— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Jij en ik

Daar lig ik dan. Met gespitste oren lig ik te wachten tot je thuis komt. Je had me al een berichtje gestuurd met wat je wilde dat ik aantrok. Of beter gezegd: een berichtje met wat je wilde dat ik uittrok… Mijn trui ligt netjes opgevouwen naast het bed, met mijn broek en sokken erbij. Alleen mijn ondergoed heb ik nog aan, het ondergoed dat je me voor mijn verjaardag hebt gegeven. Een zachte bh en hipster van kant omlijsten mijn lichaam.

Ik probeer er verleidelijk bij te liggen, maar weet me niet goed een houding te geven en ben al een paar keer op een andere manier gaan liggen. Zal ik elegant op mijn zij liggen als je binnenkomt met een hand onder mijn hoofd? Of op armen en knieën met mijn billen wulps in de lucht? Of zal ik zittend achterover leunen met wijd gespreide benen, zodat je mooi zicht hebt op mijn borsten en natte kutje?

Veel tijd om erover na te denken heb ik niet, want ik hoor je sleutels draaien in het sleutelgat. Ik betrap mezelf erop dat ik mijn adem inhoud en luister, terwijl je je jas uitdoet en de trap oploopt. Ik sluit mijn ogen om me nog meer te focussen op wat ik hoor. Je komt binnen in de slaapkamer en buigt voorover en zoent me. Je lippen voelen heerlijk warm en je tong glijdt mijn mond in. Je handen vouw je om mijn gezicht en je ademt genietend uit.

Ik grijp met mijn handen je prachtige bruine krullen vast en trek je stevig tegen me aan. Met één hand glijd ik voorzichtig naar beneden. Ik zoek met mijn vingers naar de sluiting van je riem, en ik probeer je broek open te maken. Met een kleine plof belandt je broek op de grond. De stof van je boxershort staat gespannen over je stijve. Je handen glijden ondertussen langs mijn hals naar beneden richting mijn borsten. Voor je mijn bh bereikt, beweeg ik behendig opzij. Ik ontwijk je handen en focus me op het uitkleden van jou. Je probeert opnieuw mijn tepels aan te raken en me zo op te geilen, maar ik ontwijk je handen en hongerige tong. Er ontstaat een soort worsteling waarbij ik probeer je stijve te bevrijden en jij mijn borsten. Je slaat je armen om me heen en probeert grip op me te krijgen. Je hijgt van de inspanning en opwinding, en ik voel hoe mijn lichaam reageert op jou. Ik kronkel in je armen, terwijl je me plagerig bijt in mijn hals en afdaalt richting mijn borsten. Ik zie de natte plek op je boxershort en duik omlaag en trek je ondergoed soepel uit. Je stijve springt tevoorschijn, en ik zie een druppeltje voorvocht schitteren op je eikel.

Je lacht en gaat ondertussen rustig verder met me strelen. Je beweegt je handen over mijn rug en kneedt mijn billen. Plots grijp je fanatiek mijn heupen en duw je je gezicht in mijn kruis. Je zoent me door de stof, terwijl ik mijn benen om je heen sla en je pik stevig beetpak. Ik hoor je adem stokken en begin met langzame halen je af te trekken. Je stijve glinstert van het voorvocht. Ik ga bovenop je zitten, je worstelt nu niet langer tegen en geniet duidelijk van mijn lichaam op het jouwe. Ik lik plagerig over je eikel terwijl jij mijn billen kneedt.

Ik voel hoe je handig mijn ondergoed opzij werkt, en hoor je opgewonden kreunen zodra je een vinger in mijn kutje steekt en voelt hoe nat ik ben. Behendig begin je me te vingeren met een duim op mijn clitoris en twee vingers in mij. Ik voel hoe je je vingers in en uit me laat glijden, en het duurt niet lang tot ik de spanning in mijn lichaam voel toenemen. Jij merkt meteen aan mij dat ik steeds meer opgewonden raak en dat heeft ook effect op jou. Ik hoor je adem versnellen, en reageer erop door je stijve steeds trager te gaan strelen. Je kermt gekweld en vraagt of je mag klaarkomen, maar ik wil dat je nog even wacht. Ik kan geen genoeg krijgen van je lijf en ben nog lang niet klaar met je.

Ik trek mijn ondergoed uit en hurk boven je. Met een hand leun ik op het bed en met de andere pak ik je stijve vast. Je ogen kijken me verwachtingsvol aan. Langzaam laat ik me op je stijve zakken, terwijl je mijn heupen ondersteunt. Je bijt op je onderlip om van genot geen geluid te maken. Ik houd me niet in en kreun het gewoon uit zodra ik voel hoe je me vult.

Ik beweeg heen en weer, eerst langzaam en steeds sneller. Ik geniet van het gevoel van je pik in me, en misschien nog wel meer van het gevoel van macht over je orgasme. Ik begin mijn heupen te bewegen en leid je hand naar mijn clitoris. Je vingert me terwijl ik je steeds neuk tot je bijna klaarkomt om dan plagerig te stoppen. Ik merk dat je een tikkeltje gefrustreerd raakt, maar ben zo geil dat ik nog lang niet wil dat jij klaar komt.

Met je vingers tegen me aan en je warme stijve in me duurt het niet lang tot ik de warmte in me voel opbouwen en zelf klaar kom. Je handen glijden omhoog naar mijn borsten, maar ik leid je terug naar mijn kutje. Ondeugend lachend ga je verder met me vingeren, omdat je ziet hoeveel genot je me brengt. Ik beweeg soms langzaam en dan weer snel over je pik en het duurt niet lang tot ik rijdend op je opnieuw een orgasme krijg. Ik zie de opwinding in je ogen en zeg dat je nu wél klaar mag komen. Dat hoef ik geen twee keer te zeggen, en je pakt mijn heupen stevig vast en stoot nog enkele keren tot je kreunend klaar komt. Ik kruip tegen je aan, terwijl je me zoent en zo blijven we genietend in elkaars armen liggen.

Dashing Duvet

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *