— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vers van start met de vrouwenliefde, deel 2

“Zo, ik zie dat je jezelf vermaakt”, hoorde ik ineens achter me.

Betrapt, in trans en geschrokken keek ik om. Ik zat nog steeds met m’n hand in m’n stringetje en had inmiddels drie vingers diep in m’n kutje. Ze stond bijna tegen me aan en had behalve een om haar natte haren geknoopte handdoek, niets aan.

“Schaam je vooral niet hoor” zei ze op sensuele toon. “Ik heb mezelf net onder de douche ook lekker opgegeild. En ik moet bekennen, dat ik daarbij aan jou dacht.”

Terwijl ze dit zei, bukte ze ligt naar voren. Ik voelde haar handen van m’n schouders naar voren glijden en m’n borsten vast pakken. Haar gezicht was nu naast dat van mij. Ik deed mijn ogen dicht en voelde plots haar lippen op de mijne. Als vanzelf opende ik m’n mond en liet haar tong toe.

Ik deed zelf ook meteen mee en voor ik het wist waren we in een heerlijke zoenpartij beland. Ze kneedde nog steeds m’n borsten en kneep soms even hard in m’n keiharde tepels.

Na een tijdje heerlijk te hebben gezoend, maakte ze zich van me los. Ze pakte m’n jurkje vast en trok dit over mijn hoofd. Bijna in trans zat ik nu op de stoel. Alleen nog maar gekleed, in een doorweekt stringetje. Ze boog zich over mij heen en zoende zuigend in m’n nek.

Ze daalde af en zoende m’n borsten, zoog aan m’n harde tepels en kneep met haar handen zacht in m’n borsten. Ze daalde verder af. Ze kusten m’n buik. Ik voelde haar natte tong in m’n navel. Ze ging op haar knieën tussen m’n benen zitten en stroopte het natte stukje stof over mijn benen naar beneden en gooide het op de grond.

Ik voelde haar mond nu kussen en likken aan de binnenkant van m’n bovenbenen. Plots ging er een geile siddering door mijn lichaam. Ze blies zacht over mijn schaamlipjes, die zich inmiddels totaal voor haar hadden geopend.

Het puntje van haar tong, raakte plagerig mijn gevoelige klitje. Mmm, wat was dit lekker. Ze begon me nu uitgebreid en zeer ervaren te beffen. Ik was bijna in extase maar kon me nog wel realiseren dat mijn ex vriend dit nog nooit zo heerlijk had gedaan. Alleen een vrouw kan weten dat dit de juiste manier is.

Ik verloor al m’n remmingen, pakte haar hoofd en drukte dit diep in m’n kruis. Ik begon wild te hijgen en te kreunen en begon met mijn lichaam tegen haar likkende hoofd op te rijen. Met twee vingers kwam ze bij me binnen en direct wist ze het lekkerste plekje in m’n warme en natte vrouwelijkheid te vinden.

Toen ze met haar vingers op dit geile plekje begon te drukken en wrijven terwijl haar tong nog altijd drukkend rondjes draaide op m’n klit, voelde ik dat ik langzaam de controle over m’n lichaam begon te verliezen. Toen ze ook nog eens met een vinger van haar andere hand, hard en diep in m’n kontgaatje drukte, verloor ik mijn laatste remmingen.

Ik bolde mijn rug en voelde alle spieren in mijn lichaam samen drukken. Ik begon nog wilder te hijgen, te piepen, te kreunen en liet dit overgaan in een hard zuchtende gil. Trillend en shakend kwam ik bij uit het allerheftigste orgasme dat ik ooit had gehad.

Raquel zat nog steeds tussen mijn benen op de grond en keek verliefd, maar verwilderd omhoog. Ineens stond ze op.

“Kom”, fluisterde ze opgewonden. “Ik weet een veel betere plek om dit feestje voort te zetten”.

Ze pakte me bij m’n hand en wilde me meetrekken, richting haar slaapkamer. Ik liet me uit de stoel trekken, maar liep niet met haar mee. In plaats daarvan, duwde ik Raquel op haar rug op de eettafel. Met een veraste blik in haar ogen lag ze nu met haar benen wijd voor me op tafel.

Ik pakte haar voet en begon deze te strelen en kussen. Ik stopte haar tenen in mijn mond, zoog er op en keek geil in Raquel haar ogen. Ik likte over haar been. Steeds hoger en hoger en hoger. Toen ik bijna bij haar kutje was aangekomen, rook ik de geile geur die ik tot dan alleen van mezelf kende.

Ik had nog nooit van m’n leven een kutje geproefd en tot aan gisteren daar zelfs nog nooit over gefantaseerd. Toch was er niets liever op de wereld dat ik wilde doen. Ik proefde met het puntje van m’n tong de zilte smaak van haar kutje en begon wild en onervaren te likken.

Toen ik een vinger in haar kut stak merkte ik dat ze anders begon te ademen en dat ze haar billen optilde en tegen m’n vinger begon te rijen.

“Meer vingers”, hijgde ze. Ik stak nog een vinger in haar kutje en merkte dat ze genoot.

“O, schatje”, kreunde ze. “Neuk me met je vingers, steek zoveel mogelijk in me.”

Ik stak nu nog twee vingers in haar kut en begon er wat harder mee te stoten. Ik neukte haar kutje met vier vingers en m’n duim streelde drukkend haar rode, hete klit.

“O liefje, kom verder in me. Doe je duim erbij. Ik wil je diep in me voelen.”

Ik schrok en snapte niet wat ze bedoelde. Of snapte ik het wel, maar dacht ik dat ze zich vergiste?

“Toe liefje, neuk me met je vuist.”

Ik liet mijn duim, via m’n handpalm bij haar naar binnen glijden en had nu m’n complete hand in haar opengesperde kut. Steeds harder en dieper neukte ik haar. Ik maakte een vuist en Raquel was nu echt in extase. Ik voelde haar lippen om mijn pols drukken en gleed steeds dieper.

“Mmm meisje, je maakt me gek. Ik likte nu wild aan haar klit en ik voelde haar geile druipende kut om m’n pols verkrampen. Ze bolde haar rug en begon nu echt krijsend te hijgen.

“Ooh schatje ik kom.”

Nahijgend lagen we tegen elkaar aan op de eettafel. We gaven elkaar lange en passievolle tongzoenen en streelde elkaars borsten. Nadat we heerlijk samen hadden gedouched en elkaar bij het inzepen nogmaals geil hadden klaargevingerd, zijn we samen in de stad uit eten gegaan.

Aan het eind van de avond ben ik weer met Raquel mee naar huis gegaan en we wonen nu al weer een half jaar samen en genieten nog dagelijks van elkaars geile lichamen.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Esther 06 mei 2021
  2. Adry 22 mei 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *