— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Seks-en-Vacance

Voor mijn werk moet ik regelmatig naar Aix-en-Provence voor vergaderingen. Mijn jaloerse collega’s, zij mogen niet op reis voor de baas, plagen me dan altijd met: “Zo ga je weer naar Sex-en-Vacance?” Ik zeg dan natuurlijk dat het hard werken is en dat ik nauwelijks tijd voor mezelf heb.

De vergaderingen beginnen meestal om 14:00 uur en ik reis dan ’s ochtends vroeg met het vliegtuig via Marseille naar Aix-en-Provence. Vorige week reisde is echter een keer de avond ervoor. Mijn echtgenoot had die avond een cursus en was toch niet thuis en ik was moe en wilde een ochtendje uitslapen zodat ik uitgerust de vergadering kon bijwonen.

’s Ochtends rond een uur of negen was ik opgestaan en had van een heerlijk ontbijtbuffet genoten. Onderweg naar het ontbijt was ik een kamermeisje tegengekomen. Het was een negroïde vrouw met een prachtig atletisch lichaam. Toen ik haar wat lang aankeek omdat ik onder de indruk was van haar heerlijke verschijning, kruisten onze blikken.

Na het ontbijt besloot ik ter ontspanning een saunaatje te pakken. Op mijn slaapkamer trok ik mijn kleren uit en deed een ochtendjas aan. Onderweg naar de sauna kwam ik datzelfde kamermeisje tegen. Ze keek mij met een sensuele blik aan. Zou dat soms komen doordat ik mij ochtendjas niet heel erg goed dicht had gedaan en ze een goed uitzicht had op mijn decolleté, of had ik het mij slechts ingebeeld?

In de sauna kwam ik helemaal tot rust en kon mij goed ontspannen. Ik was de enige in de sauna op dit vroege tijdstip. Ik kreeg zowaar een beetje een vakantiegevoel. Terwijl ik van de warmte genoot, moest ik denken aan die prachtige negerin die ik vandaag al twee keer was tegengekomen. Haar mooie vormen en de gedachte dat ze me sensueel had aangekeken, zorgde ervoor dat ik een tintelend gevoel in mijn klitje kreeg. De hitte van de sauna zorgde dat er zweetdruppeltjes aan mijn hard geworden tepels hingen, maar de hitte die ik in mijn kruis voelde had duidelijk een andere oorzaak. Er hingen druppels aan mijn schaamlippen maar deze waren duidelijk niet van zweet afkomstig. Voorzichtig begon ik mijn lipjes te strelen en gleed mijn wijsvinger bij mezelf naar binnen.

Eerst gebeurde dit in een rustig tempo, maar hoe meer ik opgewonden raakte, hoe sneller het ging. Mijn ademhaling versnelde en er kwamen kreunende geluidjes uit mijn mond en soppende geluidjes uit mijn genotsgaatje. Opeens hoorde ik een deur opengaan van de ruimte waarin de sauna stond. Ik zag langs het raampje van de sauna een man in ochtendjas lopen. Nadat hij deze had uitgedaan, kwam hij ook de sauna binnen. Hij had een dikke bierbuik, haar op zijn rug en een onogenlijk klein pikkie. Dit was duidelijk niet de man die het opgewonden gevoel dat ik intussen had gekregen tot een finaal hoogtepunt kon brengen. Ik voelde er niets voor om deze man op een one-women-show te trakteren. Ik besloot naar mijn kamer terug te gaan om daar, met de vibrator die ik op het nachtkastje had gezet, het werk dat in de sauna begonnen was af te maken.

In de lift hing een grote spiegel en omdat ik toch de enige in de lift was, liet ik mijn ochtendjas even openvallen zodat ik mezelf goed kon bewonderen. Mijn tepels stonden priemend naar voren en mijn kutje glom van het vocht en het verlangen.

Toen ik bij mijn hotelkamer kwam, stond het karretje van de schoonmaakster voor de deur en stond de kamerdeur open. Ik liep naar binnen en zag tot mijn schrik maar ook tot mijn vreugde dat het dat mooie kamermeisje was die ik al twee keer die dag was tegengekomen. Zij was ook enigszins verbaasd dat ik de kamer binnen kwam en ze zei: “Un instants s’il vous plaît.” Ik deed de deur achter me dicht en voordat ik goed en wel doorhad wat ik deed, zei ik: “Pas de instants. Je veux tu embrasser immediatement.” Terwijl ik dit zei, liet ik mijn ochtendjas van mijn schouders vallen en stond ik naakt voor deze Afrikaanse schone.

De glimlach op haar mond en de twinkeling in haar ogen verraadde dat ze goed kon waarderen wat ze voor zich zag. Ik liep op haar toe en begon haar hartstochtelijk te zoenen. Terwijl ik dit deed begon ze met een hand een tepel van mij te masseren. Haar andere had verdween tussen mijn benen en begon mij heerlijk te strelen. De opwinding die al door mijn lichaam gierde voordat ik de kamer binnen liep, was snel tot zo’n hoogte opgezweept dat ik luid kreunend klaarkwam. Mijn benen werden helemaal slap en ik liet mij op het bed vallen.

Liggend op het bed kon ik het kamermeisje goed van top tot teen bekijken. Terwijl ik haar lichaam gulzig in mij opnam, begon ze haar absoluut onaantrekkelijke werkschort uit te trekken. Onder dit schort kwam een prachtig atletisch lichaam te voorschijn dat gehuld was in pikante witte lingerie. Het witte ondergoed stak mooi af tegen haar donkere huid. Het ondergoed was zo weinig verhullend dat ik mij afvroeg waarom een kamermeisje dat draagt. Zou ze soms vaker seks hebben met hotelgasten? Voordat ik over het antwoord kon nadenken, kwam ze op mij aflopen en ging ze voor mij staan. Ik ging rechtop zitten zodat ik met mijn handen haar volle borsten goed kon betasten. Ik maakte de voorsluiting van de BH los en de borsten sprongen vrolijk naar buiten. Daarna liet ik mijn handen naar beneden zakken zodat ik haar weinig verhullende broekje naar beneden kon schuiven. Terwijl ik dit deed, voelde ik een siddering door haar heen gaan.

Ze pakte mijn hand vast en bracht deze tussen haar benen als teken dat het nu mijn beurt was om haar te verwennen. Dit liet ik mij geen tweede keer zeggen en ik begon vol overgave haar schaamlippen te strelen. Al gauw voelde ik haar spleetje drijfnat worden en kon ik met twee vingers tegelijk bij haar naar binnen schuiven. Mijn andere hand zocht een van haar mooie borsten op en begon deze te strelen. De tepel van deze borst stond stijf als een kapstokhaakje. Plotseling liet ze zich naar voren vallen waardoor ze boven op me kwam te liggen. Ze begon met haar venusheuvel tegen me aan te rijden wat bij mij de hete gevoelens weer naar boven bracht. Ze draaide zich een halve slag waardoor ze met haar kutje boven mijn mond kwam te hangen. Haar grotje drukte ze tegen mijn lippen aan als teken dat ik haar mooie volle schaamlippen moest gaan likken. Het heerlijke lichaamsvocht stroomde spoedig langs mijn mond naar beneden.

Terwijl ik haar een orale beurt gaf, liet zij ook haar tong over mijn klitje gaan. Plotseling voelde ik twee vingers mijn kutje, en ik voelde ook iets mijn anus binnengaan. Waarschijnlijk had ze de vibrator gevonden die ik op mijn nachtkastje had staan. Terwijl ze mijn clitoris likte, stimuleerde ze mijn beide gaatjes met haar vingers en de vibrator. Ik voelde mijn lichaam naar een absoluut hoogtepunt stijgen. Ondertussen begon ik haar met steeds grotere overtuiging te verwennen. Op het moment dat ik het echt niet meer kon houden, had zij ook haar hoogtepunt bereikt. Al kreunend en gillend kwamen we in elkaars armen klaar.

Nadat we ons wat opgefrist hadden, ging zij weer verder met het schoonmaken van de hotelkamers. ’s Middags had ik moeite om mijn gedachten bij de vergadering te houden want de gedachte aan mijn avontuur met deze atletische vrouw deed mij af en toe wegdromen.

Ik heb besloten dat ik voortaan de avond voor de vergadering zal reizen en als mijn collega’s weer het grapje maken van: “Ga je weer naar Sex en Vacance?” dan zal ik dit volmondig beamen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *