— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Massage

Heerlijk voel ik zijn harde zachte handen over mijn hele lijf gaan. Stevig masseert hij mij, extra aandacht krijgen de knopen in mijn spieren op de plaatsen waar de stress zich heeft opgehoopt. Op mijn buik met mijn armen boven mijn hoofd lig ik op de massagetafel. Ik ben de laatste klant vanavond en na de massage ga ik thuis lekker warm douchen en op bed na een grote mok hete thee. Ik ben nu bijna een jaar gescheiden en heb het er maar druk mee, de kinderen zijn bij mijn ex deze week. Eindelijk is er een beetje tijd voor mijzelf. Ik schrik wat op uit mijn mijmeringen. “Mag ik je bh bandje losmaken?”, vraagt hij, “dan kan ik je schouders beter masseren.”

Hij is een lange gespierde sportieve vent met een blonde kuif, brede kaaklijn en sprankelende ogen. Net geen twee meter lang hij loopt tegen de veertig. Hij heeft geen ring om heb ik al gezien. Als ik wat jonger was dan had ik het wel geweten. Nee, corrigeer ik mijzelf van binnen, zo ben je helemaal niet opgevoed, je zou het niet durven.

Heerlijk masseert hij mijn schouders, rug en lendenen. Vlakbij de beginnende bolling van mijn borsten stopt hij netjes. De gedachte aan wat hij met mij zou kunnen doen, en zijn handen over mijn huidhongerende lijf missen hun uitwerking niet. Ik voel dat ik opgewonden raak hoewel hij mij totaal niet erotisch behandelt. Hij is nu bij mijn benen aangekomen en met vaardige handen neemt hij mijn billen, dijen en kuiten onderhanden. Voorzichtig beweeg ik ondeugend af en toe onverwacht, zodat zijn vingers net wat verder tussen mijn billen glijden dan hij in eerste instantie in de planning heeft. Een rilling van genot stroomt door mijn lijf als het lukt. Ik heb duidelijk de aanraking van een man gemist de laatste tijd. Ik besluit iets te doen wat ik nog nooit gedurfd heb.

Het is tijd voor de andere kant van mij, dus hij vraagt mij om te draaien. Voor hij mijn bh bandje vast kan doen heb ik mij al omgedraaid. En mijn bh quasi nonchalant op het hoopje kleren op de stoel gegooid. Ik zie hem even naar mijn mooie grote tieten kijken. “Mijn borstspieren zitten ook erg vast”, zeg ik met een zo onschuldig mogelijke stem. Die moet je ook maar even goed losmaken. Hij kijkt mij weifelend aan. Heerlijk begint hij mijn schouders en hals te masseren. Dan voel ik hem olie op mijn borsten druppen. De olie is koud en ik voel mijn tepels hard worden. Heerlijk omvat hij met zijn grote handen mijn borsten. Kundig kneedt en masseert hij ze, en het weefsel er onder. Ik voel mij helemaal week en nat worden in mijn kruis. Met zijn duimen draaiend kneedt hij mijn tepels heerlijk.

Nu voel ik hem afzakken richting mijn heupen en liezen. Ik voel de tafel iets zakken zodat hij beter over mij heen kan hangen. Hij is zo lang dat hij moeiteloos over mij heen leunend vanaf het hoofdeinde bij mijn heupen kan komen. Met zijn duimen wrijft hij net langs de rand van mijn slipje met zijn lange vingers over mijn heupen en dijen. Ik voel mijn lippen smakken en soppen bij ieder drukkende en persende beweging van die krachtige handen. Hij moet het nu ook kunnen zien, ik voel dat mijn slipje kletsnat is, ik voel het koud over mijn lippen glijden. Zijn shirt streelt zachtjes over mijn tieten en kietelt mijn tepels. Ik laat even mijn bekken iets opzij kantelen. En…….. die heerlijke duim glijdt zo onder de rand van mijn slipje over mijn natte lippen, pardoes in mijn soppende gleuf. De muis van zijn hand drukt even op mijn klitje.
Ik kan de kreun van genot niet onderdrukken en verraad voor zover dat nog nodig is mijn toestand. Ik voel zijn duim even aan mijn lippen wrijven en voelen en glijdt dan alsof hij er net niet was weer onder het slipje uit. Onverstoorbaar masseert hij nu verder over mijn bovenbenen en de binnenkant van de dijen. O shit hij wil mij niet, al zou hij mij klaar wrijven dan ben ik al tevreden.

Ik doe mijn ogen open en zie zijn kruis boven mijn hoofd. Hij is toch niet ongevoelig voor de situatie zie ik nu want hij heeft een pracht van een erectie in de ruime katoenen broek. Ik kan zien dat zijn afmetingen mij ruimschoots kunnen bevredigen op al mijn fijne plekjes. Ik neem een dramatische beslissing, ik besluit om het heft in eigen hand te nemen. In één beweging trek ik zijn broek en bokser van zijn kont af. Zijn harde lid valt naar beneden over mijn mond en kin. Voor hij kan reageren heb ik hem al met twee handen vast en trek hem wat naar beneden naar mij toe. Ik voel zijn schrik, en dat hij even zijn evenwicht verliest. Zijn hoofd belandt in mijn kruis. Dan doe ik mijn mond open en zuig ze naar binnen. Beide zijn ballen, met kale zak en al. In beide wangen heb ik nu een bal. Zijn vochtige harde paal masseer ik met één hand. De andere ligt achterop zijn billen en drukt zijn zak in mijn mond. Ik hoort hem janken en kreunen van verschrikkelijk genot, als ik met mijn duim zijn eikel masseer terwijl mijn tong zijn ballen beroert. Door er zachtjes aan te zuigen voel ik in mijn mond hoe ze gevoelig tegen elkaar wrijven. Zo die gaat nergens meer heen, ik heb het heft in handen en daarmee mijn lot ook in eigen hand genomen.

Hij heeft zich hersteld van de eerste schrik en ik voel zijn duimen achter de rand van mijn slipje. Ik doe mijn kont iets omhoog en het slipje glijdt over mijn dijen. Dan trekt hij het over mijn kuiten van mijn benen. Ik voel nu hoe hij met zijn handen om mijn billen gaat en vanaf de achterkant mijn benen spreidt. Zijn vingers trekken voorzichtig mijn lippen verder uit elkaar. Gewillig bied ik mijn kwetsbaarheid aan. Zijn warme tong baant zich al een weg over mijn klit door mijn druipende gleuf naar beneden. Dan voel ik de eerste twee lange vingers in mij glijden, kreunend ontvang ik hem in mijn warme schoot. Hongerig neem ik hem in mij op, al ruim meer dan een jaar ben ik zo niet aangeraakt door een man.

Ik heb zijn ballen inmiddels uit mijn mond laten glijden en ben nu zijn paal aan het pijpen. Heerlijk is het om zo’n fijn stuk gereedschap weer eens in de hand en mond te hebben. Ik proef zijn opwinding, hij smaakt anders dan de mannen die ik in het verleden geproefd heb. Een lekker smakende kerel heb ik helaas nog nooit ontmoet, maar geil is het wel. Ik proef dat het bij hem ook snel gaat, aan zijn productie en zijn bewegingen. Onbewust neukt hij mij nu in mijn mond. Dat is niet de bedoeling, dat heb je zo nog nodig voor iets anders! Ik laat zijn pik uit mijn mond glijden en zorg er voor dat hij hard blijft door hem voorzichtig te blijven masseren en over zijn zak te wrijven.

Met de ogen dicht concentreer ik mij nu helemaal op zijn bezigheden in mijn kruis. En ik voel de hitte nu opstijgen door mijn hele lijf. Gillend en schokkend kom ik klaar, meer dan een jaar aan mannelijke onthouding baant zich een weg naar buiten. Hij laat er geen gras over groeien terwijl ik nog lig na te schokken, en slingert zijn been over mij heen. Loopt naar het voeteneind en trekt mij naar zich toe aan mijn enkels. Spreidt mijn benen en drukt zonder te wachten zijn harde paal in mijn smachtende kut. Ik voel zijn heerlijke pik langs mijn lippen naar binnen glijden. En het is voor mij de eerste keer weer na meer dan een jaar dat een man mij weer helemaal tot mijn einde opent. Hij is dikker dan ik gewend was maar niet te dik. Heerlijk is zijn formaat en lengte, en ik geniet er dan ook helemaal van. Ik voel hem in mij pompen en draaien, hij neukt mij op een manier zoals ik nog nooit genomen ben. Ik voel mij helemaal opgewonden en warm en geil zoals ik mij in jaren niet gevoeld heb.

Dan buigt hij over mij, en mijn God! Heerlijk zuigt hij aan mijn tepels terwijl hij mij door blijft neuken met harde diepe stoten. Zijn lijf wrijft nu fantastisch over mijn klit en ik voel een volgend orgasme al aankomen, mijn hongerige kut begint zijn paal te knijpen met zuigende bewegingen. Ik voel mijn natheid langs mijn lippen naar buiten lopen. En dan komt mijn orgasme, met lange heftige golven verdwijn ik schokkend en gillend even van deze wereld. Als ik weer wakker word ben ik klaargekomen zoals ik niet kan herinneren ooit eerder op een pik te zijn klaargekomen.

Hij heeft mijn benen nu tegen zijn schouders gezet en neukt mij dieper dan ik ooit eerder genomen ben. Dan trekt hij mij aan mijn armen overeind naar zich toe. Vanuit zijn heupen blijft hij krachtig in mij stoten, ik sta helemaal wijd open met mijn knieën over zijn bovenarmen. Hij heeft mij inmiddels stevig bij mijn schouders en nek beet en ik voel hem tot aan zijn zak in mij graven. Zijn ballen klotsen tegen mijn kontje. Ik wrijf nu met een vinger over mijn klitje terwijl hij mij blijft neuken. Al snel voel ik weer een orgasme opkomen. Ik kan aan zijn ademhaling horen dat hij het einde van de race nadert. Ik zet mij van binnen schrap. En dan laat ik mij gaan, voor de laatste keer, ik pak hem beet met mijn hete kut en hij kan het ook niet meer houden. Ik voel hem een maatje groter worden als hij mij vult met zijn warme zaad. Grommend en met een paar brullen spuit hij zich diep in mij. Dan laat hij mij los, ik laat mij achterover vallen en hij ligt op mijn buik uit te hijgen. Ik kroel door zijn bos haar, nat van het zweet. Ik voel mij twintig jaar jonger terwijl zijn slinkende lul uit mij glibbert. Doei, tot over veertien dagen dus! Bevestig ik de nieuwe afspraak. Dan zijn de kinderen weer bij mijn ex.

Piertje

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Gustav 30 mei 2024
  2. J 02 jun 2024
  3. Gustav 02 jun 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *