— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een lekkere zwembadsessie

Elke donderdag kan ik een uurtje gratis zwemmen, omdat ik vrijwillig zwemles geef. Ik probeer systematisch elke week te gaan, niet alleen om aan men conditie te werken, maar ook omdat ik een oogje heb op een van de andere lesgevers die ook vaak op donderdag in het zwembad te vinden is, namelijk Rik.

Nu deze bewuste donderdag heb ik thuis lekker wat op het internet gesurfd toen ik plots op een site kwam met allemaal geile verhalen. Ik werd super opgewonden! Helemaal nat was ik toen ik naar het zwembad ging. Nu, in de gemeenschappelijke kleedhokjes aangekomen werp ik meteen een blik naar de kleren die er al liggen. Rik is er ook! Ik voel mijn onderbuik al tintelen en mijn kut zowaar natter worden. Gelukkig is er niemand anders in het kleedhokje, anders zouden ze zeker iets aan me merken. Bij het uitkleden, schiet mijn hand even langs mijn venusheuvel, heerlijk gewoon. Even zet ik me op de bank en speel met mezelf, maar ik kan niet blijven zitten want elk moment kan er iemand binnen komen. Ik besluit maar een duik in het zwembad te nemen om af te koelen, want het plan waarmee ik naar het zwembad was gekomen lijkt me nu toch iets té riskant.

Na een lengte of vier te hebben gezwommen zie ik Rik, maar hij heeft zijn vriendin mee! Wat is dat een teleurstelling. Maar geen tijd om te treuren, voor hem tien anderen, denk ik maar. Ik zwem nog enkele lengtes met de gedachte erna uit te gaan om een andere man op te pikken. Plots komt Rik naar mij:
“Je gaat toch niet al naar huis, voor je me een gelukkig nieuwjaar hebt gewenst hoop ik?”
“Nu ja, ik heb veel werk te doen, maar ok, Gelukkig Nieuwjaar”, is mijn nogal slechte excuus. Ik zie dat hij het niet gelooft, mede ook omdat ik begin te blozen.
“Krijg ik dan geen kus?” Hij buigt zich voorover en geeft me drie smakkerds op mijn wang. Bij de laatste zorg ik ervoor dat onze lippen elkaar juist raken. Hij kijkt nogal verschrikt op, maar voor mij is het spelletje begonnen. Ik zeg, met een veelbetekende blik in mijn ogen:
“Ik heb voor mezelf enkele nieuwjaarsresoluties gemaakt, en daar wil ik me aan houden.”
Hij kijkt raar op en zegt:
“Zie je dan niet dat ik een vriendin heb?”
Mijn antwoord: “Dat is niet mijn probleem”, en ik knipoog. Tegelijkertijd wrijf ik onderwater met mijn hand over zijn kruis.

Hij trekt niet weg, dus ik ben in de zevende hemel. Ik voel dat daar langzaam iets lekker hard begint te worden. We proberen te doen alsof we over koetjes en kalfjes aan het kletsen zijn, maar geleidelijk vindt zijn hand de weg onder men bikinibroek en hij voelt met zijn vingers aan mijn kut.
“Wow, wat heb allemaal liggen doen vandaag, je druipt gewoon”.
Plots laat ik zijn kruis los en zeg dat ik zin heb in een sauna. Als hij wil, moet hij maar volgen.
“Ik moet eerst even deze bobbel wegzwemmen en een excuus vinden om weg te komen bij mijn vriendin, maar ik vind je wel”.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik ga naar de saunahokjes en kies het verste hokje. Rik zal me wel vinden. Ik stop het geld er in, kies een zwoel muziekje en ga alvast naar binnen. Het duurt even voor Rik er is en zonder dat ik er erg in heb begin ik mezelf stevig te masturberen. Plots komt Rik binnen.
“Hola, zomaar beginnen zonder mij! Dat is niet flink! Ik heb trouwens alvast wat extra geld in de meter gestoken, zo worden we niet gestoord.”
Hij stapt de sauna in en kust me voluit op de mond. Meteen dwalen zijn handen af over heel mijn lichaam. En mijn handen onderzoeken voluit zijn heerlijk gespierde borstkast. Langzaam aan doet hij het bovenste stuk van mijn bikini uit. Mijn tepels pronken fier naar voren en hij begint er meteen aan te sabbelen. Ik zet me op de bank en ben puur aan het genieten. Ik voel overal likjes en kusjes over heel mijn lichaam. Heerlijk gewoon!

Plots doet hij mijn broekje uit, en begint me ook langs de binnenkant van mijn benen te likken. De combinatie van dit heerlijk spel, en de warmte van de sauna is gewoon supergeil! Tergend langzaam begint hij mijn klitje te likken en er aan te zuigen. Blijkbaar is dit een man met véél ervaring. Ik kan het niet laten om even een kreun te lossen, ik ben namelijk al een hele dag zo botergeil dat er niet veel nodig is om me te laten komen. Als zijn tong mijn grotje vindt, ben ik helemaal van de kaart. Als een echte pro begint hij mij te likken en steekt hij er af en toe nog wat vingers bij ook, telkens sneller en sneller. Ik begin luider en luider te kreunen en ik voel al mijn kutspieren samentrekken in het meest geweldige orgasme, dat lang nazindert.

Als ik weer bijgekomen ben zie ik dat Rik is gaan zitten en me met een voldane blik aankijkt. Maar nu is het zijn beurt om verwend te worden. Hij komt voor me staan en beveelt me zijn zwemshort uit te trekken. Dus doe ik langzaam zijn short naar beneden en zijn fiere lul springt er uit. Hij is nog groter dan ik me had ingebeeld. Ik snak er gewoon naar om hem in men mond te nemen en er aan te zuigen en te likken alsof het een grote lolly is. Maar om hem wat onder spanning te zetten pak ik hem vast in mijn handen en knijp even in zijn ballen. Zijn eikel ziet al ferm paars, en het voorvocht loopt er ook al af. Ik lik eventjes aan zijn lul, en er gaat een siddering door zijn lijf. Dit is de eerste keer dat ik een paal in men mond stop, maar dat vertel ik hem niet. De smaak van zijn voorvocht zet me aan om zijn lul met likjes te verwennen.

Plots pakt Rik mijn hoofd vast, hij houdt het gespeel niet langer en wil ferm gepijpt worden. Ritmisch beweegt hij mijn hoofd over zijn lul, met mijn handen bewerk ik lekker zijn ballen. Het gaat steeds sneller, en zijn lul gaat steeds dieper in mijn keel. Ik dacht eerst dat ik het in die positie niet lang ging uithouden, maar het is zo lekker dat ik niet wil stoppen. Plots kreunt hij dat hij gaat komen, en dat is voor mij het sein om nog eens een extra kneepje in zijn ballen te geven want ik snak naar de smaak van sperma. Dit is blijkbaar genoeg want hij spuit de volle lading in mijn mond. Ik verschiet nogal en een deel van het sperma loopt naast mijn mond over mijn naakte lichaam. Ik kijk een beetje verdwaasd, maar de blik in zijn ogen zegt genoeg.
Met het sperma nog deels in mijn mond, geef ik hem een heerlijke tongzoen.

Ik bedank en zeg dat het een heerlijke ervaring was geweest, maar Rik zegt:
“Hé, je zit helemaal onder het sperma, zo kan je niet in het zwembad rondlopen. En er zit trouwens nog geld genoeg in de meter, blijf nog even”.
Terwijl hij dit zegt komt hij naar me toe en begint mijn lichaam schoon te likken. Ik verdrink weer helemaal in dat heerlijk gevoel, maar besluit dat het bijna tijd is om door te gaan. Als ik me voorover wil buigen om mijn bikini op te rapen, voel ik opeens Rik zijn handen op mijn heupen.
“Hé, geile meid, toe blijf nog even, we zijn nog niet klaar.”

Als hij mijn borsten weer begint te strelen, geef ik toe. Ik draai me naar hem om en begin hem weer passioneel te zoenen. Mijn handen vinden zijn lul en de zijne mijn kut. Deze keer pak ik zijn lul en begin er aan te trekken alsof mijn leven ervan af hangt terwijl Rik met drie vingers tegelijk in grotje zit. Zijn duim draait cirkeltjes rond men klit en ik voel de tintelingen in mijn voeten al opkomen. Voor mij het teken om even te stoppen, anders kom ik te snel. Ik vertel hem dat ik bijna ga komen en hij haalt zijn vingers uit mijn soppende kut. Hij draait me om zodat ik met mijn handen voorover gebogen kan steunen op de bank. Zonder waarschuwing voel ik dat hij plots zijn lul met een ferme stoot in men strakke kut probeert te steken.

Ik vertel hem dat dit eigenlijk mijn eerste keer is en dat hij daarom wat voorzichtiger zal moeten zijn. Dit maakt hem alleen nog maar geiler, en ik zie zowaar zijn lul nog wat extra groeien. Hij steekt een vinger in mijn kut smeert wat geile sappen over zijn lul, zo gaat het wat gemakkelijker. Rustig zet hij het puntje van zijn lul tegen men grotje, er gaat een siddering door mijn lijf. Dan pakt hij met zijn handen mijn borsten vast en heel langzaam en voorzichtig brengt hij zijn lul en in mijn grotje. Even wacht hij, en vraagt hij of het gaat. Ik hijg dat ik botergeil ben en dat hij me moet neuken, zo hard hij kan. Dit laat hij mij natuurlijk geen twee keer zeggen, en met een paar harde stoten raak ik helemaal gevuld door zijn kloppende lul. Wat een hemels gevoel!

Rik begint steeds harder en harder te stoten terwijl hij mijn borsten masseert en me in men nek kust. En ik voel mijn kut strakker rond zijn paal spannen, zoiets lekkers heb ik nog nooit meegemaakt! Het duurt niet lang meer, het gevoel van zijn ballen die op men billen kletsen, de gedachte dat daar talloze mensen vlak in onze buurt rustig aan het zwemmen zijn én dat zijn vriendin ergens op hem staat te wachten, maakt de hele situatie nog zoveel spannender. Ik begin luid te hijgen en te kreunen, ik heb mezelf niet meer onder controle. Ook Rik kan zijn gekreun niet meer onderdrukken. Even later kom ik luid kreunend klaar, ik heb het gevoel dat heel het zwembad het gehoord heeft maar dat deert me niet. Na nog een paar keer stoten spuit Rik zijn volledige zaadlozing in me. Uitgeput vallen we op de bank, en ik lig heerlijk na te genieten in zijn armen.

Wat een ervaring! Ik was naar het zwembad gekomen met de geile gedachte een man te pijpen in de sauna, maar het is zoveel meer geworden dan dat. Plots begint in de sauna een koude douche, teken dat ons geld opgebruikt is en het tijd is om uit onze fantasiewereld te stappen. Hij stapt als eerste uit de sauna. Voor hij de deur opent geeft hij me nog een zoen en zegt met een knipoog:
“Next week, same time, same place, another exceptional experience!”
Ik zucht en vraag hem voor hij doorgaat:
“Wat heb je tegen je vriendin gezegd?”
Hij antwoordt grinnikend: “Oh, dat je dringend eens goed gepakt moest worden, maar ze dacht dat het een grapje was”.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *