— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verloren en gevonden, deel 2

Terwijl ik me probeer te ontspannen blijf ik haar aankijken en ik kan mezelf niet meer bedwingen. Ik buig naar haar toe en kus haar vol op haar lippen. Ik proef de koffie waarvan ze net een slok heeft genomen. Ze doet haar lippen iets van elkaar en voor ik er erg in heb, vindt mijn tong de hare.

Ik kruip dichter naar haar toe en mijn handen verdwijnen onder haar T-shirt, waar ze op zoek gaan naar haar warme, naakte huid. Voorzichtig en onwennig streel ik haar rug en via de zijkant ga ik langzaam naar haar heerlijke, zachte, volle borsten. Zonder erbij na te denken trek ik haar T-shirt uit en zie ik eindelijk wat mijn handen net hebben gevoeld en wat ik in mijn gedachten al zo vaak heb gestreeld.

Ik voel hoe ze de knopen van mijn gilet en mijn blouse losmaakt. Met een speelse blik kijkt ze naar mijn borsten, niet van die mooie volle vrouwelijke borsten als van haar maar ze vallen gelukkig in de smaak. Mijn BH heeft ze in twee seconden op de grond liggen.

Zachtjes duwt ze me achterover op de bank, doet mijn benen uit elkaar en komt tussen mijn benen liggen. Ze fluistert, terwijl ze me recht aankijkt, dat ze supergeil is en dat ze me in haar wil voelen. Meer aanmoediging heb ik niet nodig en ik maak haar broek los.

Terwijl ik op zoek ga naar haar supernatte kutje blijf ik haar aankijken. Haar ogen zijn gesloten en haar lippen iets van elkaar. Als ik met mijn vingers haar natte lippen streel voel ik een rilling door haar lichaam gaan en haar heupen dwingen mijn vingers bij haar naar binnen te gaan.

Terwijl ik haar met mijn vingers in het ritme van haar heupen neuk, pak ik met mijn ander hand haar nek, trek haar hoofd naar het mijne en duw mijn tong hard in haar mond. Ze beantwoordt mijn kus vol overgave, ik ontplof bijna maar wil haar genot niet bederven dus ik heb geduld. Alsof ze het voelt maakt ze zich van mij los en maakt mijn broek los en zoekt mijn natte poesje.

Ze duwt met gemak haar vingers naar binnen, een kreun ontsnapt aan mijn lippen. Mijn heupen draaien om haar hand heen terwijl haar vingers in en uit mijn kutje gaan. Met haar duim raakt ze mijn klit aan en als ik bijna denk dat ik niet meer kan stopt ze. Ze kijkt me aan en begint mijn broek uit te trekken.

In no time liggen mijn broek en string op de grond en is ze bezig haar eigen broek uit te trekken. Geen enkel moment laat ze mijn blik los. Ze pakt me bij mijn heupen en draait me met mijn billen tot bijna aan de rand van de bank. Dan duwt ze mijn benen iets uit elkaar en gaat op de grond tussen mijn benen zitten. Ze bekijkt me van top tot teen, mijn diepste geheimen onthullen zich voor haar, nooit heb ik iemand zo naar me laten kijken, nooit heeft iemand me zo geraakt.

Ze komt iets omhoog en kust me vol op mijn mond, haar tong zoekt mijn tong. Terwijl haar handen om mijn heupen geklemd zijn trekt ze me iets naar voren en vervolgd haar zoektocht met haar mond naar mijn borsten. Als ze deze gevonden heeft wisselt ze zuigen af met bijten, een zware diepe kreun ontsnapt aan mijn lippen wat voor haar een aanmoediging is verder te gaan met haar zoektocht naar mijn diepste, warme geheimen.

Wanneer ze bij mijn buik aankomt voel ik mijn billen en buik samentrekken en duw mijn heupen tegen haar aan. Ik sla mijn benen om haar heen. Ik ben zo nat dat ik de sappen uit mijn kutje voel lopen tegen haar warme lijf aan. Ik wil haar naar boven trekken maar ze dwingt me mijn benen los te maken en vervolgt haar zoektocht met haar handen en mond.

Terwijl ze de binnenkant van mijn benen kust en streelt, houd ik het bijna niet meer en schreeuw bijna dat ik haar wil voelen. Ik wil dat ze me vingert en likt. Ze doet mijn benen nog verder uit elkaar en met een lange haal van haar tong raakt ze mijn klit aan. Heel mijn lichaam begint te trillen en ze duwt een paar vingers naar binnen. dan begint ze me hard te neuken en te likken. Mijn handen duwen haar hoofd harder tegen me aan, mijn heupen bewegen in het ritme van haar likken, zuigen en vingeren.

Mijn ademhaling wordt sneller bij elke beweging die ze maakt en met een zware kreun die uit mijn diepste ziel komt, kom ik klaar zoals ik nog nooit ben klaargekomen. Heel mijn lichaam trilt zonder dat ik er controle over heb. Wanneer het trillen iets minder wordt komt ze behoedzaam overeind. Ze komt op mijn schoot zitten en kust me vol op mijn mond, haar tong vindt de mijne en ik proef mezelf.

Ze pakt mijn hand en brengt die naar haar kutje die door die positie waarin ze zit helemaal openstaat. Ze blijft me aankijken terwijl ik mijn vingers diep in haar kutje breng. Haar ogen zijn iets gesloten met een geiligheid die ik niet ken. Ze is zo nat dat de sappen langs mijn hand naar beneden op de grond lopen.

Ik trek haar iets verder naar me toe en draai haar om terwijl mijn vingers haar geen moment met rust laten. Ik ga bovenop haar liggen en schuif haar benen uit elkaar zodat ik tussen haar benen lig. Terwijl ik haar blijf vingeren ga ik kussend en bijtend via haar borsten naar haar diepste geheim, net als ik scheert zij haar kutje helemaal kaal waardoor het zachte, roze, natte vlees van haar lippen voor me ligt.

Met mijn vingers in haar kutje, nog steeds bewegend in het ritme dat haar heupen aangeeft, ga ik met mijn tong langzaam langs haar natte lippen. Ik voel een rilling in haar lijf als ik langs haar klit kom. Ze begint te kreunen terwijl ze haar heupen dichter naar mijn hoofd brengt.

Mijn tong en vingers neuken haar afwisselend totdat ze het niet meer kan houden en met een kreun heftig klaarkomt. Ik voel de golven van genot door haar lichaam gaan, haar kutspieren spannen zich om mijn vingers terwijl haar blijf likken en vingeren. Mijn bewegingen worden steeds langzamer naarmate haar bewegingen rustiger worden.

Plagend lik in nog een paar keer over haar klit, waardoor al haar spieren zich samentrekken. Ze pakt me bij mijn armen en trekt me bovenop zich. Terwijl ze me aankijkt zie ik de tranen in haar ogen. Nu weet ik zeker dat we bij elkaar horen

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *