— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op visite bij de buren, deel 1

Ik sta voor de deur en keuvel met Brenda, mijn buurvrouw, over een feestje waar we laatst toevallig allebei waren. Brenda is net zo oud als ik ben, maar qua uiterlijk compleet het tegenovergestelde van mij. Ik ben getint en heb lang, donker haar. Zij is blank, en heeft superblond haar. Zij en haar partner Marc zijn, wat je noemt, een knap snel.

Het is fris buiten en dat uit zich in kippenvel op mijn arm. Brenda ziet het. “Kom anders even binnen”, zegt ze, terwijl ze me al voorgaat de gang in. Ik loop achter haar aan de woonkamer in. Marc zit op de bank naar de tv te kijken en begroet me vriendelijk als ik binnenkom. Ik plof naast Brenda op de bank terwijl ze honderduit praat over de kleding die ze pas gekocht heeft.

Brenda vertelt me dat ze een leuk topje heeft gekocht, dat haar helaas niet past. “Misschien is het wat voor jou!” zegt ze. “Loop anders even mee naar boven.” Eenmaal boven graait ze in de kast en haalt ze een mooi zwart strapless topje tevoorschijn. Ik trek mijn truitje uit. “Bh ook uit”, zegt ze quasi streng, “anders weet je nog niet hoe het zit.” Ik trekt het topje over mijn hoofd en kijk in de spiegel. De stof zit strak om mijn lijf. “En? Wat vind je ervan, Bren?” vraag ik. Mijn buurvrouw gaat achter me staan en strijkt met haar hand over de stof. Ik voel hoe haar hand vanaf mijn blote schouder langzaam over mijn borst naar mijn buik glijdt. Ik kijk in de spiegel en zie dat ze me strak aankijkt terwijl haar hand vanaf mijn buik omhoog glijdt. Ze gaat dichter tegen me aan staan en blijft me in de spiegel aankijken terwijl ze haar hand naar mijn borst brengt. Mijn tepel wordt hard onder haar hand. Ik weet niet wat me overkomt. Ik ben hetero, toch? Maar toch kan ik het niet helpen dat ik ontzettend opgewonden raak van het beeld in de spiegel en de aanraking van de vrouwelijke vingers.

Terwijl Brenda met een hand mijn borst masseert zie ik haar andere hand onder mijn rokje gaan. Meteen voel ik haar hand in mijn slipje glijden. Ik hoor Brenda’s ademhaling zwaarder worden en ik kreun zachtjes als ik haar vingers langs mijn klitje voel. Ik voel haar borsten tegen mijn rug drukken en wil in de spiegel blijven kijken. Ze stroopt mijn topje met een hand naar boven zodat mijn volle borsten met harde, donkere tepels zichtbaar zijn. Ze speelt mijn tepel terwijl haar vingers mijn klitje masseren. “Weet je wel hoe geil je me maakt?” kreunt ze in mijn nek. Ze draait me om en kijkt me aan. Mijn hart klopt in mijn keel als ze haar lippen tegen de mijne drukt. Voor het eerst proef ik de lippen van een vrouw en jeetje, wat windt het me op.

Mijn tong vindt die van haar en we zoenen. Ik laat mijn hand over haar rug naar haar ronde billen glijden en druk haar iets dichter tegen me aan. Brenda’s handen glijden over mijn lichaam. Nieuwsgierig glijden mijn handen naar haar borsten en Brenda kreunt als ik mijn handen onder haar trui laat glijden en haar tepels vind. Wat een heerlijk gevoel om met de borsten van een andere vrouw te spelen. Brenda trekt mijn topje uit en meteen daarna haar eigen trui en bh. Ik heb zicht op twee mooie, grote borsten met harde, roze tepels. Ze komt dichter tegen me aan staan en begint me weer te zoenen. Ik voel hoe onze borsten elkaar raken. Brenda zoent me in mijn nek en gaat richting mijn borst. Ik voel hoe haar lippen om mijn tepel sluiten en ik voel dat ik op ontploffen sta. Ik kreun zachtjes als ze haar tong langzaam over mijn harde knopje laat gaan. “Wat heb jij lekkere tieten”, zegt ze.

Ze trekt mijn rokje en slipje uit en ook haar eigen broek en slip volgen. Ze draait me weer om naar de spiegel en ik zie hoe ze met haar hand naar mijn kutje gaat. Behendig bespeelt ze mijn klitje terwijl ze een vinger naar binnen schuift. Wat een geil gezicht! Ik geniet ervan, maar wil meer. Ik draai me om en begin haar wild te zoenen. Mijn mond gaat op zoek naar haar borsten. Ik kus, lik en zuig en hoor hoe Brenda kreunt. Mijn vingers zoeken haar kutje en al snel vind ik haar natte lipjes. Ik voel haar klitje en speel ermee terwijl ik aan haar tepels lik. Brenda trekt me op bed en gaat boven op me liggen. Ze zoent me terwijl ze haar been tussen mijn benen schuift en zachtjes op en neer gaat. Haar borsten glijden over me heen. Ze schuift langzaam verder naar beneden. Ik voel hoe haar lippen een heet spoor op mijn buik achterlaten. Ze likt mijn kutje en de geilheid druipt er vanaf.

Ik pak Brenda bij haar haar en duw haar iets harder tegen mijn kutje. Haar tong maakt lange halen langs mijn klitje terwijl ze twee vingers in me laat glijden. “Vind je het lekker?” vraagt ze. “Oh ja, niet stoppen”, kreun ik. Brenda verhoogt het tempo en haar tong lijkt wel tegen me klitje te tikken. Ik voel mijn orgasme opkomen. Brenda stopt ineens en ze moet lachen als ze mijn beduusde gezicht ziet. “Geen zorgen”, zegt ze geil en ze trekt me rechtop. We zitten tegenover elkaar en Brenda schuift zo naar me toe dat haar been tussen die van mij komt en andersom. Ze schuift nog iets verder naar me toe en ik voel hoe onze kutjes elkaar raken. Ze begint ritmisch op en neer te bewegen terwijl ze me zoent en ik hoor onze natte kutjes tegen elkaar soppen.

Terwijl we tegen elkaar aan bewegen begint Brenda me te vingeren. Mijn vingers vinden ook haar klitje. Ik hoor ons allebei kreunen en ik voel een golf van pure geilheid door me heen trekken. Ik wil dat ze klaarkomt en ik wil zelf klaarkomen. Ik verlies alle controle en net als ik het gevoel heb dat het punt bijna daar is, hoor ik een mannenstem: “Zo zo, dat ziet er geil uit.”

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *