— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Stoom in de douche

Terwijl ik de kleedkamer van de fitnessruimte binnenkom kijk je verschrikt op. Al genieten van een sigaretje zit je bezweet en uitgeput op de bank bij te komen van een intensieve fitnesssessie. We weten geen raad met de situatie en voelen ons ongemakkelijk dus vraag ik maar of je zin hebt om wat te gaan drinken. Een beetje paniekerig reageer je dat je je eerst nog moet douchen. Geen probleem, ik wacht wel even. Vlug pak je wat spullen en ik zie je verdwijnen in de doucheruimte. Terwijl ik inmiddels op het bankje ben gaan zitten en de omgeving in me op heb genomen moet ik denken aan jou die op nog geen tien meter bij mij vandaan geheel naakt onder de douche staat.

Ik zie in gedachten hoe je je mooi gevormde lichaam aan het inzepen bent en het water over je body spoelt. Ik krijg het warm van deze gedachten en voel ik mijn buik kriebelen als ik bedenk dat ik eigenlijk bij je wil zijn. Ik praat mezelf moed in en trek met trillende handen mijn kleren uit en ga geheel naakt op weg naar de met stoom gevulde doucheruimte. Je staat met je rug naar me toe en geniet duidelijk van het warme water dat over je lichaam glijdt. Stilletjes ga ik achter je staan en leg mijn hand op je schouder, je schrikt duidelijk van mijn aanraking en draait je snel om. Je stottert van de schrik en vraagt opgewonden wat ik kom doen. Beide handen leg ik om je middel en ik trek je dicht tegen me aan terwijl ik mijn mond gretig op je lippen zet. We beginnen elkaar vurig te zoenen en voel hoe je tong heerlijk in mijn mond te keer gaat.

Mijn handen glijden over je rug naar je nek toe en masseren je zachte natte huid. Stevig druk ik je tegen me aan en voel hoe je borsten tegen mijn borstkast geklemd worden. Mijn handen glijden steeds frequenter over je rug heen en weer en ik laat ze op een gegeven moment zakken naar je lekkere, gevulde billen die heerlijk aanvoelen als mijn vingers zich erin vastklemmen. Ik stop met zoenen en draai je om zodat je met je rug tegen mij aanstaat. Mijn handen laat ik nu genieten door via je buik naar je borsten te glijden, ik voel je stijve tepels en neem ze tussen duim en wijsvinger om ze heerlijk met enige druk te laten ronddraaien. Ik voel mijn stijve pik tegen je billen liggen en druk hem stevig tegen je kontje aan. Ik stuur hem wat bij om lekker in je bilnaad terecht te komen en laat hem met licht neukende bewegingen heerlijk door je bilnaad glijden.

Ik merk dat je dit lekker vindt omdat je je kontje bij iedere beweging naar achteren duwt terwijl mijn handen nog steeds je heerlijke tieten masseren (o, wat ben ik nu geil!). Ik duw mijn stijve lul naar beneden en laat hem onder je kut glijden, ik voel je warme lippen tegen mijn pik schuren als ik je aan het droogneuken ben en moet stoppen om een vroegtijdig klaarkomen te voorkomen. Langzaam laat ik mij door de knieën zakken en laat jou voorover leunen met je handen tegen de muur terwijl mijn handen je billen stevig beetpakken en met draaiende bewegingen uit elkaar trekken. Ik geniet van je heerlijke billen en anus en bijt er zachtjes in. Ik voel me zo geil dat ik lekker mijn tong in je uiteen getrokken billen steek en langzaam omlaag likkend door je bilnaad glijd. Gelijktijdig laat ik een hand afglijden naar de binnenkant van je knie en wrijf met de vingertoppen langzaam omhoog naar je lies.

Ik merk dat je je benen wijder uit elkaar zet om mij nog meer ruimte te geven en voor mij is dat een teken dat je mijn vinger in je kut wilt voelen. Zachtjes glijd ik met de vingertop van mijn wijsvinger door je lippen en voel hoe hij naar binnen wordt gezogen door je sappige kut en ik stoot stevig en in een keer mijn vinger tot diep achterin bij je naar binnen! Je slaakt een kreet en ik hoor hoe geil je bent. Ik vinger je stevig door en duw mijn ringvinger erbij in. Ik voel je baarmoeder en speel hier met beide vingers mee, ik spreid mijn vingers en duw ze stevig tegen kutwand aan. Je krioelt boven me en zegt dat je bijna gaat komen.

Ik ga staan en richt mijn stijve pik tegen je kontje aan op zoek naar je heerlijke grotje. Dan duw ik mijn eikel tegen de opening en laat hem heerlijk diep in je kut glijden. Ik neuk je hard en stevig en hoor hoe we samen menig kreet van opwinding uitkramen. Ik laat mijn rechterhand via je buik naar je kut zakken en trek met mijn wijs- en ringvinger je lippen uit elkaar zodat je klitje helemaal openligt en fier naar buiten steekt. Ik laat mijn middelvinger langzaam rondjes draaiend over je klit wrijven en voer het tempo steeds iets meer op terwijl ik je heerlijk aan het neuken ben. Ik voel je lichaam trillen en je zegt dat je bijna gaat komen. Dan ga ik nog harder en sneller tekeer want ik wil gelijktijdig met je van het ultieme genot genieten.

Je ademhaling wordt sneller, je onderlichaam gaat nu tekeer en ik voel dat ik ga spuiten.
“Ik roep”, naar je.
“Ooooh, ik ga je vol spuiten.”
Jij roept: “Ja! Ga door, ik kom!”
Al neukend komen we alle twee tegelijk heftig klaar. Langzaam verslappen we maar ik laat mijn pik nog even lekker in je zitten en zo genieten we samen, even zonder woorden. Langzaam trek ik mijn lul uit je hete kutje en draai je om voor een lange tongzoen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *