— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Twee heerlijke mannen

Op de sportschool waar ik werk, komen regelmatig twee knappe jongens sporten. Ik zie ze eigenlijk iedere week wel samen binnenkomen om te trainen. Bij binnenkomst krijg ik standaard een knipoog van één van de twee, Mike, terwijl de ander, Daan, me een vriendelijke glimlach schenkt.

Het zijn mooie jongens om te zien, afgetraind, en allebei op hun eigen manier charisma. Mike met zijn donkere haar en ogen is qua uiterlijk een beetje het macho-type, al is dit slechts schijn, want hij is altijd ontzettend aardig. Daan, een blonde jongen met lichte ogen is iets gereserveerder maar zeker niet verlegen en komt regelmatig even een praatje met me maken.

Ik heb me eigenlijk nooit afgevraagd wat de relatie tussen Mike en Daan is en ging er eigenlijk vanuit dat het goede vrienden waren, tot ik op een avond de sportschool moet sluiten. Zachtjes neuriënd ruim ik wat lege flesjes op die klanten hebben laten staan, sluit ik de ramen en loop ik richting de kleedkamers om deze even na te lopen of ze schoon zijn achtergelaten. Als ik de herenkleedkamer binnen wil lopen, hoor ik ineens iets.

Ik vertraag mijn pas en spits mijn oren: ik had toch iedereen weg zien gaan? Langzaam, een beetje gespannen, schuifel ik verder richting de opening van de kleedkamer. Hoe dichterbij ik kom hoe beter ik het geluid kan horen. Met een bonzend hart stel ik vast dat het gekreun is, een lage stem, duidelijk van een man.

Ik aarzel. Ik sta om de hoek van de kleedkamer, en moet eigenlijk teruglopen en even flink lawaai maken met de stofzuiger of iets dergelijks om te laten weten dat ik in de buurt ben. Aan de andere kant ben ik ook wel erg nieuwsgierig naar wat zich afspeelt tussen mij en het dunne muurtje….

Ondertussen wordt het gekreun luider en hoor ik ook een soort soppend geluid. Ik merk dat het iets met me doet, er gaat een tinteling door mijn onderbuik en mijn nieuwsgierigheid wint het van wat verstandig is om te doen.

Heel zachtjes, op mijn tenen, loop ik verder en zorg dat ik net het hoekje om kan gluren. Dan zie ik wat er gaande is: Daan zit met ontbloot onderlijf op het houten bankje van de kleedkamer, naar achteren geleund tegen de muur. Zijn mond is licht geopend, zijn ogen gesloten en hij stoot gekreun uit. Mike zit geknield onder het bankje en laat het stijve lid van Daan ritmisch in en uit zijn mond glijden.

Als versteend sta ik daar. Mijn hart bonkt in mijn keel, mijn handen voelen klam aan. Mijn ogen worden als een magneet toegetrokken naar de twee heerlijke mannen, tegelijkertijd besef ik mij dat dit schouwspel niet voor mijn ogen bedoeld is. Ik wil me omdraaien en wegsluipen om alsnog mijn stofzuiger-plan uit te gaan voeren, maar in mijn haast stoot ik een achtergelaten bidon om die met een klap omvalt. Daan zijn ogen schieten open en hij kijkt me recht aan. Ik verschiet van kleur. ‘Ik eeeeuh….’, stamel ik, ‘d…de sportschool gaat zo sluiten’, en ik wil het eigenlijk op een lopen zetten, maar dan klinkt Mike zijn stem: ‘wacht.’

Ik draai me om, kijk hem aan, nog steeds met bonzend hart en gloeiende wangen. ‘Sorry’, breng ik uit, ‘ik had niet….’ ‘Ssssht’, fluistert Mike en hij geeft me zijn bekende knipoog. ‘Vond je het vervelend om te zien?’ Ik staar naar de grond, schud langzaam mijn hoofd. Ik voel me betrapt. Mike moet lachen. Het klinkt geruststellend, dus ik durf hem weer aan te kijken. ‘Het is oké, meid. We zijn dan wel een stelletje maar we hebben ook geen moeite met vrouwen, hoor. Wil je anders toekijken zodat wij kunnen afmaken waar we mee bezig waren?’

Ik kijk hem vol ongeloof aan. Hij lijkt het te menen en gebaart naar het bankje achter me. Snel kijk ik Daan aan; ook die knikt me geruststellend toe. Ga ik dit echt doen…? Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt, maar de kans is ook te geil om aan me voorbij te laten gaan. Ik zak achterover op het bankje. Mike grijnst me nog een keertje toe en buigt zich dan weer voorover om de stijve pik van Daan weer in zijn mond te nemen. Zijn volle lippen glijden over de vochtige eikel van Daan. Zijn grote handen hebben verrassend teder zijn balzak vast en kneden zacht zijn ballen. Daan zet zijn handen in het haar van Mike en trekt hem verder over zijn pik heen. Mike neemt hem diep in zijn mond, laat hem dan weer helemaal uit zijn mond glijden tot aan het topje en zuigt hem dan weer vol overgave helemaal naar binnen tot aan de balzak. In een rap tempo pijpt hij, terwijl Daan zichzelf steeds meer naar achteren laat zakken en zijn gegrom en gehijg steeds harder wordt.

‘Stop’, hijgt Daan op een gegeven moment. Hij duwt Mike van zich af en trekt hem overeind. Dan duwt hij zijn lichaam tegen zich aan en geeft hem een geile zoen. Ik kan mij voorstellen hoe hij zijn eigen vocht nog kan proeven in de mond van Mike en die gedachte maakt me ontzettend geil. Daan duwt Mike om, zodat hij met zijn rug naar hem toe komt te staan. Mike zet één been op het bankje en laat zijn handen tegen de muur staan. Daan staat achter Mike, zijn stijve lid nog strak gezwollen. Hij bevochtigd zijn duim en laat deze dan langzaam langs de anus van Mike gaan. Mike kreunt zacht, buigt nog iets voorover zodat Daan er beter bij kan. Ook Mike wordt nu hard en hij begint zichzelf traag met één hand af te trekken, met rustige bewegingen.

Daan laat zijn duim met iets meer kracht en snelheid rond de anus gaan, terwijl zijn vrije hand de brede rug van Mike streelt. Dan zet hij de eikel van zijn harde lid, die door het voorvocht flink nat is geworden en glimt in het TL-licht van de kleedkamer, tegen de anus van Mike aan en duwt zachtjes.

Centimeter per centimeter duwt Daan zijn harde pik bij Mike naar binnen. Mike kreunt van genot en even staan ze samen zo van het moment te genieten. Dan begint Daan Mike rustig te penetreren. Het is een enorm geil gezicht; de lekkere pik van Daan die telkens in en uit Mike komt, Mike die zichzelf ondertussen heerlijk aan het aftrekken is en het gekreun en gegrom van beide jongens in koor.

Ik voel mijn kutje kloppen en wiebel wat heen en weer op het houten bankje, zodat mijn clitoris tegen de stof van mijn broek drukt. Deze subtiele stimulatie maakt me nog natter dan ik al was en ik probeer alles wat ik zie zo goed mogelijk in me op te nemen zodat ik straks als ik thuis ben heerlijk met mezelf kan gaan spelen. Toch maakt het idee dat ik niet met de heren mee kan doen, maar wel mag toekijken, me ook wel weer extra heet.

Ondertussen neemt het gekreun van de jongens toe. Ik zie Daan steeds harder stoten en zijn lichaam spant zich aan, de spieren in zijn kuiten trillen zachtjes en zijn billen trekken samen. ‘Ik ga komen’, gromt hij in de nek van Mike, die op zijn beurt zijn hoofd naar achter gooit, en een laatste haast dierlijke kreun uitstoot vlak voordat de ferme stralen zaad uit zijn penis naar buiten schieten.

Sera

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Johan 26 nov 2023
  2. Johan 26 nov 2023
  3. Chris 26 nov 2023
  4. Jahon 04 feb 2024
  5. Fenna 04 feb 2024
  6. Jahon 05 feb 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *