliefd op je billen schoonheid! En ik zou uren naar je kunnen kijken. Je hebt me wat aangedaan vorige keer, ben nog nooit zo geil geweest, en nu weer! Ik wil graag de rest van je lijf zien en voelen, mag dat?’

‘Ja, maar wel op mijn voorwaarden’, zeg ik. ‘Kleed je uit en ga liggen op je rug,’ beveel ik hem en gedwee doet ’ie wat ik zeg. Ik kijk naar zijn functionele striptease. Hij zet zijn beste beentje voor en doet het volgens de regels. Eerst schoenen en sokken uit, dan zijn mooie witte hemd, langzaam laat hij zijn broek zakken en draait zich om zodat ik zijn billen kan bewonderen.
‘Deze ook al?’
‘Ja! Alles!’

Mijn prooi ligt op bed en al zijn heerlijke schoonheid is voor mij. Ik ga schrijlings op hem zitten en buig voorover zodat ik hem kan zoenen. Hij wil me vastpakken, maar ik beveel hem zijn armen langs zijn lijf te laten liggen.
‘Ik bepaal wat er gebeurt, jij hoeft alleen maar te leren hoe mijn lijf eruitziet en ervan te genieten.’

Ik ga rechtop zitten en voel zijn groeiende lul tegen mijn billen aandrukken. Ik reik achter me en pak hem vast. Hij groeit in mijn handen, nat, glad, hard en willing. Ik schuif mijn slip opzij en begeleid hem bij me binnen. Langzaam maar zeker voel ik dat hij me volledig vult en doe mijn ogen dicht. Ik draai langzame rondjes en probeer de optimale positie te vinden zodat hij volledig in me is.

Ik doe mijn ogen open en zie hem genieten. Ik buig voorover en fluister: ‘Je bent lekker, ik wil dat je zo rustig in me blijft, niet op en neer gaan, geen neukbewegingen, rustig in me blijven en verder niets.’ Ik kus zijn ogen en neus en lik zijn lippen. Hij zit vast in me, muurvast. En ik voel me een godin hoog op een berg, bekeken en bemind.

Volgende fase: ik pak een flesje olie van het nachtkastje en zet het naast me. Met één beweging trek ik aan de lintjes van mijn jurk en laat mijn borsten vrij.
‘Jezus, je bent mooi, wat een heerlijke borsten heb je. Ik mag ze zeker niet aanraken?’

Een beetje genade ken ik wel en leun voorover: ‘Je mag ze even zoenen en ze zachtjes likken, alleen je mond en tong, geen handen!’ Ik leun voorover en laat hem zijn gang gaan. Ik voel zijn tong en hoop dat hij me zachtjes bijt. Maar zijn wraak is zoet en hij gehoorzaamt. Hij zoent en likt, niet meer dan dat.

Ik pak het flesje en laat het met flinke teugen leeglopen over mijn schouders. De straaltjes olie zoeken hun weg langs de rondingen van mijn lijf. Naar beneden volgens de wetten der zwaartekracht, glimmend en glad. Ik smeer de olie verder uit over mijn huid en zorg dat vooral mijn buik en borsten goed verzadigd raken. Ik kneed en masseer ze en voel zo mogelijk zijn trots nog verder groeien. Hij wil bewegen, de schat, hij wil me neuken, ik voel het, maar leg mijn vinger zwijgend op zijn lippen. Hij houdt zich in.

Slotakkoord: Ik trek mijn jurkje weer omhoog over mijn gladde lijf en ga zo rechtop mogelijk zitten zodat mijn natte borsten goed te zien zijn door de met olie doordrenkte stof. Mijn tepels priemen vooruit en om de boel nog wat kracht bij te zetten, kneed ik mijn meisjes nog eens extra. Ik buig wat voorover en laat hem goed zien hoe deze gladde geile massa zin heeft om hem verder te tergen.

‘Vind je het mooi liefje? Ik wil dat je geniet van mijn lijf en dat je je ogen goed de kost geeft. Prent dit goed in je geheugen, dan heb je iets om aan te denken als je alleen bent. Hou je het nog even vol?’

De olie zit nu overal. Door de natte stof heen zijn mijn billen te zien, de navel van mijn buik, de contouren van mijn bovenbenen. Ten slotte trek ik de frommel uit mijn haar en laat mijn donkere krullen op mijn schouder vallen. Wild schud ik ze uit mijn ogen en scheur daarna mijn jurk van mijn lijf. Ik voel de geile hitte in me kolken en laat me gaan. Mijn kutje knijpt zich strak om zijn superstijve lul en voel hem kloppen diep binnen in me. Mijn bloed stroomt samen naar een punt en voel mijn prooi willoos klaarkomen, heerlijk!

Uitgeput val ik in zijn armen.

‘He liefje, slaap je,’ hoor ik op de achtergrond.
‘Hoe kom jij binnen?’ vraag ik.
‘Ik had al geklopt op de deur, maar je hoorde me niet, de hotelmedewerker heeft me een extra sleutel gegeven.’
Met een big smile zoen ik hem en weet wat er gaat gebeuren…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *