— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ikea

“Ikea Utrecht, 17.00 uur bij de ingang”
Dat is het enige dat je me appt. Bedoel je vandaag? Is het een vraag? Het bloed stijgt naar mijn hoofd, ik voel mijn tepels tintelen en ook tussen mijn dijen gebeurt er iets. Zal ik? Ik kan me niet meer concentreren op mijn werk, hoe laat is het nu? Ik kijk rechts onderin mijn scherm, 12.24 uur. Daarna in mijn elektronische agenda, geen afspraken vanmiddag, alleen morgen deadline voor een rapport. Er schieten allerlei gedachten, beelden door mijn hoofd, kijk nog eens op mijn telefoon. Je bent niet meer online. Wat zal ik terug appen?

Ik besluit mijn gedachten te herschikken, ga even naar het toilet, trek mijn kleding recht, tap een cappuccino uit de automaat, terug achter mijn bureau buig ik me over het rapport. Het lukt me zowaar om me weer op mijn werk te concentreren, al blijft er op de achtergrond iets tintelen. Rond 15.30 uur heb ik het concept klaar, kijk nog eens op mijn telefoon, geen nieuw appje. Dan besluit ik zonder je een bericht terug te sturen naar Utrecht te rijden, ik zie wel wat er dan gebeurt, of je er echt bent.

In de auto, het is druk op de weg. Ik voel spanning, hele prettige spanning. We hebben hier al eens over gefantaseerd en toen dacht ik dat ik in de auto alleen maar rationeel zou zijn en alle spanning zou laten wegglippen. Het tegendeel gebeurt, er is niets rationeels aan wat er met me gebeurt, ik zie beelden, ik hoor je gekreun van de laatste keer, mijn mond wordt nat, ik voel blosjes op mijn wangen, mijn tepels zijn hard. Er giert iets door mijn lijf, ik voel me een puber met hormonen die overuren draaien.

Bij Ikea parkeer ik vlakbij de ingang, ik zie je auto niet, maar de parkeerplaats is groot. Ik loop naar de ingang, je staat niet buiten. Als ik dichterbij kom gaan de deuren open, binnen zie ik je ook niet staan. Ik kijk om me heen, zie Ikeapubliek, maar geen lange blonde man. Dan ga ik maar naar binnen, loop wat door de hal. Mensen lopen in en uit als de twijfel bij mij begint toe te slaan. Ik pak mijn telefoon uit mijn tasje, kijk op het scherm, helemaal niets. Maar dan voel ik vanachter even heel kort je armen om me heen, een snelle kus in mijn hals. Ik draai me om, kijk in je ogen en zie de blik die me zo week maakt. Mijn knieën worden slap, ik voel vuur tussen mijn dijen. Het liefst zou ik je een hele lange tongzoen geven, maar dat kan hier natuurlijk niet. “Ga je mee?”, vraag je en loopt richting showroom.

Ik loop achter je aan. Je blijft staan kijken bij een kast, vraagt me wat ik ervan vind. Ik kijk, maar zie niets. Ben me alleen maar bewust van jouw nabijheid. Je pakt mijn hand en masseert mijn handpalm. Ik laat mijn andere hand even onder je jasje over je billen glijden. We lopen verder, langs de bedden.

Het is rond etenstijd rustig in Ikea. Je manoeuvreert me een kant op, zodat we alleen in een model studentenwoninkje staan. Je kijkt me aan, buigt je iets voorover en kust me zacht op mijn lippen. Als vanzelf sla ik mijn armen om je heen en voel dan je tong in mijn mond. Heel even voorzichtig, zoekend, maar al snel duidelijk aanwezig, stevig. Mijn tong gaat de strijd met de jouwe aan, tevergeefs maar het gevecht is heerlijk. Als we mensen horen laat je me weer los en kijken we geïnteresseerd naar een boekenkast.

We lopen verder, kennelijk weet je de weg want je begint iets sneller te lopen. Dan zie ik dat we richting toiletten lopen. Jij kijkt wat rond en op een moment dat er geen mensen zijn duw je me een toilet in. Je draait de deur op slot en neemt me in je armen, gaat verder waar we zojuist gestopt waren. Je zoent me wild, ik kreun, hijg. Ineens stop je en draai je me met zachte dwang om en duwt me met mijn gezicht richting de muur. Je kust me in mijn hals en drukt je lijf tegen me aan.

Tegen mijn billen voel ik door onze kleding heen dat je een erectie hebt. Een rilling schiet door mijn lijf. Ik draai mijn hoofd, mijn mond wil de jouwe. Ik voel je handen over mijn lijf, onder mijn jurk en dan voel je het, je voelt onder mijn jurk dat ik geen slip aan heb. Je hijgt in mijn oor, zegt dat ik geil ben. Ik voel je hand tussen mijn benen, ik ga iets wijder staan en voel hoe twee vingers in me glijden. Ik hang inmiddels een beetje voorover tegen de muur en jouw vingers blijven in en uit me bewegen.

Af en toe voel ik je duim tegen mijn klitje, dat veroorzaakt een stroomstoot door mijn hele lijf. Je beweegt steeds sneller, ik weet dat ik kreun maar heb geen idee hoe hard. Even vraag ik me af of niemand ons kan horen, maar dan voel ik de golven van een orgasme aankomen. Ik smeek je om door te gaan. Als ik klaarkom zak ik bijna door mijn benen heen, ik slik mijn gekreun in. Je draait me om en zoent me weer vol op mijn mond, je tong zo heerlijk aanwezig, vol, zacht en stevig, nat.

Nu voel ik je stijve tegen mijn buik duwen. Ongeduldig begin ik aan je broek te friemelen, je riem los te maken. Als je broek open is duw je me richting wc-pot, laat me erop zitten en gaat voor me staan, je pik stijf en fier vlak voor mijn ogen. Ik kijk omhoog, steek plagend mijn tong uit, maar raak je niet aan. Nu ben jij ongeduldig. Je pakt me bij mijn haren en duwt mijn hoofd tegen je pik. Ik lik langs je eikel, langs de schacht. Je wil echt niet langer meer wachten en duwt je stijve lid tussen mijn lippen door mijn mond in. Ik verslik me bijna, maar als een soort reflex begin ik te zuigen.

Mijn hoofd beweegt heen en weer, zachtjes stoot je mee, terwijl je mijn haren stevig vast hebt. Ik geniet van die grote warme harde pik van je in mijn mond. Speel er mee, laat het puntje van mijn tong over je eikel glijden, tegen het topje duwen en zuig je dan weer diep mijn mond in. Ik hoor dat je zwaarder gaat ademen, je bewegingen worden ongecontroleerder. Ik zuig iets harder, beweeg wat sneller. En dan, alleen gewaarschuwd door een gesmoorde kreun, kom je klaar in mijn mond. Ik slik je vocht door en kijk dan omhoog. Je kijkt voldaan en als ik je nog één keer in mijn mond neem, kreun je zachtjes nog wat na.

Met onze kleren weer keurig op hun plek, nou ja, ik nog steeds zonder slip, glippen we terug de showroom in en drinken in het restaurant tussen alle jonge gezinnetjes een vieze koffie, blozend en glimlachend.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *