— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Fantasyworld

Ik heb de kinderen naar mijn ouders gebracht, ze willen heel graag een nachtje bij opa en oma logeren. Ook fijn voor mij, aangezien ik sinds een tijdje alleen ben met de kinderen.
We hebben gegeten en oma doet de kinderen lekker samen in bad, terwijl ik thuis onder de douche stap en me heerlijk uitgebreid inzeep. Na een lange, hete douche, smeer ik me lekker in met olie en trek iets comfortabels aan.

Een smsje laat weten dat je er bijna bent, ik zet een potje koffie aan en laat de hond vast uit. Ik heb je leren kennen via een chatsite, we hebben al vele hete momentjes meegemaakt samen.
Als ik terug kom met de hond zie ik je net aan komen en samen glippen we de poort binnen terwijl je me stiekem in mijn billen knijpt. Snel naar binnen en de gordijntjes dicht,je trekt me tegen je aan en ik snuif je heerlijke geur diep op in mijn neusje. Je armen omklemmen me stevig en je kijkt me heel intens diep in de ogen.

In één ruk ligt mijn jas op de grond en je tilt me op zodat ik mijn benen om je heen kan klemmen en je heerlijk kan zoenen, onze tongen verwikkeld in een opwindend spelletje. Je loopt met me de kamer in en zet me op de rand van de tafel terwijl je zachtjes tegen me aanstoot. Ik voel hoe opgewonden je bent, ik zie het in je ogen. We zoenen, strelen en kriebelen, ik hoor je zuchten, voel je vingers langs mijn nek, rug, billen, benen en via mijn liezen weer omhoog zachtjes over mijn borsten heen naar mijn oren. Je stopt en schenkt een bakje koffie in met een heerlijke ondeugende lach op je gezicht.

Ik ga op de bank zitten en je komt heel uitdagend voor me staan. Ik kan het niet laten en maak je broek los, al strelend over je billen, tussen je billen. Snel zakt je broek op je enkels en ik zie het heerlijke, geile, natte topje van je eikel boven je boxer uitkomen. Ik laat mijn vingers langs je ballen glijden, langs je heerlijke harde paal en mijn tong likt het geile vocht van je eikel af. Je slaakt een zucht…Heel even laat ik je diep in mijn mondje glijden, al zuigend en likkend, dan doe ik je broek weer omhoog en dicht.

Telefoon, de kinderen willen nog even welterusten zeggen. Terwijl ik met ze babbel leg je me neer op de bank terwijl je tong langs mijn hals richting mijn borsten glijdt, sabbelend op mijn tepels. Je handen voel ik overal kriebelen, je bent zo heerlijk lekker! Ik moet me inhouden en als de telefoon weg kan, sluit ik mijn ogen en geniet van je aanraking. Stuk voor stuk gaan mijn kleertjes uit en elk stukje van mijn naakte lijf wordt gezoend en gesabbeld. Je streelt mijn benen en zoent en knabbelt aan mijn dijbenen richting mijn liezen. Ik probeer me zo te manoeuvreren dat je tong me raakt waar ik graag zou willen, maar je laat je niet afleiden.

Ik voel je blazen tegen mijn verhitte, natte kutje, ik voel je warme tong langs mijn liezen glijden. Over mijn lipjes, heel lichtjes even door mijn kutje heen en over mijn klitje. Ga door, dit is zo lekker! Telkens als ik me wil overgeven aan mijn genot stop je en kijk je me diep in mijn ogen met een vragende blik. Steeds opnieuw duw je mijn benen uit elkaar, steeds opnieuw voel ik je tong spelen met mijn gezwollen klitje, likkend langs mijn natte lipjes. Heel voorzichtig voel ik hoe je je vingers diep en stevig in me laat glijden, terwijl je me steeds maar aan blijft kijken. Ik wordt langzaam gek.

Ik smeek je om door te gaan, steeds weer voel ik het komen en stop je weer net op tijd. Ik kan niet meer stoppen! Net op het moment dat je weer wilt pauzeren, voel ik een onbedaarlijk hoogtepunt aanstormen. Het overvalt me en ik duw je hoofd tussen mijn benen. Ik smeek je door te gaan. Ik kom heel erg heftig en er lijkt geen einde aan te komen, terwijl je me maar blijft likken en je vingers diep in mijn natte kutje en kontje stoot. Uiteindelijk kijk je me met een heerlijke, geile, verhitte blik aan. Ik ben buiten adem, wil even bijkomen.

We kruipen even lekker tegen elkaar aan en drinken nog een bakkie. Je zegt dat je even iets gemakkelijks aan gaat trekken boven, want je pak is niet echt comforatbel op de bank. Het duurt even, en terwijl ik op je wacht krijg ik een smsje met de vraag of ik even kan komen helpen. Ik sluip naar boven, en vind jou op mijn bed. Naakt. Je hebt overal kaarsjes aangestoken en je ligt heerlijk op je rug op mijn plekje jezelf te strelen met je ogen op mij gericht.

Ik sta in de deuropening, nog altijd naakt, en raak zo opgewonden. Die aanblik: jij met je handen om je lul. Ik zie hoe je je vingers aflikt, hoe je ze mij wil laten aflikken. Ik kruip bij je op bed, maar blijf kijken. Dan verwin ik mijn angst en verlegenheid, en laat mezelf ook gaan, streel mezelf en laat mijn vingers diep in me glijden terwijl ik mijn klitje masseer. We blijven elkaar aankijken terwijl ook jij jezelf masseert en ik zie hoe je je ballen aanraakt en zelfs je kontje teast. Zo geil!
Het is een spelletje, elkaar uitdagen, elkaar laten proeven elkaar aan blijven kijken.

We raken meer en meer opgewonden en ik hoor je zuchten, je houdt het bijna niet meer: je pik staat op springen. Je komt over me heen zitten en houdt je dikke pik voor mijn mondje. Ik steek mijn tong een stukje uit en voel hoe je je zaad over mijn tong spuit, in mijn mondje, en over mijn borsten. Voordat ik het door kan slikken zoen je me vol op mijn mond, gretig snoepen we je geil samen op en je wrijft de rest heerlijk uit over mijn harde tepels, terwijl ik je nog altijd natte paal over mijn klitje voel glibberen.

We zoenen en strelen een hele tijd en dan leg je me op mijn buik met mijn billen omhoog. Je zit tussen mijn benen en heel gemeen begin je me te teasen. Steeds weer vraag ik je of je door wil gaan, maar nee, je stopt steeds. Je moedigt me aan om het zelf te doen. Toch weer verlegen, maar o zo geil, laat ik een hand onder mijn buik glijden om mijn nog glibberige klitje te strelen. Terwijl ik mijn klitje masseer, glijdt jouw hand over mijn billen. Ik hoor hoe geil je het vindt, en terwijl ik mijn vingers diep in mijn kutje laat glijden voel ik hoe jij heel voorzichtig een vibratortje tegen mijn sterretje aanduwt. Trillend vindt het de weg naar binnen, ik geloof dat ik echt gek word nu.

Heel langzaam stoot je in me terwijl je vingers het van me overnemen. Ik hoor je zuchten en kreunen, en dan ineens stop je. Geritsel, stilte, en dan in een stoot voel ik je diep in mijn drijfnatte kutje glijden. Een warme golf spoelt over me heen, ik voel me week worden. Heel langzaam stoot je steeds weer diep in me. Onregelmatig, niet wetend wanneer, en dan ineens hard. Je grote handen trekken me letterlijk helemaal over je harde paal heen, zo lekker! Dan voel ik je terugtrekken en je eikel tegen mijn sterretje drukken. Eerst even moeilijk, maar dan glijd je heel langzaam naar binnen. Zo strak, zo lekker!

Je trekt me overeind met mijn rug tegen je borstkas, je ene hand omklemt mijn borst, de andere streelt mij tussen mijn benen terwijl je langzaam in me stoot, steeds weer. Hete adem in mijn nek, steeds sneller en sneller. Stoten steeds feller en feller. Terwijl ik mijn klitje streel en een hoogtepunt voel komen, merk ik dat jij het ook niet meer houdt. Ik voel hoe je lijf schokt, ik voel mezelf schokken. Het lijkt een eeuwigheid te duren, zo heerlijk!

Je legt me op mijn zij terwijl je nog altijd in me zit en komt tegen me aangeklemd liggen. Zo blijven we stevig verstrengeld samen uitblazen. Zonder erg dommelen we een beetje weg in elkaars armen. Als we wakker worden van de kou, spoelen we ons even af onder een lekkere warme douche om vervolgens diep onder de dekens te kruipen en lepeltje lepeltje in slaap te vallen. Ik voel je diepe ademhaling , zie je vredige gezicht, een glimlach op je lippen. Morgenvroeg geen kindertjes, niet stiekem wegsluipen, geen wekker. Just you an me, met een hele dag voor de boeg.Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *