— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Twee vriendinnen, deel 2

Ik trek Melanie naar me toe. Ik moet haar gewoon even in mijn armen houden. We zijn maatjes, echte vriendinnen, zo veel is wel duidelijk. Meer dan dat eigenlijk, want zijn we nu ook lovers van elkaar? Ach, wat maakt het uit. Het is heerlijk om haar naakte lichaam tegen mij aan te voelen. Haar ademhaling te horen, die nog steeds een beetje zwaar is, door het hoogtepunt dat ze zojuist heeft beleefd. Als ik mijn hand over haar borstbeen laat glijden, merk ik hoezeer haar hart nog na bonkt van opwinding. “Blijf nog maar even zo liggen, tot je weer rustig bent”, zeg ik zachtjes in haar oor.

Zo liggen we nog een poosje in stilte na te genieten van de gebeurtenissen van zo-even. Totdat Melanie me vraagt: “He Rose, weet je nog dat ik je vertelde dat ik een nieuw speeltje had gekocht? Die heb ik je immers nog niet eens laten zien! Zal ik hem even pakken?” Nieuwsgierig als ik ben, vind ik dat een goed idee en even later laat mijn vriendin me een prachtige, goudkleurige, vibrator zien. “Kijk”, zegt ze, “dat wieltje aan het eind, als ik daar aan draai, dan hoor je nog steeds bijna niks. Dat is de reden waarom ik een nieuwe heb gekocht. Mijn oude maakte herrie als een scheerapparaat”. En inderdaad, ik moet toegeven dat ik slechts wat licht gezoem hoor. Een fijn ding, lijkt me. “Uitproberen?”, vraagt Melanie. Ik schiet in de lach, het lijkt wel of ze in de handel in die apparaten zit. En toch is het aanbod me te aanlokkelijk om af te slaan. “Geef maar”, antwoord ik kort.

Kordaat steek ik het uiteinde van de staaf in mijn mond, om die zo warm en nat mogelijk te maken. Vervolgens breng ik de vibrator naar mijn vagina, die overstroomt van mijn eigen vocht, en duw hem er zo diep in als mogelijk is. Ik heb geen zin in voorspel, ik wil geneukt worden, hard en stevig. Na al het strelen en likken van zojuist, nu geen poespas meer, maar hard genomen worden, ook al doe ik het zelf. En jawel, het voelt heerlijk! In mijn hoofd zweven gedachtes aan Ron. Ook hij kan dat, als hij echt helemaal opgewonden is. Dan is het afgelopen met de vanille-seks. Dan ramt hij zijn harde penis bij me naar binnen en neukt en neukt, dat het een aard heeft. Ik hoor in mijn hersenen zijn stem, die gromt als een hongerig, wild dier.

In ga helemaal in mijzelf op, zodanig dat ik pas na een poosje besef dat Melanie zich over mijn borsten heeft ontfermd. Oei, wat een heerlijke aanvulling op wat ik zelf aan het doen ben. Ik verdeel mijn aandacht wat beter en merk hoe haar tong over een tepel glijdt. Niet zachtjes, niet gevoelig, maar snel en wild. In dezelfde opwinding als waarmee ik mijzelf aan het neuken ben. Ze houdt mijn borsten stevig vast tussen haar handen, zodat de tepels rechtop zijn gaan staan. En daar gaat haar tong weer, nu naar de andere tepel.

Ik heb eigenlijk helemaal geen tijd om de vibrator aan te zetten. Dit gaat snel, heel erg snel. Mijn hart gaat te keer, mijn ademhaling versnelt. De warme gloed van eerder komt terug en dan voel ik hoe de spieren van mijn vagina zich samentrekken, één, twee, drie, vier keer. Ik zucht, ik hijg, ik grom, net als dat wilde dier, wiens brul Ron laat horen als hij hartgrondig klaarkomt. Wow, wat kom ik diep! Ik tril helemaal, oh wat ben ik nat, zo ontzettend nat! En weer dan samenknijpen, mijn kutje perst er een laatste golf van vervoering uit, ik kommmmm!

Dan laat ik de gouden staaf naast me op het matras ploffen en wrijf met mijn andere hand over mijn voorhoofd. Dit had ik niet verwacht, ik zie bijna sterretjes, zo intens kneep mijn vagina zich samen. Ik voel hoe nat de binnen- en bovenkanten van mijn bovenbenen zijn. En ineens schiet het me in het zin, is het echt waar, ben ik spuitend klaar gekomen? Het voelde zo intens, het leek wel of mijn vagina al mijn vocht in één keer naar buiten spoot. Of was het maar fantasie? Of was het toch echt? Hoe is het mogelijk, voor het eerst in mijn leven! Vertwijfeld kijk ik in de ogen van Melanie. Gelukkig, ze lacht.

“Wow, woooow”, glundert ze me toe, “wat een explosie Rose, ge-wel-dig!” Wat heerlijk dat ze zo reageert. Ze snapt meteen dat ik me best een beetje zou kunnen schamen voor al die nattigheid in haar bed. In plaats daarvan zegt ze: “Ga maar even weer douchen joh, dan zorg ik even voor een schoon overtrek oké?” En inderdaad, als ik terugkom, is het bed weer heerlijk schoon, al ligt er een handdoek onder het dekbedovertrek, waar het nat is geworden. “Kom je nog even lekker onder de dekens?”, nodigt mijn vriendin me uit. Even later liggen we gezellig naast elkaar te kwebbelen.

“Hoe voelde dat nou? Ik bedoel dat je zo klaarkwam?”, is logischerwijs Melanies eerste vraag. “Ongelofelijk Mel, werkelijk ongelofelijk. Ik heb het gewoon helemaal niet aan voelen komen. Ja oké, ik heb je vibrator wel tegen het gevoeligste plekje binnen in gehouden, maar ineens was het daar. Ik verkrampte bijna van binnen. En lekker dat dat was! Het is toch wat, vind je ook niet? Ron zal zich wel afvragen waarom dat nou juist bij jou is gelukt en nog nooit bij hem!” Maar dat bezweert mijn vriendin meteen: “Nee hoor, dat heb je toch echt zelf gedaan hoor”. Ik kan eigenlijk niet anders, dan dat beamen.

“Hé, Rose, zullen we het samen vertellen?”, gaat ze verder. Dan ga ik zo nog even weer douchen en dan maken we straks, beneden, lekkere hapjes klaar en dan wachten we gewoon tot onze jongens thuiskomen!” Dat lijkt me een goed idee, dus sms ik Ron of hij en Bas, na de wedstrijd, samen naar Melanies huis zullen komen. “verrassing”, zet ik er nog achter. Niet veel later krijg ik een sms terug, “Hoi schat, nu al 3-0 voor! We kunnen niet wachten!”. Dat is voor ons het beste nieuws. In opperbeste stemming staan de heren straks voor de deur. Wij zullen het feestje alleen maar groter maken, zoveel is zeker!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *