— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Betrapt langs de kant van de weg

In de kleedkamer beslis ik dat je slipje overbodig is. Ik neem het van je af en je kijkt me verrast aan, maar biedt geen weerwoord. In je blote kont rekenen we af en rijden naar huis. Onderweg kijk je me vragend aan. Ik kijk streng terug en maan je je benen wat te openen. Gewillig volg je mijn vraag en zonder aarzelen leg ik mijn hand op je knie. De weg is steeds rechtdoor en cruise control neemt deels over. Mijn hand richting je kutje, je verzet je iets zodat ik makkelijker bij je lipjes kan. Uiteraard ben je kletsnat, wat ik had gedacht. Mijn vingers glippen binnen. Je kijkt me aan en kreunt lichtjes. Met mijn vingertop wrijf ik over je klitje. Je maakt je lippen vochtig met je tong. Enkele kilometers verder kom je heerlijk klaar. Je schokt even, je blik is even van de wereld, je lach maakt dat ik deze helemaal aan kan. Je rechtervoet rust nog op het dashboard. Je bekomt van je onverwacht orgasme.


Met je linkerhand wrijf je over mijn penis. Die reageert onmiddellijk en groeit zover hij kan in mijn jeans. Ze kijkt me plagend aan. Haar benen zijn nog steeds open en haar ogen kijken me geil aan. Het is niet veilig om met mijn hoofd in een andere wereld verder te rijden en ik zoek een donker steegje op om veilig aan de kant te kunnen staan. De motor staat nog maar net af of je knoopt mijn broek los. Mijn penis reageert opgelucht op de bevrijding en wiebelt trots heen en weer. Je kijkt met grote ogen en met nog grotere honger open je je mond en gaat langzaam over mijn eikel. Met je tong trek je een spoor richting mijn ballen. Met een hand ga ik over haar kontje, met de andere neem ik haar haren vast. Zij bepaalt het ritme, ik volg.


Geen tijd om deze scene af te maken. Hoewel ik ook heerlijk klaar wil komen verstoren blauwe zwaailichten ons tafereel. Een wagen van de politie stopt net achter ons. Je stopt snel waarmee je bezig was en veegt het geile vocht van je lippen. Je hoofd verlegen, knalrood. Ik heb tijd tekort om mijn broek op tijd aan te trekken. Twee vrouwelijke agenten komen elk langs een kant op ons af. Het typische ‘wat zijn we aan het doen?’ hoort er natuurlijk bij. Ze hadden goed genoeg door wat zich net afspeelde. De grootste vrouw, mooi en strak in uniform vraagt je uit te stappen en aan de motorkap te gaan staan. Haar collega zet me ook uit de wagen en kijkt me streng aan. Wanneer ik uitstap hangt mijn halfstijve lul nog uit mijn broek. Met een onhandig snelle beweging steek ik hem waar hij veilig zit. De agente is er niet vriendelijker op geworden. Achter haar streng gezicht ontwaar ik een lach. Ik durf niet te bewegen.
We zouden herkend zijn als gezochte personen. Een uitvlucht natuurlijk, maar reden genoeg om ons aan de tand te voelen. De grote agente draait je om naar de motorkap en spreidt je benen. ‘Niets te verbergen?’, haar stem is dwingend en sexy. Je knikt van nee. Behalve je zeiknatte kutje is er niets wat ze niet kan zien. Ze begint je te fouilleren. Van je sexy hakken met twee handen naar boven onder je kleedje. Ik zie de opwinding in je ogen. Wanneer de agente met haar vingers je natte lipjes raakt slik je. Je spreidt je benen iets meer. Met twee vingers gaat ze in je kutje. Met ritmische, steeds sneller wordende bewegingen geniet ze ervan om je te ‘fouilleren’. Ze zegt beter te moeten voelen en brengt er een derde vinger bij. Ze houdt haar gezicht in een strenge pose. Je kijkt me geil aan en ziet dat ik mijn opwinding niet kan verbergen. Je knipoogt, ik werp je een kusje terug. Je kreunt zachtjes en gaat mee in het ritme van de agente. Wanneer je je kutje rond haar vingers aanspant en bevend klaarkomt maant ze haar collega aan om bij haar te komen. Ik moet ter plaatse blijven staan. Ze steekt de drie vingers vanuit je kutje in haar collega haar mond.


De agente blijft me in het vizier houden en neemt je haren beet, ze trekt je hoofd achterover. ‘Dit is een geval van overdreven geilheid!’ Ook zij steekt nu enkele vingers in je kutje en bij haar collega in haar mond. Om beurten steken ze enkele vingers in je kletsnat kutje en likken je geile sappen op. Er is duidelijk nog wat twijfel over de strafmaat. Ze draaien je om en dwingen je op de motorkap te gaan zitten. Je kleedje omhoog en je kletsnat kutje open. Je lipjes glimmen en nodigen uit om mee te spelen. Met je handen grijp je de rand van de motorkap om wat grip te zoeken. Om beurt likken ze je. Hun tongen zoeken naar je klitje. Vingers gaan in en uit. Je bent botergeil en steeds natter. De stilte wordt verbroken door je luid gehijg en een smeekbede om genomen te worden. Vol overgave gaan ze er beide voor. Tongen en vingers gaan in en uit je kutje. Wanneer één van hen ook je kontje betrekt word je helemaal gek. Enkele diepe bewegingen van vingers in je kutje en kontje maken dat je je niet meer kan houden. Je komt heerlijk klaar, laat je op de motorkap glijden en kijkt me aan.


De agente die me in de gaten houdt roept me bij haar. Steekt twee vingers in je kutje en steekt die met een felle beweging in mijn mond. ‘Vind je dit kunnen? Is dit normaal?’ vraagt ze met een agressieve, geile toon. Ik proef je geile sappen en geniet van de situatie. Je kijkt me aan alsof je nog ver weg bent. Met een blik die liefde verraadt, veel liefde. Dit was heerlijk. De agentes kijken elkaar aan en laten ons zonder woorden achter. Ze stappen in hun wagen en rijden weg. Je benen zijn hun kracht kwijt. Ik draag je van de motorkap in de auto. Niet wetende wat ons net overkwam knuffel ik je. Ik kus je. Je kijkt me diep in mijn ogen. Geil, botergeil…

J&J

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *