— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hoteldebotel deel 1

Talyn vertelt.

Ik ben helemaal hoteldebotel. Wat ben ik verliefd. Steeds weer moet ik aan Aron denken. Zo lief hij tegen mij is, als ik zorgen heb. Maar ook daadkrachtig als hij voor me opkomt, zoals laatst in de winkel in de buurt. Hij zei er direct wat van, toen een medewerkster mij maar een lastige klant leek te vinden en op mij begon te mopperen toen ik niet meteen een keuze maakte. “Als u uw werk niet leuk vindt, kunt u beter wat anders zoeken”, heeft hij geadviseerd. Ineens werd ik, na haar excuses, veel beter geholpen. En dat terwijl hij zelf ook zijn schuchtere kant wel heeft. Laatst hebben we gezoend. Lippen op lippen. Het is mijn initiatief geweest om een volgende stap te zetten, onze monden te openen teneinde elkaar te kunnen proeven. “Ik wil het niet verkeerd doen”, heeft hij gezegd. Schattig, dat is het. Maar van mij hoeft het niet zo verlegen. Ik ben dol op hem, dus ik wil hem aanraken, ruiken, proeven. Toen we uit eten gingen, heb ik stiekem in het restaurant één van mijn hoge hakken uitgedaan. Terwijl we genoten van ons dessert heb ik mijn been vooruitgeschoven, zodat mijn voet op zijn broek kon landen. Dat was zo grappig. Eerst voelde mijn voet weinig, maar dat duurde slechts kort. Onmiskenbaar werd het hard, daar in die pantalon. En hij me maar aankijken en niks zeggen. “Is het lekker schat?”, heb ik hem gevraagd. Ik doelde duidelijk niet op het toetje boven de tafel, maar op het voetje eronder. Toen sloot hij een paar seconden zijn ogen, alsof hij “ja, heerlijk” wilde zeggen. Hij heeft me thuisgebracht. In het halletje van mijn flat hebben we weer heerlijk gezoend. Zijn handen gleden over mijn lichaam. Hij heeft het gedurfd om die zelfs lichtjes over mijn borsten en billen te laten gaan. En ja, ik heb over zijn broek heen zijn erectie gevoeld. Eigenlijk heb ik in vuur en vlam gestaan. Hij ook. Toch hebben we afscheid genomen. Ik heb er dagen over nagedacht en ben tot de conclusie gekomen dat ik hem leuker dan leuk vind. Zijn voorzichtigheid is zo aandoenlijk, maar het doet me ook verlangen naar meer.

“Hoi Talyn, daar ben ik weer”, klinkt het vrolijk in het gangetje van mijn woning. Het is een week na ons etentje. Het appverkeer tussen Aron en mij heeft niet stil gelegen. En wat ik fijn vind is dat het erop lijkt dat hij meer uit zijn schulp is gekropen. Zelfs een enkel ondeugend grapje schuwt hij niet meer. Als ik hem via WhatsApp complimenteer met de vraag: “wat is er fijner dan een lekkere man naast me op de bank?”, antwoordt hij met: “twee lekkere mannen!” Ik hou van zijn flauwe humor. Mijn onvermijdelijke tegenvraag is of hij in is voor een trio met twee mannen. Ik krijg een rij schaterlachende smileys terug en daarna de opmerking dat voor hem een trio met twee vrouwen in elk geval voor hem een levendige fantasie vormt. Het fijne van zijn antwoord is dat ik nu voor het eerst merk dat hij toch echt wel ruimdenkend is. Dat geeft me een warm gevoel. Iets dat in mijn lichaam voelbaar is als ik hem in de hal verwelkom met een heerlijke, minutenlange, tongzoen. Ik druk mijn onderlichaam, gehuld in een jurk van dunne stof tegen zijn broek. Voor de tweede keer merk ik dat de reactie niet lang uitblijft. Zijn pantalon bolt op. En dat niet alleen: de gretigheid waarmee Aron mij kust wordt bijna onbeheersbaar. We raken zodanig in een vurige staat dat we de kleren wel van elkaars lichaam kunnen afrukken.

Al zoenend schuifelen we naar mijn kleine huiskamer en ploffen neer op de bank. Geen tijd voor koffie, koek of drank, daar staan onze hoofden helemaal niet naar. “Zal ik jou eens even lekker klaarmaken?’, vraag ik brutaal. Aan de enorme glimlach te zien is mijn vraag een schot in de roos. Met grote haast ruk ik de lange broek over zijn benen omlaag. Dan ontdek ik dat ik die niet over zijn schoenen getrokken krijg en zo begint er een onhandig gedoe om dat toch voor elkaar te krijgen. Ik gooi de broek, met de schoenen en sokken er nog in, opzij. Dan plant ik mijzelf tussen de benen van Aron en laat een reeks kussen op zijn boxershort landen. Het ruikt daar lekker fris en door de stof heen voel ik de hardheid van zijn penis. Strelend over de bobbel voor me, kus ik iets lager, daar waar ik zijn ballen vermoed. “Mmmm”, klinkt er boven me, “wat doe je dat lekker schat”. Aangemoedigd haak ik mijn vingers om de broekband en trekt de boxer iets omlaag, over de bult en nog iets lager. Daar springt zijn erectie de vrijheid tegemoet. Wat is die mooi! Ik hou zo van dit uitzicht! De piemel staat stijf als een vlaggenstok, hier en daar kronkelen aderen over de schacht en de kop tekent zich af door duidelijk zichtbare randen. Dit is wat ik wil en waar ik zo naar heb verlangd! Het past helemaal bij het verliefde gevoel dat zich in heel mijn lijf genesteld heeft.

Ik pak Aron’s piemel bij de schacht en loom breng ik mijn hand omlaag. Daardoor wordt de voorhuid over zijn eikel omlaag geschoven. De kop is dik en glimt van het voorvocht, dat aan het kleine gleufje is ontsnapt. Mijn lippen druk ik op dat mini-mondje en ik deel tedere kusjes uit. Ik proef het vocht dat verrassend neutraal smaakt. Er gaat een rilling door het lichaam van mijn vriend. Als ik eventjes opkijk zie ik hoe hij met gesloten ogen zich concentreert op alles dat hij ervaart. Wat heerlijk, dat hij zich aan mij over durft te geven. Het genot dat ik hem nu verschaf zal hij mij straks ook vast geven, daar vertrouw ik op. Cirkelend laat ik mijn tong een nat spoor over zijn eikel maken. Daarbij vergeet ik niet om extra aandacht aan het driehoekje aan de onderkant te besteden, daar waar zijn gevoelige voorhuidbandje zich bevindt. Met de punt van mijn natte tong zwabber ik over het toompje heen, wat blijkbaar zo sensitief is dat Aron met zijn voeten over de vloer begint te schuiven. Hij begint zwaar te ademen. Dat doet mij besluiten om mij te beperken tot enkel subtiele aanrakingen.

Ik houd zijn pik rechtop door een ring van mijn duim en wijsvinger te maken en die als cockring eromheen te houden. De wijsvinger van mijn andere hand streelt nu teder omlaag en omhoog over Aron’s perineum en langs zijn ballen. Ondertussen flitst mijn tong langs de randen van zijn eikel en tegen het toompje. Het zware zuchten verandert in diep grommen. “Oh lieverd, ik kommm”, rochelt Aron door de kamer. Maar er komt nog niks. Toch moet het stormachtige gevoel in aantocht zijn, want ik zie zijn pik heen en weer bewegen op een opgelopen hartslag. Ik besluit met likken te stoppen en houd enkel zijn lul nog stevig vast. Die beweegt nu nog heftiger heen en weer. En dan plotseling ontstaat er een fontein van sperma. Voor mijn gevoel spuit hij het witte goedje meters de lucht in, straal na straal. Aron schreeuwt zijn orgasme de kamer in. Zelfs na de stralen sijpelt er nog zaad het gleufje uit, dat zich over de eikel verspreidt. Ik lik het op en steek plagerig mijn tong uit. “Oh schatje, wat geil”, brengt Aron moeizaam uit, als hij zijn sperma op mijn tong ziet. Zijn borstkas gaat nog steeds heftig op en neer. Dan slik ik ook het laatste restje vocht door.

Na een poosje is hij weer bij zijn positieven en gaat rechtop zitten. Ik ga naast hem op de bank zitten en vraag: “heb je zin in iets te drinken en daarna een tweede ronde?” Zijn ogen staan verrast, maar ook dolgelukkig. Hij is net zo hoteldebotel als ik. “Super idee”, vindt hij, “jeetje zeg, wat was dit fijn. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Waar heb je dat geleerd?” Ik schiet in de lach en grap dat ik nu eenmaal verborgen talenten heb.

Wordt vervolgd.

jwbr.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. jojo1962 18 mei 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *