— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn parel, deel 2

Tergend langzaam, beetje bij beetje, schuif ik haar slip langs haar benen naar beneden. Ik ruik nu duidelijk haar geile spleet die nat glimt tussen haar dijen. Als ik haar broekje eindelijk helemaal uit heb, glijdt mijn blik weer terug. Ik spreid haar benen wat zodat ik haar kutje in volle, open, glorie kan bekijken. De lichte haargroei verbergt niet dat haar lipjes wat gezwollen zijn. Ze staan een beetje open, een spoortje van geil verdwijnt tussen haar billen.

Mijn handen glijden omhoog over haar benen en ik druk mijn hoofd in haar schoot. Daar snuif ik haar geur met volle teugen op. Ik druk mijn mond hard op haar heuvel en proef haar nectar. Annemiek begint te kreunen en haar adem gaat sneller, maar ik wil nog wachten en draai haar op haar buik. Mijn handen glijden over haar harde billen. Als ik ze een beetje uit elkaar trek en eerst een vinger en vervolgens mijn tong over haar poepgaatje laat glijden, rilt ze. Mijn handen glijden verder omhoog en ik masseer haar schouders. Weer draai ik haar om.

Als Carolien stopt gaat er een golf van frustratie door me heen. Ik wil dat ze me klaarmaakt! Ze heeft me zo geil gemaakt, ik kan me niet meer beheersen. Nu is het mijn beurt haar op haar rug te draaien. Ik ga op mijn knieën boven haar staan en druk haar mijn natte spleet in haar gezicht.

“Lik mijn kut! Lik me! Maak me klaar nu, nuuu!”
Mijn adem stokt als haar tong mijn kutje binnendringt. Met twee vingers spreid ik mijn lipjes, zodat mijn kittelaar beter bereikbaar wordt voor haar likkende tongetje. Met lange halen likt ze van mijn voor tot achter, van clitoris tot aarsroosje. Ze raakt al mijn gevoelige plekken alsof ze me al jaren lang klaarmaakt; alsof dit niet de eerste keer is!

Ze steekt twee vingers in mijn nog maagdelijke kut en haar duim streelt mijn genotknobbeltje. Als ze dan ook nog een vinger hard in mijn kont duwt, kom ik schokkend en gillend klaar. Veel harder, geiler, completer dan wanneer ik mezelf vinger onder de douche. Zelfs de dildo die ik ooit in mijn moeders nachtkastje vond, kon mij niet zo bevredigen!

Ik heb geen idee hoelang het orgasme duurde. Er leek geen einde aan te komen. Ik was volledig van de wereld af. Uiteindelijk viel ik uitgeput maar heerlijk bevredigd terug op bed. Annemiek komt dicht naast me liggen en sluit me in haar armen. Een moment zijn we beide te ver heen om te praten.

“Zo zo, dus jij wilde een beetje met me spelen terwijl ik lag te slapen?” Annemiek is de eerste om na een tijdje weer wat te zeggen.

“Ik heb wel gezien hoor hoe je met je kutje zat te spelen! Ik deed net of ik nog sliep. Geil sletje dat je bent! Ik zal zo eens een goede straf bedenken om jou je vunzige gedachten af te leren!”

Annemiek trekt haar T-shirt uit. Haar grote tieten springen te voorschijn. Als ze haar slip uitdoet ziet Carolien dat Annemiek’s spleet gladgeschoren is. Dan staat Annemiek op en loopt naar de kast. Ze haalt er iets uit en komt terug naar het bed waar Carolien vol verwachting ligt te wachten.

“Ga staan, slet!” Carolien schrikt een beetje van haar vriendin.
“Ga hier voor het bed staan! Vlug wat”
Vanachter haar rug haalt Annemiek een voorbind dildo tevoorschijn. Ze begint deze bij Carolien voor te binden.

“Je wou met me spelen, nou kun je met me spelen. Ik wil dat je me neukt met die kunstpik. Spreid je benen een beetje dan kan ik er beter bij!”
Het einde van de voorgebonden pik bestaat ook uit een dildo en deze duwt Annemiek zonder aarzeling in Caroliens kutje. Die schrikt even van de agressieve houding van haar vriendin. Maar ze vindt het idee ook wel geil en laat haar vriendin begaan. Als Annemiek de riemen aantrekt duwt de dildo nog dieper in Caroliens spleetje en de lul bungelt nu een beetje vreemd voor haar onderbuik.

“Streel je pik!” beveelt Annemiek. “Laat me zien hoe je je aftrekt!”
Aarzelend pakt Carolien de pik vast en haar hand glijdt zacht op en neer van de stam tot de dikke eikel. Het oppervlak is verbazend zacht en warm in haar hand en ze begint weer behoorlijk opgewonden te worden.

“Nou, vind je dat een fijn gevoel, geil loeder, met je pik te spelen? Drukt dat lekker op je kittelaar? Je krijgt alweer een natte kut, hè! Kom dan maar eens hier, en geef mij maar eens een flinke beurt met die paal.”

Al pratend is Annemiek op haar knieën op de rand van het bed gaan zitten. Als Carolien achter haar komt staan, leidt ze met één hand de reuzelul in haar van geil glimmende grot. Carolien duwt hem voorzichtig naar binnen. Moeiteloos verdwijnt de neukstaaf in Annemieks kut.

“Harder, hoer! Neuk me, ik wil je diep in mijn kut voelen! Harder, harder!”
Carolien word steeds heter door de geile praat van Annemiek. Ze begint haar vriendin met de voorgebonden kunstlul steeds harder tussen haar gezwollen kutlippen te rammen.

“Zo dus jij wil hard geneukt worden, hè? Hier voel je dat? Hé, zo goed, geile teef! Ik zal je hem laten voelen. Ik neuk je tot je me smeekt om op te houden. Hier! En hier!”

Dan steekt ze Annemiek een vinger in haar kontgaatje. Terwijl ze de dildo met harde stoten in haar vriendin duwt, neukt ze het strakke roosje met haar vinger. Uit de kreten van Annemiek blijkt dat ze dat zeer waardeert. Dus trekt Carolien de pik uit Annemieks kut, plaats hem tegen het strakke kontgaatje en duwt hem er met een enorme stoot helemaal naar binnen. Niet lang daarna komt Annemiek schokkend klaar!

“Ho, stop, stop, even niet bewegen! Stop, ohhhhhhhhh!
Nog even neukt Carolien door, de dildo glimt van Annemieks natte geil. Dan trekt ze hem er uit en valt naast haar vriendin op het bed. Ze zoent haar hard op de mond en ze vallen in elkaars armen.

“Jezus, meiden, wat een verhaal! Ik heb nooit geweten dat jullie zo op elkaar geilden!”

Ik begon me ondertussen behoorlijk buitengesloten te voelen, terwijl zij samen het verhaal van het begin van hun verhouding vertelde en zich daarbij voortdurend streelden en geil aankeken.

“Oh, wat zie ik nou?” zegt Annemiek “ben jij een beetje jaloers?”
“Jaloers niet maar zoiets heb ik nog nooit met een vriendin meegemaakt. Het lijkt me zo geil, met een andere vrouw samen!”

Je moet weten dat Carolien en ik ook wel eens gezoend hebben. En een beetje de tieten tegen elkaar gewreven. Of, als we voor de lol samen aan het dansen waren, een been tussen de benen gewreven hebben enzo, maar nooit echt helemaal.

“Misschien moeten we daar eens iets aan doen!” zegt Annemiek. “Eerlijk gezegd heb ik altijd al gedroomd een keer met jou te vrijen!” “Maar ben jij dan lesbisch, ik weet het nog niet zo zeker?! Ik vind het ook wel eens heerlijk door een jongen geneukt te worden, dat ie zo lekker op je ligt en in je stoot.”

“Een knul is ook wel eens fijn”, zegt Carolien, “maar dat kun je niet vergelijken met een vrouw. Die laat je alle lekkere plekjes van jezelf voelen. Die je kent zonder je ooit aangeraakt te hebben. Die weet precies wat je lekker vindt, waarmee niks gek of vulgair is. Alleen maar ontzettend geil!”

Al pratende zijn Carolien en Annemiek opgestaan. Annemiek staat voor me, pakt mijn handen beet en helpt me overeind.
“Als je echt wil weten hoe het is met een vrouw te vrijen, dan moet je van nu af aan alles doen wat ik je zeg. Vertrouw me, ik wil je alleen maar het grootst mogelijk genot geven!”

Ik knik onzeker ‘ja’ en Carolien, die achter me is komen staan, laat haar handen over mijn borsten glijden. Ze duwt ze zacht omhoog en rolt mijn tepels tussen haar vingers. Scheuten van genot trekken mijn onderlijf samen.

“Wil je je lekker klaar laten maken door Annemiek en mij? Ben je ook heet op ons, samen? Want wij zijn ontzettend geil op jou! Je lekkere kontje, je harde tieten en volgens mij heb jij een heerlijke natte kut verstopt onder dat rokje!”

Ze steekt haar hand onder mijn rokje en wrijft me hard tussen mijn benen. Mijn kutje reageert meteen. Ik voel hoe mijn geil begint te vloeien.

“Wat vind je fijn? Heb jij het liever zacht?” vraagt Carolien terwijl haar vingers mijn kittelaar zoeken door de stof van mijn slip.
“Of heb jij het liever een beetje hardhandig?”
Ze heeft nu haar hand in mijn slip geschoven en vindt daar mijn harde kittelaar die zijn kopje wel een halve centimeter uit mijn lipjes steekt.

“Oh, wat heb jij daar een heerlijk knobbeltje?” slaakt Annemiek een kreet van verbazing.
Ze is voor me gaan zitten en terwijl Carolien mijn slip opzij houdt, kijkt ze me recht tegen mijn poesje.
“Dat is mijn parel” zeg ik zachtjes, “lik me…..”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *