— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De paskamer

Voor mijn 23e verjaardag kreeg ik van mijn vriendje een tegoedbon voor een lingeriezaak. Op een mooie, zonnige woensdagochtend besloot ik de zaak eens te bezoeken om te kijken of ik iets leuks kon vinden. En het mocht best een spannend setje zijn. Het was tenslotte een cadeau van mijn vriend, dus het leek me ook wel zo leuk als hij er ook iets aan zou hebben.

Eenmaal binnen zie ik al snel een paar leuke setjes met prachtig kant hangen. Een leuke, vlotte, jonge verkoopster vraagt me of ze me van dienst kan zijn. Ik wijs naar een aantal setjes welke ik wel mooi vind. “Hm, eens even kijken”, zegt ze terwijl ze me van top tot teen bekijkt. “80C en een M denk ik, niet waar?” Ze kijkt me vragend aan en ik knik. “En wat voor een broekje wil je? Slip, hipster, hot pants of string?” “Een string graag”, antwoord ik. De verkoopster pakt een aantal bh’s uit het rekje en uit een la tovert ze de bijpassende strings tevoorschijn. Vervolgens begeleidt ze me naar de paskamers. “Roep me maar als je er een aan hebt!”

Als ik even later het eerst setje aan heb bekijk ik mezelf van top tot teen in de spiegel. ‘Dat ziet er goed uit’, denk ik bij mezelf. Het zwarte kant ligt mooi op mijn licht gebruinde huid. Snel kijk ik om de hoek van het gordijn. Het lijkt alsof de jonge verkoopster heeft staan wachten, want vrijwel gelijk staat ze bij me. “Mag ik even?”, vraagt ze terwijl ze me met een doordringende blik aankijkt. Ik voel dat ik begin te blozen, maar ik knik gehoorzaam. Voor ik ook maar iets kan zeggen stapt de jonge vrouw mijn paskamer binnen en vertelt ze me dat ik de sluiting niet helemaal goed heb zitten. “Je moet hem niet op de strakste stand zetten maar juist op de meest losse stand, de bh wordt namelijk altijd wat wijder in het dragen.” “Weer wat geleerd”, zeg ik met een flauwe glimlach als ze de sluiting op de juiste stand doet. Ze verstelt de bandjes iets en zegt dat deze bh mijn borsten niet mooi omsluit. Ze wijst naar een bh van een ander merk en zegt dat die waarschijnlijk veel prettiger zit. “Waarom probeer je die niet even?”

De verkoopster verdwijnt uit de paskamer en ik trek het andere setje aan. Ik denk aan wat me zojuist verteld is en maak de bh op de meest losse stand vast. “Lukt het?”, hoor ik haar stem aan de andere kant van het gordijn. Als ik bevestigend antwoord komt ze direct binnen. Ze neemt me van top tot teen op en kijkt me opnieuw met die doordringende blik aan. Weer voel ik dat ik moet blozen. Als ze achter mij staat om een bandje te verstellen zie ik in de spiegel hoe ze mijn parfum opsnuift. Even gaat er een rilling door mijn lijf.

“Oh, sorry. Kietelde ik je?” vraagt ze, terwijl ze me via de spiegel aankijkt. ‘Nee, dat is het niet’, wil ik antwoorden maar ik kan niet anders dan naar haar kijken. Als ze over mijn schouder kijkt zegt ze dat één borst niet helemaal goed zit. Zonder te waarschuwen laat ze haar hand in mijn bh glijden om mijn borst iets te liften. Oh mijn god, wat voelt dat heerlijk. Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets met een vrouw heb gehad, maar de prettige herinneringen komen direct boven. Ik kan een zachte kreun niet onderdrukken. Beschaamd kijk ik haar aan.

Ze geeft me een knipoog en aan haar ogen kan ik zien dat ze precies weet wat er met me gebeurt. “Wacht even”, fluistert ze me in mijn oor. Ze werpt een blik in de winkel en sluit de gordijnen opnieuw. Ik draai me naar haar toe en aarzelend bewegen onze monden naar elkaar toe. Op het moment dat ze me kust ben ik reddeloos verloren. Haar handen dwalen over mijn rug en schuiven de bandjes naar beneden. De sluiting gaar los en haar mond gaat op zoek naar mijn borsten. Precies zoals ik het heerlijk vind sabbelt ze aan mijn borsten. Ze likt en bijt speels in mijn tepels. Tussen mijn benen voel ik de opwinding toenemen en het brandende gevoel in mijn onderbuik wordt almaar heviger. Even wil ik me losmaken van haar om ook haar te verwennen, maar ze komt iets omhoog en zegt dat ik alleen aan mijzelf moet denken.

Ik sluit mijn ogen en geniet. Ik voel hoe haar hand over mijn rug naar benden glijdt. Even is daar de weerstand van de gloednieuwe string, maar al snel voel ik eerst één vinger, dan twee vingers en tenslotte drie vingers bij me naar binnen gaan. Haar duim wrijft langs mijn clitoris, kleine stroompjes schieten door mijn ruggraat naar mijn hersenen. Ik vind het vreselijk spannend om dit te beleven in de paskamer van een winkel, met een vrouw die ik niet eens. Het wordt me bijna te veel. Het is alsof er vuurwerk met miljoenen sterren in mijn hoofd explodeert. Jeetje, dit is nog eens een orgasme. Als ik tot rust ben gekomen kijkt ze me aan. Ze lacht en ik voel dat mijn wangen blozen.

Ze geeft me een lange tongzoen en zegt: “Nou, dit setje zit wel goed volgens mij. Ik zie je zo.” Voordat ik iets kan zeggen is ze de paskamer uit. Ik kijk in de spiegel en zie een zeer blije vrouw staan. Dit setje wordt het, al is het alleen maar om de herinnering. Als ik uit de paskamer kom en naar haar toe loop zeg ik dat de klantenservice hier wel heel erg goed is. Nu zie ik iets van een blosje op haar wangen verschijnen. Als ik afreken geef ik haar mijn adres. “Kom eens langs”, zeg ik. “Dan zal ik jou eens laten genieten.”

Die avond heb ik mijn vriend meteen verteld wat er gebeurd is. Het resultaat was een beurt die ik niet snel zal vergeten. Ondertussen is de verkoopster al een paar keer langs geweest en heb ik het ruimschoots goed gemaakt. En zoals bij de laatste keer bleek is ze duidelijk biseksueel, toen deed mijn vriendje namelijk mee. Ik kom nu regelmatig in de winkel en neem dan ruim de tijd om te passen, maar dat zal niemand verwonderen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *