— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Strandvakantie in Spanje

Samen met mijn vriend Bart ging ik in april een weekje naar Spanje om van de zon te genieten. De temperatuur is dan al aangenaam, maar het is nog wel lekker rustig op de stranden. We hadden afgesproken dat we allebei een dagje voor ons zelf zouden hebben. Gisteren, op zaterdag was ik in mijn eentje gaan shoppen. Eerder vandaag was Bart een lang stuk gaan hardlopen en daarom was ik in mijn eentje op het strand.

Het was zeer rustig op het strand van ons appartementencomplex en daarom kon ik best topless. Normaal hou ik daar niet zo van, omdat er dan altijd mannen zijn die staren naar mijn borsten die er qua omvang zeker zijn mogen. Ik was dus alleen gekleed in mijn rode tangabadslip. Op het moment dat ik me met zonnebrand aan het insmeren was, kwam er een vrouw over het strand aanlopen. Ook zij was topless en haar volle, stevige borsten dansten mooi op en neer bij elke stap die ze maakte. Het witte slipje dat ze aan had accentueerde haar stevige billen prachtig en contrasteerde goed bij haar gebruinde lichaam.

De vrouw had wat oosterse invloeden in haar uiterlijk en had donker halflang haar. Ik val niet op vrouwen, maar kan mij voorstellen dat mannen door haar aanblik opgewonden worden. Het was maar goed dat Bart niet aanwezig was, want die zou haar vast op ongepaste wijze aan hebben zitten gapen.

Ze kwam naar mij toelopen en vroeg of ze moest helpen met insmeren, want je rug is altijd lastig in te smeren als je alleen bent. Dit sloeg ik niet af, want ik had geen zin om mijn rug te verbranden. Ze stelde zich voor als Linda, kwam ook uit Nederland en vertelde dat ze alleen op vakantie was. Ze vroeg of ik hier ook alleen was. Ik vertelde dat ik Marloes heet en dat mijn vriend zo’n twee uur aan het hardlopen was en dus voorlopig niet terug zou zijn. Ze kreeg een glinstering in haar ogen en likte met haar tong schalks en sensueel over haar lippen.

Ik ging op mijn buik op het badlaken liggen zodat ze goed mijn rug kon insmeren. Terwijl ze dat deed, raakte ze zachtjes mijn borsten aan de zijkant aan. Deed ze dat nou per ongeluk? Wat het ook was, de zachte streling zorgde ervoor dat ik enigszins opgewonden raakte. Linda wist precies hoe ze me op een heerlijke manier moest insmeren. Terwijl wij lekker met elkaar aan het praten waren, raakte ze tijdens het insmeren van mijn bovenbenen, mijn slipje ter hoogte van mijn spleetje aan. Er ging een siddering door mijn lichaam heen en mijn lipjes werden wat vochtig. Dit moest wel tot een vlekje in mijn rode broekje leiden.

Tijdens het gesprek vroeg ik haar of het niet eenzaam was om op vakantie te zijn. Ze antwoordde dat het helemaal niet erg was. Elke dag liep ze over het strand en keek of er mooie mensen waren met wie ze een tijdje kon doorbrengen. En vandaag was ik de schoonheid die ze had gevonden. Als het met die mensen klikte, had ze seks met ze. Ik was door dit antwoord even uit het veld geslagen, maar herpakte mezelf snel en ging rechtop zitten.

Ze zei dat het wat haar betreft wel tussen ons klikte. Hoewel ik moet toegeven dat ik door het insmeren en haar aanrakingen al redelijk opgewonden was antwoordde ik dat ik niet op vrouwen val. Ik had nooit seksuele gevoelens gehad voor een vrouw en wilde daar ook niet aan toegeven. Maar toen zei ze: “Op vakantie is niet de sekse bij de seks, maar de kwaliteit van seks belangrijk.” Dit was precies het laatste zetje dat ik nodig had om mijn opwinding volledig op gang te brengen.

Linda zag dit door de natte plek in mijn slip en de stijve tepels die ik had gekregen. Met haar handen begon ze sensueel mijn linker borst te masseren en gaf me een tedere tongzoen. Via de tepel van mijn rechter borst, zakte Linda’s lekkere lippen langzaam af naar mijn steeds natter wordende slipje. Ze duwde het slipje voorzichtig opzij en begon met haar mooie gelakte vingers mijn schaamlippen te strelen. Mijn adem stokte onder dit heerlijke gevoel. Er ging wederom een siddering door mijn lichaam heen.

Ik tilde mijn billen op zodat ze mijn slipje uit kon trekken. Met haar tong ging ze langs mijn lippen heen die van genot steeds verder open gingen staan. Het vocht droop uit mijn verlangende vulva. Voorzichtig trok ze het vel rond mijn genotsknopje strak zodat haar tong deze maximaal kon activeren. Haar lustige lippen raakte mijn soppende spleetje op een heerlijke manier aan. Terwijl ze dit deed werd de controle over mijn lichaam steeds minder en ik kwam schokkend en kreunend klaar.

Toen trok Linda haar slipje opzij en zei dat ik haar moest gaan beffen. Ik was nog wat onzeker want ik had dit nog nooit gedaan. Ik begon met het voorzichtig likken van haar tepels en zakte toen af naar haar spleetje dat mooi in een lijntje geschoren was. Met mijn vingers gleed ik langzaam tussen haar schaamlipjes die al mooi naar buiten pruilden. Het was al flink vochtig. Met mijn tong ging ik op en neer over haar klitje. Eerst langzaam, maar daarna steeds sneller. Het feit dat ik voor het eerst een vrouw aan het bevredigen was, wond mij erg op.

Ik ging met mijn benen over haar hoofd heen zitten, zodat ze mijn grotje voor de tweede keer kon likken. Dit keer begon ze langzaam in mijn genotsknobbel te bijten en aan mijn lipjes te zuigen. Een hevige siddering ging door mijn lichaam heen. Aan haar ademhaling hoorde ik dat zij ook haar hoogtepunt aan het bereiken was. Ongeveer gelijktijdig kwamen wij klaar. Mijn tweede orgasme binnen vijf minuten voelde minstens drie keer zo hevig, dus ik wist niet waar ik het zoeken moest.

Nadat ik wat was bijgekomen zei ik haar dat Bart absoluut geen beffer was, maar wat mij betreft bij haar in de les mocht gaan omdat zij mij de beste orale beurt ooit had gegeven. Ze antwoordde toen dat de jongeman Bart die ze gisteren op het strand pijpend had laten klaarkomen ongeveer hetzelfde had gezegd over zijn vriendin. Toen begreep ik waarom Bart had gezegd dat hij zich op het strand wel had vermaakt nadat ik gevraagd had of hij het niet erg had gevonden dat ik alleen was gaan shoppen. Hoewel ik mij natuurlijk bedrogen voelde, kon ik het hem met deze schoonheid van haar niet kwalijk nemen. Ik was tenslotte ook voor haar onweerstaanbare lippen en haar kundige tong gevallen.

Ik besloot dat onze wederzijdse praktijkles dan maar de volgende dag moest plaatsvinden en nodigde Linda voor de volgende dag uit in ons appartement voor een maaltijd. We hebben die avond weinig gegeten, maar onze monden, lippen en tongen hebben zeker niet stil gezeten. De liefdevolle, lekker lichaamssappen hebben rijkelijk gevloeid die avond.

De wijze lessen van Linda brengen wij nog dagelijks in de praktijk. Als ik nu terug denk aan wat er die avond tussen ons drieën is gebeurd, begint het bij mij beneden al weer te tintelen en sta ik te popelen om weer op vakantie te gaan naar de Spaanse stranden.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *