— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De verjaardag van tante Gees

Laat ik met de deur in huis vallen: vroeger vond ik seks drie keer niks. Ik kom uit een Christelijk gezin waar je leerde dat seks bestemd was voor voortplanting. Het was iets dat een vrouw moest ondergaan. Ik had geen zin om te trouwen, maar wilde wel weten hoe seks was. Het oordeel bleek snel geveld: niks aan. Het stoorde me dat er mannen achter me aan zaten omdat ik zogenaamd een ‘lekker wijf’ was. Aangezien ik meer van lekker eten genoot dan van seks, ging ik me daar enorm aan te buiten. Ik werd dik, kleedde me expres smakeloos en ging niet uit. Lekker eten en geen last van mannen. Heerlijk!

Een tijdje geleden ontving ik een verhuisbericht van mijn tante Gees. Na het overlijden van haar man had ze hun ruime woning verruild voor een appartement. Ze greep haar verjaardag aan om open huis te houden en iedereen haar nieuwe onderkomen te laten zien. Ze was op zondag jarig, dus ze vierde het een dag eerder. Ik was die zaterdag in een rare bui. Ik voelde me -laat ik zeggen- een beetje onrustig en tegelijk een beetje ondeugend. Stout. Die dag zag ik hem hangen. Het was een soepel vallende rode trui met een diepe V-hals. Er zat een piepklein gouddraadje door. Mijn grote borsten zouden er fraai in uitkomen. Het was een sluik model, dus de rest van mijn volle lichaam werd zichtbaar. Maar wilde ik dat?

Ineens kreeg ik iets puberaals over me toen ik dacht aan de geschokte blikken van mijn familie als ik zoiets zou dragen. Ik haalde de trui van het rek, en zocht er een leuke spijkerrok bij met wat blingbling erop. Luxe, dus het stond haaks op de zuinigheidscultuur die in onze familie koning was. Maar er hoorde nog iets bij. Ik liep in de stad altijd met een grote bocht om een bepaalde schoenenzaak heen omdat ze schoenen verkochten die me aan seks deden denken. Vandaag bleek het precies te zijn wat ik nodig had.

Ik was nog niet binnen, of ik zag een paar schoenen met mega hoge hakken waar ik verliefd op werd. Tussen de zool en de onderkant van de schoenen was een doorzichtige ruimte waar rode en blauwe casinofiches en dobbelsteentjes in zaten, net als in de hak. De open schoenen waren van doorzichtig materiaal. Om alles compleet te maken kocht ik onderweg naar huis een setje mooie lingerie en een flesje rode nagellak voor de nagels van mijn vingers én tenen.
Ik kan niet omschrijven hoe ik me voelde toen ik thuis alles aan had, want ik had me nog nooit zo gevoeld. Ik noemde het stout. Ik ging immers de boel shockeren op nummer 2b.

Die zondag besloot ik een taxi te nemen. Ik durfde niet zo goed de bus in met mijn sexy schoenen, en kon er niet zo lang op lopen.
“Avondje gokken, meid?” vroeg de taxichauffeur lachend. Tante Gees woonde in een rustige wijk met laagbouw. Ik hoefde niet aan te bellen. Twee aardige, aantrekkelijke vrouwen hielden de centrale toegangsdeur voor me open.
“Ga je naar 2b?”, vroegen ze hartelijk. Ik was verbaasd. Mijn familie oogde heel anders. De deur van 2b stond al open. Ik hoorde zwoele loungemuziek, totaal anders dan de klassieke muziek waar tante Gees altijd naar luisterde.

Voordat ik een piep kon geven werd mijn jas aangenomen door een man die me goedkeurend opnam.
“Wat leuk dat je zelf iets hebt meegebracht”, zei hij, wijzend op het cadeautasje van de slijterij. Gemeen van me. Ik wist dat tante Gees niet dronk. Dus wat was hier aan de hand? Ik gaf de wijn aan de mij onbekende man, en werd een woonkamer binnengeleid die was omgeturnd tot partyruimte. Alle meubels stonden aan de kant, de verlichting was gedempt, aan de zijkant was een soort bar, en er stonden hier en daar lekkere hapjes.

“O, wat een gave schoenen! Zijn die van Silhouette?” riep iemand enthousiast.

Ik knikte trots. Ik hoorde erbij. Maar waarbij? Ik was in de goede straat op het goede nummer. Toch wist ik honderd procent zeker dat ik hier de rol van verstekeling speelde. En aan de andere kant ook weer niet. Ik voelde me hier meer thuis dan bij mijn stijve familie, zeker nadat ik een gemoedelijke knik kreeg van een man die recht op me af liep. Voor het eerst voelde dit niet bedreigend, maar prettig. Hij heette Leo, en bleek voor kooktijdschriften te schrijven. Na een tijdje keek hij me uitdagend aan.
“Fijn dat Martin en Julia eindelijk iets gevulds uitgenodigd hebben”, fluisterde hij plotseling. Voordat ik iets kon zeggen, vroeg een vrouw om de aandacht.

“Oké allemaal. Showtime!”
Iedereen om me heen begon zich uit te kleden, op hun ondergoed na. Ik stond als aan de grond genageld, maar Leo had geen zin meer om te wachten. Hij trok mijn rok uit en sjorde aan mijn trui. Ik besloot hem te helpen. Er zat immers iets moois onder. Leo’s handen gleden over mijn achterwerk. Ineens gaf hij er een keiharde klap op waardoor ik een kreun gaf, en hij begon me te zoenen. Ik had nog nooit zo lekker gezoend. Onze tongen speelden met elkaar terwijl onze handen het lichaam van de ander ontdekten. Mijn hart klopte als een bezetene. Ik voelde me kortademig worden, waardoor ik een beetje in paniek raakte. Het was hier ook zo warm. Het zweet brak me letterlijk uit.

Toen onze natte lippen elkaar loslieten, vroeg Leo of ik meeging. “Best”, hoorde ik mezelf zeggen. Geen idee waar ik ‘ja’ tegen zei. “Hou die lekkere schoenen maar aan”, hijgde Leo terwijl hij me zachtjes naar een ander vertrek loodste.
“Nu al?” grinnikte de vrouwelijke helft van een vrijend stel dat we passeerden. Voordat ik het besefte, duwde Leo me zachtjes op een bed.
“Samántha. Wat ben je verrukelijk geil”, fluisterde hij opgewonden terwijl hij zijn laatste kledingstuk uittrok.

Samántha. De manier waarop hij mijn naam uitsprak, maakte me nog heter. Geil? Dus zo voelde geil? Over de dertig, en eindelijk een keer goed geil? Ik had geen tijd om te denken. Wel om te genieten. Leo was met mijn borsten bezig. Hij zoog aan mijn tepels en draaide er kringetjes omheen met zijn warme tong. Ik streelde met mijn handen over zijn lichaam totdat ik even later bij zijn keiharde pik kwam. Ik vond het grappig en opwindend tegelijk dat ik met mijn forse lichaam toch in staat bleek om een vent zo op te winden. Wat ik 24 uur geleden nog vreselijk achtte, was nu mijn grootste lol.

Ik ging nog sneller ademen toen Leo mijn slipje uittrok. Ik wilde iets, maar ik wist niet wat. Hij duidelijk wel. Hij deed precies wat ik nodig had. Eerst spreidde hij mijn benen. Daarna drong hij met zijn heerlijke, stijve pik mijn kletsnatte vagina binnen. Dat had ik tot nu toe rampzalig gevonden.
“O, man. Wat kan jij dit lekker!” kreunde ik. “Ga door.”
Ik ging weer sneller ademen. Hoe vlugger ik ademde, hoe heftiger en dieper zijn penis in me bewoog.
“Ga door, ga door, ga dóór!” smeekte ik hem.
“Reken maar”, hijgde Leo.
Ik wist niet wat me overkwam, zo lekker was het. Het mocht van mij eeuwig duren, wat natuurlijk niet gebeurde. We kwamen allebei tegelijk klaar als gekken.

Klinkt belachelijk, maar ik voelde me een ander mens. Ik was beslist geen maagd meer, en voelde me toch opnieuw ontmaagd. Ontdekken dat seks lekker kon zijn was misschien net zo iets als het opnieuw uitvinden van het wiel. Maar me realiseren dat IK seks zalig kon vinden was bijna idioterie. Even later genoten Leo en ik van wat naspel in de woonkamer tussen de zoenende stellen. De slaapkamer was bezet door een ander koppel. Of twee.

Ineens hoorde ik wat rumoer, plus een bekende stem.
“Het is een schande, agent. De geluiden die ik hoor. Er is daar binnen iets onzedigs aan de gang. Ik heb nota bene een huis vol nette visite.”
Tante Gees! Ik deed als een haas mijn kleren aan, zei tegen Leo dat ik zo terug kwam, en zocht naar de gastvrouw en gastheer. “Ben jij Julia?” vroeg ik aan de vrouw die ‘showtime’ geroepen had. Ze knikte verbaasd.
“Dat is mijn Christelijke tante”, bekende ik, en haalde het geschreven verhuisbericht uit mijn tas. Tante Gees had echt 2b opgeschreven.
“Ik ben op het verkeerde feestje terecht gekomen. Eigenlijk had ik niet mogen blijven.”

Julia begon te proesten.
“Wou je zo naar je religieuze tante?”
Wat kon ik zeggen?
“Ik ben vandaag een beetje dwars”, bekende ik.
Het bleek dat tante Gees, die op nummer 2d woont, de politie gebeld had omdat ze geluiden hoorde van mensen die seks hadden. De verdenking viel meteen op het jonge, moderne stel van nummer 2b. Nader onderzoek van de politie wees uit dat de bejaarde buurman van tante Gees een spannende DVD te hard aan had staan. Later vertelde Julia me dat tante Gees haar excuses had aangeboden aan Martin en haar. Ze kende die buurman nota bene via de kerk!

Omdat ik bang ben dat tante Gees me zal zien, durf ik niet naar andere feestjes van Julia en Martin. Maar ze hebben verhuisplannen. We houden contact, dus wie weet….

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *