— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Trio in een hotelkamer, deel 3

De stewardess gaat van het bed af en gaat naast me liggen. Ik zie hoe ze haar benen optrekt en haar ogen sluit. Ik verwacht dat dit het moment is waarop jij in actie komt, de dame naast me wil duidelijk verwend worden. Maar jij blijft rustig zitten en speelt verder met je speelgoed. Je knikt me toe, zo van: toe maar, en ineens dringt het besef tot me door dat het nu mijn beurt is om iemand op te geilen.

Allerlei gedachten schieten door mijn hoofd, en ik weet even niet wat te doen. Ik kan hier toch geen vrouw gaan likken? Dat heb ik nog nooit gedaan, wil ik dat wel? Deze gedachten worden echter onmiddellijk stop gezet door mijn kloppende klitje en mijn hongerige gevoel naar bevrediging. Ik sta op en loop naar het voeteneinde van het bed. Ik ga op mijn knieën tussen de benen van de stewardess zitten en vouw deze open.

Eerst geef ik mijn ogen eens goed de kost. Ze heeft een kaal poesje met grote schaamlippen die mooi roze zijn. Ik zie haar klitje fier rechtop staan en er druipt wat vocht uit haar kutje in de richting van haar sterretje. Deze aanblik maakt mij direct weer zo geil en verlangend dat ik mijn onzekerheid compleet vergeet. Ik ben nu alleen nog maar nieuwsgierig en benieuwd hoe deze lekkere vrouw smaakt.

Ik ga met mijn hoofd omlaag en steek mijn tong uit. Ik lik het stroompje vocht op wat uit haar kutje loopt en ben verbaasd over de smaak hiervan. Het proeft zoet en tintelt op mijn tong. Ik volg het spoortje vocht naar boven en komt bij haar lippen uit. Ik lik eraan en de aanraking van mijn tong met haar zachte, natte schaamlippen maakt een sensationeel gevoel in mij los. Ik wil hier meer van proeven en ga dieper met mijn tong. Ik maak met mijn handen wat ruimte door haar lippen wat uit elkaar te trekken en ga er met mijn tong tussendoor. Hoe dieper ik kom, hoe natter ze is en hoe zoeter ze smaakt.

Ik ga steeds verder omhoog met mijn tong en voel dan haar klitje. Het is een hard knopje dat lekker glad en rond aanvoelt. De stewardess reageert gelijk door wat te bewegen en die kleine beweging maakt dat ik mij extra opgewonden voel. Ook mijn klitje reageert hierop en het lijkt alsof ik met mijn tong niet alleen haar knopje lik, maar ook het mijne. Wat een geil gevoel is dit! Ik geef wat meer druk met mijn tong en maak draaiende en likkende bewegingen. De dame onder mij kan niet meer stil blijven liggen. Er komt nu zoveel vocht uit haar kutje, dat ik moeite heb om het allemaal op te kunnen likken.

Dit versterkt mijn zelfvertrouwen en ik begin nu op haar klitje te zuigen. Mijn tong gaat van voor naar achter door haar spleet en weer terug. Steeds weer kom ik bij haar knopje uit en ik sabbel en zuig erop. Het kan nu niet lang meer duren voordat ze klaarkomt, en ook bij mij loopt de adrenaline hoog op. Al mijn zintuigen staan op scherp en het lijkt me een sensatie om samen met deze vrouw klaar te komen.

Ik ga zo in mijn taak op, dat ik pas merk dat je achter mij bent komen staan, wanneer je handen mijn heupen vastpakken. Ineens stoot je je harde paal diep in mij. Ik voel even een felle steek van pijn, die echter onmiddellijk plaatsmaakt voor een gevoel van genot. Ik kreun hardop door deze onverwachte actie en ben even afgeleid. Ik voel je diep in mij en voor mijn gevoel ben je nog nooit zo diep geweest. Je gaat ruw in en uit mijn poesje en je handen trekken mijn heupen naar je toe. Je beweegt me van voor naar achter waarbij je steeds diep in mij stoot. Ik voel je ballen tegen mijn klitje kletsen en ik hoor het soppende geluid.

In een flits treed ik even buiten mijzelf en zie ik het beeld van ons van bovenaf. De stewardess ligt met haar opgetrokken benen wijdgeopend, ik zit op mijn knieën tussen haar benen en jij beukt achter mij met je paal diep in mijn grotje. Dit beeld in mijn hoofd is eigenlijk het duwtje wat ik nodig heb om verder te gaan. Ik ga weer met mijn tong over het knopje van de stewardess. Opgezweept door jouw felheid en meegaand in jouw ritme, sabbel en zuig ik verder. Ik hoor gekreun om me heen en weet niet meer wie ik hoor. Misschien hoor ik mezelf wel in mijn hoofd, maar het geluid maakt dat ik merk dat ik mijn hoogtepunt nader.

Golven van warmte spoelen vanuit mijn vagina naar mijn buik en zorgen ervoor dat ik me heerlijk voel. De stewardess begint nu te schokken en haar hoogtepunt kan ook niet lang op zich laten wachten. Jij gaat sneller en sneller in en uit mijn poesje Het is meer dan ik kan verdragen en wanneer ik jou met grote kracht in mijn kutje voel spuiten, weet ik niet of ik nu jouw sensatie voel, of de mijne.

De stewardess heeft haar lichaam niet meer onder controle en beweegt nu wild. Het sap spuit uit haar kutje en ik trek mijn tong terug om naar dit schouwspel te kijken. Ik weet zelf niet meer of ik nu al gekomen ben, of dat nog steeds aan het doen ben. De golven blijven maar komen en komen en het lijkt alsof het nooit meer zal stoppen.

Pas wanneer de stewardess weer stil ligt en jij je apparaat uit mij hebt gehaald, kom ik weer bij mijn positieven. Ik kom omhoog en ga op de rand van het bed zitten. Ik zie bij jou nog steeds die geile blik in je ogen en kan niet anders dan die beantwoorden. Mijn god, wat een ervaring ben ik rijker.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *