— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Festival met sprookjes, deel 1

Al jaren ga ik naar het grootste festival in het land. Op het festival zijn er allerlei podia, dus voor iedereen is er wel iets te beleven.
Dit jaar zijn we met een clubje vriendinnen in een caravan op het festivalterrein beland. De caravan wordt ingedeeld en de sfeer zit er al goed in.

We drinken een aantal drankjes samen en bereiden ons voor op de eerste avond. Een beetje aangeschoten lopen we naar het feestterrein. Daar is het feest al goed begonnen en we gaan allemaal een beetje onze gang. Na een aantal uren goed feesten, is het tijd om de caravan op te zoeken en te gaan slapen. Ik heb jou de hele avond niet gezien, maar het is dan ook een groot terrein. En misschien lig jij al lang in je tent.

De volgende ochtend ben ik al vroeg wakker, niet heel fijn met een kleine kater, maar zo heb ik wel het voordeel van de rust bij de douches. Ik pak mijn spullen en zoek mijn outfit voor die dag zorgvuldig uit. Een mooie bh, met een klein onderbroekje, een kort broekje en een shirtje met decolleté moeten het worden. Ik stap voorzichtig de caravan uit om niemand wakker te maken en loop richting de douches. Het is nog echt vroeg, de meeste mensen liggen nog in hun tent of caravan. Ook bij de douches is nog niemand, ik kleed me tot mijn ondergoed uit in het tussenstuk. Ik kies de meest ruime douche, waar ik ook mijn spullen goed kwijt kan. Eerst poets ik mijn tanden om de vieze smaak in mijn mond kwijt te raken.
Dan laat ik de douche een beetje opwarmen en stap eronder. Voordat we gisteren vertrokken, heb ik al mijn ongewenste haartjes al zorgvuldig laten verwijderen. Ik geniet even van het water voor ik me begin te wassen. Op dat moment hoor ik iemand anders de doucheruimte binnen komen. Geen probleem er is verder nog niemand, dus er zijn genoeg douches vrij.
Ik hoor het deurtje naast die van mij een aantal keer open en dicht gaan. Ondertussen heb ik mijn haar ingezeept en mijn ogen dicht om uit te spoelen. Ik hoor een zachte zucht, maar het is niet het geluid van een vrouw. Er staat een man naast me te douchen. Ik schrik toch een beetje, deze douches zijn gescheiden en ik sta echt in het vrouwengedeelte.
Als ik mijn haar heb uitgespoeld, kijk ik een beetje om me heen. Het voelt alsof ik bekeken word. Na een korte twijfel, besluit ik door te gaan met waar ik gebleven was en begin ik mijn lichaam in te zepen. Al het zand en viezigheid spoel ik van me af, ik was mijn borsten extra goed. Dan hoor ik nog een zucht en kijk waar de zucht vandaan kom. Ik kijk recht in jouw ogen. Een schok gaat door mijn lichaam heen, ik voel een tinteling in mijn onderbuik. Je staat op je tenen om over het wandje heen te gluren. Ik schrik, maar moet ook lachen. ‘Vieze gluurderd! Hoe lang sta je daar al te kijken?’ Je lacht en zegt: ‘Goedemorgen, jij bent er vroeg bij vanochtend. Sinds je je haar aan het uitspoelen was ongeveer. Echt super geil hoe jij je borsten wast.’
Ik sla mijn handen een beetje onhandig voor mijn borsten en doe de douche uit. Ik pak een handdoek en sla die om me heen. ‘Ik zie niets wat ik al niet gezien heb hoor. Ik zoek alleen nog iemand die mijn rug even wil inzepen, heb jij interesse?’ Ik sta je met open mond aan te kijken, mijn hoofd zegt nee. Vooral om waar we zijn, het is zo openbaar. Mijn lichaam schreeuwt ja, al vanaf het moment dat je recht in mijn ogen keek. Ik hoor hoe jij je douche dicht draait, wat spullen pakt. ‘Doe je jouw deurtje zo ook open?’ Ik sta compleet perplex om me heen te kijken, maar draai het deurtje van het slot. Met een klein handdoekje om je heen geslagen, stap je mijn douche binnen. Het gaat wat onhandig om alle spullen die je in je handen hebt. Het is wel de grootste douche, maar veel ruimte blijft er niet over.

‘Nog een keer goedemorgen, kon je ook niet uitslapen?’ Ik knik en stamel wat. Ik voel me ongemakkelijk. Je legt je spullen bij mij neer en draait de douche weer aan. Ik voel je handen op mijn schouder, ze drukken me richting de douche. Je haalt mijn handdoek voor mijn lichaam vandaan, zelf hangt je handdoek al over het deurtje heen.

Je komt dicht bij me staan, ik durf je niet aan te kijken. Ik voel me ineens erg bloot en ben me erg bewust van mijn lichaam. Je tilt mijn hoofd omhoog met je vingers onder mijn kin. En geeft me zachtjes een kus. ‘Niet verlegen zijn, ik ben het maar.’ Je pakt ergens de douchezeep vandaan en begint me zachtjes in te zepen. Rustig begin je met mijn armen en schouders. Langzaam zak je richting mijn borsten, deze zeep je stevig in. Ik hoor je kreunen. Ook mijn buik krijgt een laagje zeep, maar steeds ga je terug naar mijn borsten. Je komt achter me staan en zet mijn handen tegen de zijkanten van het hokje aan. Je slaat je armen om me heen en zeept mijn borsten lekker in. Je fluistert in mijn oor: ‘Je hebt zulke lekkere tieten.’ Ik voel je lichaam achter me staan, ik voel je borst tegen mijn rug, je pik half hard tegen mijn billen aan. Je zeept mijn hele lichaam in, het voelt heerlijk.
Dan laat je me mezelf afspoelen. Ik doe dit langzaam, laat je goed kijken naar wat ik doe. Ik zie dat je pik groeit. Jij gaat onder de douche staan, ik pak de douchezeep en maak veel schuim met mijn handen. Dan begin ik je in te zepen. Ik heb je met je benen wijd en je handen tegen de zijkanten aan neer gezet. Ik begin met je nek en schouders. Ik masseer het schuim goed in je schouders. Je zucht: ‘Lekker lieverd..’ Ik ga achter je staan en masseer je rug goed in, je laat je arm zien, je krijgt er kippenvel van. Mijn armen sla ik om jou heen en begin je borst en buik in te zepen. Steeds een stukje naar beneden, maar steeds net niet bij je pik. Ook je billen krijgen een goede massage behandeling, tussen je benen door raak ik voorzichtig je pik aan. Adem wordt je ontnomen, je zuigt lucht door je tanden heen. Ik druk mijn borsten tegen je aan en begin met mijn lichaam jou in te zepen. Jouw handen grijpen naar achteren, willen me aanraken. Snel laat ik je pik weer los en zeep je benen in, alles met een stevige massage greep.

Ik stap om je heen en ga voor je staan, ik zak voorzichtig door mijn knieën om je benen goed te wassen. Mijn gezicht is ongeveer op hoogte van je pik. Ik kijk je met zaadvragende ogen aan, het water laat je over je pik heen lopen, zodat de zeep daar weg is. Ik lik mijn lippen en druk ze om je pik heen. Eerst zachtjes om je grote eikel heen, ik zuig een beetje en laat veel speeksel over je eikel gaan. Je kreunt hard, als ik je pik zo ver mogelijk in mijn mond laat glijden. Door het vele water gaat dat makkelijk. Ik kijk naar boven naar je ogen, ze draaien zover weg van genot, dat er bijna alleen maar oogwit te zien is. Ik zie aan alles dat je geniet en niet wilt dat ik stop. Hier word ik ook opgewonden van, ik zuig je steeds iets steviger in mijn mond. Ik lik aan je stam, neem je ballen voorzichtig in mijn handen, lik aan je eikel, zuig aan je hele pik. Ik wil je zaad proeven en doe mijn best om jou een fantastische pijpbeurt te geven. Na een aantal minuten hard werk van mijn kant en hard gekreun van jouw kant, voel ik aan je dat je klaar gaat komen. Ik kijk weer omhoog en je kijkt me aan, schokkend kom je klaar in mijn mond, ik slik je zaad door. Een aantal stralen zaad laat ik op mijn borsten terecht komen.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Kimberley 02 jun 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *