— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Geslaagd voor de test

In het afgesproken café ontmoet ik haar. Ik ken haar vaag via een vriendin van mij. Ze leeft met twee vrouwen samen en schijnt nogal los te kunnen gaan. Dat vind ik spannend en gevaarlijk, want ik ben redelijk verslavingsgevoelig en zou mezelf zomaar kunnen verliezen als ze me zou willen overhalen tot telkens een nieuwe seksuele uitdaging. De fantasieën die ik daar al over heb gehad!

De reden dat ik haar ontmoet, is dat ik wat uitgaanstips van haar zou willen krijgen, omdat ik zo groen ben als gras in de vrouwenliefde. (Ik was getrouwd met een man, werd voor het eerst verliefd op een vrouw, mooie tijd / rottijd, maar nu no more drama en klaar voor het eerste verkennen.) Ze ziet er uit zoals ik me van een vorige keer herinnerde: halflang blond krullend haar, ondeugende blik, een beetje kak gekleed met haar wiebertjestrui met V-hals, maar die zit wel mooi strak om haar lijf, zodat de vorming van haar borsten goed uitkomt. Verder een heel beschaafd decolleté, maar wel net genoeg om te willen blijven raden…

We zitten aan een rond tafeltje en ze schuift wat dichter naar me toe terwijl ze me uitdagend aankijkt. Ik weet eerlijk gezegd niet eens meer hoe het gesprek verliep, maar opeens voel ik dat ze een hand op mijn knie legt en ze streelt langzaam mijn bovenbeen tot aan mijn kruis, laat haar hand even liggen en maakt daarna diezelfde beweging nog eens. Dan schuift ze plotseling van me af en zit weer tegenover me. Ik ben een beetje in de war, maar krijg snel door dat het spel nog niet over is, want vervolgens voel ik haar kousenvoet tegen mijn kuiten, via mijn knieholte en de binnenkant van mijn dijbeen omhoog schuiven.

Mijn ademhaling is al lang op hol en mijn lendenen worden steeds warmer en mijn benen slapper. Zou het hier stoppen? Nee, nu duwt ze haar grote teen tegen mijn broek ter hoogte van mijn klitje en oh, wat geef ik me graag over aan dit hele festijn. Ik zit even met mijn ogen dicht en als ik ze weer open, heeft ze haar been teruggetrokken en kijkt me indringend aan. Ze staat op en lijkt weg te lopen, maar dan buigt ze voorover en fluistert iets in mijn oor. Ze beroert met haar lippen net wel of net niet mijn oorschelp en ik voel haar warme adem, waardoor ik kippenvel krijg. Ze zegt: “Volg me als je mijn kutje durft te likken”. Het verbaast me dat ik opgewonden raak van deze platte pornopraat, maar het gebeurt wel.

Ik volg haar het toilet in en als ze de deur dicht doet, zegt ze: “Bewijs maar dat je echt voor vrouwen gaat”. Ik vraag of ik haar niet eerst mag zoenen, ik hou zo van zoenen, maar dat mag niet. Of ik dan eerst haar borsten mag aanraken, maar nee, ik mag ze alleen bekijken. Ze schuift haar trui omhoog en laat me trots haar borsten zien. Ze zijn groter dan die van mij, hangen ook een beetje meer, maar niet te, en ze heeft wellustige roze tepels met grote tepelhoven – ik heb in verhouding veel kleinere tepelhoven en tepels en die zijn eerder bruin dan roze.

Ondertussen denk ik bij mezelf: Ok, als jij kan teasen, dat kan ik ook. Ik doe alsof ik meteen met mijn opdracht begin en recht op mijn doel af ga, maar dan lik ik eerst alleen haar buitenste schaamlippen. Ik lik ook haar bilspleet, maar dan net niet tot het gevoeligste plekje. Ik keer weer terug over de binnenste schaamlippen en tik even kort haar klitje aan. Dan kijk ik even omhoog en ik zie alleen haar hals en kin. Ze heeft haar hoofd achterover tegen de muur gedrukt.

Ik ga verder en duw mijn tong tegen haar kringspier aan en maak zachte ronde bewegingen, terwijl ik een vinger in haar vagina laat glijden. Met de middelvinger van mijn andere hand wrijf ik zachtjes tegen haar klitje. Gelukkig heeft dit alles het gewenste effect en begint Ingeborg – zo heet ze – ook behoorlijk opgewonden te raken. Het is trouwens goed dat ze een beetje mee beweegt en wat tegenwicht biedt anders zou ik nog omvallen zo zonder houvast. Aangemoedigd door haar half gesmoorde kreunen, ga ik nog even zo door, met mijn tong een heel klein beetje in haar kontje nu en nog een vinger erbij in haar vagina.

Ik stop vlak voordat ze een orgasme lijkt te krijgen en verander van positie: nu lik en zuig ik op haar klitje en stop een vingerkootje in haar anus, terwijl ik de twee vingers in haar vagina afwisselend naar binnen stoot en tegen haar G-spot aanwrijf. Het duurt niet lang of ik voel de spieren in haar vagina samentrekken en ze komt schokkend klaar. Ik wacht tot de naschokken (hopelijk voelde het echt als een aardverschuiving voor haar) over zijn en ga dan staan. Ze kijkt me aan en zegt knipogend: “Dat was zalig, volgens mij ben je wel geslaagd.”

Dan fatsoeneert ze haar kleren en loopt de toiletten uit. Dat vind ik wel jammer, want mijn vuur is nog niet gedoofd. Dus vinger ik mezelf even snel klaar en kijk of ze nog in het café zit. Nee, nergens meer te bekennen. Nou ja, dat is ook niet zo erg, ik heb voldoende vertrouwen om alle volgende uitdagingen aan te gaan.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *