— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De koude nacht

Op een koude herfstavond zit ik met mijn echtgenoot in de bioscoop. We kijken naar een romantische film en geïnspireerd door de beelden op het witte doek kruip ik nog iets dichter tegen hem aan. Mijn man is de hele dag al ontzettend lief voor me. Hij heeft me mee uit eten genomen en ik heb zelfs bloemen van hem gekregen: prachtige donkerrode rozen. Na een heerlijk diner besloten we nog een filmpje te pakken in de bioscoop vlakbij.

Nu zitten we in de rode pluchen stoeltjes met onze handen in elkaar verstrengeld. Ik weet niet hoe het komt, maar door ieder woord en elke aanraking of blik van hem sta ik in vuur en vlam. We zijn al jaren samen, maar ik heb hem nog nooit zo opwindend gevonden als vanavond. Na afloop van de film drukt mijn lief mijn lichaam dicht tegen zich aan. Samen stappen we de koude nacht in. Hij legt zijn arm om me heen en geeft me een kus op mijn hoofd. “Laten we maar snel naar huis gaan”, fluistert hij. “Het is zo koud vanavond.” Ik geef hem mijn breedste glimlach.

Eenmaal thuis sluit ik de gordijnen, terwijl mijn man de open haard aansteekt. Ik ga snel naar boven om even iets gemakkelijks aan te trekken. Als ik even later weer de woonkamer in loop, heeft mijn man twee glazen en een fles rode wijn tevoorschijn getoverd. Hij zit op het kleed voor de haard en gebaart me erbij te komen. Ik geniet van de rustige klanken van de klassieke muziek en de uitstekende rode wijn terwijl het haardvuur zacht knispert.

Het romantische tafereel windt me ontzettend op. Als ik mijn echtgenoot aankijk zet hij zijn glas wijn neer en leunt naar mij toe. Hij laat zijn hand door mijn haar glijden en streelt dan over mijn wangen. Als zijn gezicht dichterbij komt drukt hij zacht en teder zijn lippen op de mijne. Daarna glijdt zijn hand over mijn rug en begint zijn kus iets vuriger te worden. Hij likt over mijn lippen en ik beantwoord het gebaar door mijn mond te openen. Zijn tong glijdt naar binnen en langzaam maar vakkundig draaien onze tongen om elkaar heen. Hij maakt zich van me los en kijkt me aan. “Wat ben je toch prachtig in die kimono en het licht van de haard”, zegt hij. Hij maakt zijn overhemd open waardoor zijn prachtig gespierde borst verschijnt. Hij glimlacht en fluistert: “Ik hou van je.”

Die vier woorden heb ik hem al ontelbare keren horen zeggen, maar vanavond moet ik ervan blozen. “Ik ook van jou”, antwoord ik gemeend. Mijn man opent mijn kimono en laat zijn vinger van mijn hals naar mijn borsten glijden. Zijn mond volgt dezelfde route. Hij laat zijn tong even op mijn tepel rusten. Ik kreun en trek mijn man omhoog om hem te kussen. Wat natter en zwoeler dit keer. Ik kus hem in zijn nek, laat mijn handen langs zijn armen glijden en trek zo zijn hemd uit. Zijn ademhaling wordt zwaarder en hij kreunt zacht als ik over zijn kruis wrijf. Hij kijkt naar me met een blik vol passie en geilheid, als ik langzaam zijn broek open maak.

Als ik de riem, knoop en rits heb geopend trekt hij zijn broek uit. Hij duwt me op mijn rug op de grond. Zijn tong draait een rondje om mijn navel, terwijl zijn vingers hun weg naar mijn slipje zoeken. Zijn tong vervolgt zijn weg naar beneden. Hij kust de binnenkant van mijn benen. Steeds iets hoger, tot hij bij mijn meest gevoelige plekje is aangekomen. Hij kust me zacht en laat zijn tong over mijn lippen glijden. Ik kreun en hap naar adem. Ik word gek van genot. Hij drukt mijn benen iets uit elkaar en laat zijn tong even naar binnen glijden. Zijn warme ademhaling en zachte bewegingen zorgen ervoor dat ik al snel een orgasme voel opkomen. Ik kreun dat hij moet stoppen, maar daar geeft hij geen gehoor aan. Dan voel ik een golf van warmte over me heen komen. Ik kom zo heftig klaar dat ik sterretjes voor mijn ogen zie.

Hij glimlacht en fluistert in mijn oor hoe geweldig hij me vindt. Nu is het mijn beurt hem te verwennen. Ik druk hem achterover, kus zijn buik en trek langzaam zijn boxershort naar beneden. Ik laat mijn tong een paar keer op en neer gaan langs zijn hard geworden penis en sluit dan mijn lippen om de top. Mijn man begint te kreunen als ik zachtjes op zijn lid zuig. Hij legt zijn handen op mijn hoofd en begint in mijn mond te stoten. Net voordat hij klaarkomt trekt hij zich terug, waardoor zijn zaad op mijn borsten terecht komt. Nog voor ik mezelf kan schoonvegen kust hij me opnieuw. Intenser dan ooit tevoren. Zijn handen lijken op alle plaatsen van mijn lichaam tegelijk te zijn. Ik word overweldigd door zijn passie. Opnieuw laat hij zijn hoofd zakken om langs mijn schaamlippen te likken, die nog gevoelig zijn van het orgasme dat ik zojuist heb gehad. Hij gaat rechtop zitten en trekt me tegen zijn lichaam aan. Vervolgens pakt hij mijn billen vast tot mijn vagina zich precies boven zijn lid bevindt.

Ik laat mijn lichaam langzaam zakken en begin hard te kreunen als zijn lid naar binnen glijdt. Wat voelt dit geweldig! Met zijn handen nog op mijn billen, begin ik op en neer te bewegen. Onze lichamen lijken één te worden: borst tegen borst, buik tegen buik, mijn armen om hem heen geslagen. Zijn lid glijdt in en uit mijn vagina, terwijl we elkaar vurig kussen. “Ik kom klaar”, hoor ik hem kreunen en ik voel mijn orgasme ook naderen. Tegelijkertijd en hard kreunend bereiken we ons tweede hoogtepunt.

Nog nahijgend van de inspanning en het genot laten we ons op het kleed vallen. Mijn man kijkt me aan met een grote glimlach op zijn gezicht. Hij kust mijn voorhoofd. “Dit gaan we vaker doen”, zegt hij. “Dat lijkt me geen verkeerd idee”, lach ik. Hij legt nog een blok hout op het vuur, pakt een deken en geeft me mijn glas wijn. Terwijl mijn hele lichaam tintelt neem ik een slok. Daarna kruip ik tegen hem aan en hij kust me. Niet veel later pakt hij mijn glas uit mijn handen met de woorden: “Kom, we doen nog een rondje. De nacht is nog jong.” Ik lach hardop, knik instemmend en klim boven op hem. En we genieten nog lang van de nacht die zo koud begon.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *