— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Stoom afblazen

Het was grauw en somber die november ochtend, de regen sloeg striemend tegen de hoge ramen. Daphne hoorde het al toen ze wakker werd. Een gruwelijke hekel had ze aan slecht weer. Zeker op dagen dat ze moest werken. Ze had onrustig geslapen, en ze werd niet lekker wakker. Ze herinnerde zich niet meer wat ze had gedroomd, vage flarden trokken langs haar brein. Het moest wel heftig geweest zijn want niets van het beddengoed zat meer op zijn plaats en haar haren plakten op haar zweterige voorhoofd.

Ze bleef nog even liggen en probeerde iets meer details van haar droom naar boven te krijgen. Het was een vreemde situatie geweest, er was een man die ze nu ruim een jaar kende via internet.Twee keer hadden ze elkaar ontmoet en vanaf de eerste blik was er een niet te stuiten chemie geweest die in de loop van het jaar alleen maar heftiger was geworden. Het fysieke verlangen groeide elke keer dat ze elkaar on-line spraken, en niet alleen fysiek, ook geestelijk zaten ze behoorlijk op hetzelfde level. Of het ooit tot een derde ontmoeting zou komen, daarnaar konden ze beiden slechts gissen, dat was afhankelijk van moeilijke omstandigheden. En nu was hij verschenen in haar droom. Niet alleen hij was er, er waren meer mensen geweest maar die kon ze zich met geen mogelijkheid meer voor de geest halen. Het was totale chaos in haar hoofd. Ze zuchtte maar eens diep in de hoop dat het haar zou helpen de chaos helderder te krijgen. Langzaam kwamen de beelden en het gevoel levensecht terug.

Ze lag weer in de relaxruimte van de sauna waar ze zo graag kwam, met een glossy op een van de heerlijk zachte banken voor de knapperende haard. Wat ongeïnteresseerd bladerde ze het ding door, het kon haar niet echt boeien. Bovendien was er een groepje vrouwen met waarschijnlijk een ‘Libelle-arrangement’. Een hoop gegiechel en irritant gekwek. Het leidde haar af van waar deze dag voor bedoeld was: ontspannen. Licht geïrriteerd mikte ze de glossy op een tafel en ze verliet de relaxruimte. Ze hing haar badjas aan een van de haken en besloot de infrarood sauna in te gaan. Shit, alle krukjes bezet. In zwemmen had ze even geen zin dus dan maar het Turkse stoombad. Eigenlijk was ze er niet zo dol op maar ach, het was vast goed voor die verkoudheid die maar niet echt door wilde zetten. Bovendien was ze hier om te relaxen, dus relaxen zou ze. Ze opende de deur en de klamme, stomende warmte omsloeg haar als een dekbed. Ze deed twee stappen in de richting van de bankjes maar struikelde onhandig over een wissertje dat iemand op de grond had laten vallen. Waarom moest ze hier nou zo nodig in? Je zag geen hand voor ogen door die stoom. Ze kwam snel overeind en ging zitten op het plekje dat het dichtst bij was. Ze voelde zich toch enigszins beschaamd en had geen zin om over allerlei mensen heen te klauteren om een ander plekje te zoeken. Ze wreef over haar scheenbeen, dat toch een beetje gevoelig was na haar ongelukkige struikelpartij.

“ Gaat het?” hoorde ze een mannenstem ergens door de mist vragen.
“Ja hoor,” mompelde ze half binnensmonds. Ze kende die stem. Ze draaide zich om en klom een bankje hoger.
“Hai Daf ” grinnikte hij, hij leek het allemaal wel amusant te vinden, en hij was totaal niet verbaasd haar hier aan te treffen.
“Wat doe jij hier nou?” was het enige dat ze wist uit te brengen, totaal van haar stuk door deze onverwachte ontmoeting zomaar uit het niets.
“Ik weet toch dat je hier vaak komt, en omdat je van de week wat down was, en het vandaag je vrije dag is, dacht ik: die kon wel eens naar de sauna gaan vandaag. Omdat ik zelf ook wel wat ontspanning kan gebruiken besloot ik gewoon de gok te wagen in de hoop jou hier tegen je lekkere lijf te lopen.”

Nog steeds een beetje van haar stuk, bedacht ze dat ze zich even geen raad wist met de hele situatie. Heerlijk vond ze het om hem weer te zien. Wat onwennig na die lange tijd, een maand of zeven. Ze moesten een beetje lachen. Hij zag de verwarring en het vuur in haar ogen, zij zag de gevaarlijke twinkeling in de zijne. Hier knalde een ongelofelijke chemie, de stoom in de ruimte was er ijsdamp bij. Even stoom afblazen met een vruchtensapje, stelde Daphne voor. Ze wist heel goed waar dit op uit zou draaien, maar eerst moest ze zichzelf weer onder controle hebben. Hij vond het een prima voorstel en volgde haar naar de badjashaken en daarna naar de relaxruimte. God zij dank was het ‘Libelle groepje’ inmiddels verdwenen. Aan de bar bestelden ze een vers geperste fruitcocktail en ondertussen zochten hun ogen naar een plek waar ze rustig konden zitten. Het was best druk voor de woensdag.
“We kunnen even kijken of het hiernaast rustiger is”, zei hij. “Hiernaast is de stilte ruimte.”
Weinig kans, dacht ze, maar ze stemde toe.

Tot haar verbazing was er helemaal niemand in de ruimte, die stijlvol was ingericht met heerlijk zachte ligbedden met mooie bekleding. De verlichting was gedimd en door de boxen klonk zachte loungemuziek. Zware gordijnen hingen voor de ramen die de ruimte scheidde van de gang. Ze kozen de twee bedden in de uiterste hoek van de ruimte en dronken zwijgend hun cocktail. Ook een poosje zwijgen was nooit een probleem geweest in hun on-line communicatie, het voelde gewoon altijd goed.
Toen haar glas leeg was, zette ze het op het tafeltje aan het voeteneinde van het ligbed en keek naar hem. Met het rietje tussen zijn lippen keek hij haar doordringend aan. Alweer kon ze een zenuwlachje amper onder drukken, maar in een gedachteflits besloot ze dat het belachelijk was om zo nerveus te doen.

Op haar knieën kroop ze bij hem op het bed en haalde het rietje tussen zijn lippen vandaan. Ze pakte het glas uit zijn hand en zette het op de grond. Hij pakte haar in haar nek en hun monden vonden elkaar, ze verdwaalden in een onmetelijk diepe tongzoen. Eindelijk. Heftig zoenden ze elkaar, zijn hand verdween onder haar badjas waar hij haar keiharde tepel vond. Hij bevoelde de borst met zijn duim en wijsvinger. Dit was al bijna teveel voor haar, ze voelde het vocht uit haar kutje stromen en haar klit kloppen. Ze kreunde zacht terwijl ze met haar hand over zijn borst dwaalde. Even lieten hun monden elkaar los, ze liet haar hand naar beneden glijden over zijn buik en voelde dat de heerlijke zoen hem ook niet onberoerd liet. Zijn lul stond keihard overeind, ze streelde er langs en aaide zijn gladde ballen. Ook uit zijn mond ontsnapte iets dat het midden hield tussen een zucht en een kreun. Langzaam draaide ze zich om en volgde met haar tong het spoor van haar vingers, haar handen speelden nog steeds met zijn ballen. Zacht kneedde ze en kneep ze, haar tong likte langs zijn navel naar beneden.

Zijn eikel glom van een druppel voorvocht die ze eraf likt als een smeltende druppel van een ijsje. Zijn handen woelden woest door haar haren. Langzaam liet ze haar tong langs zijn zalige lul glijden, afwisselend nam ze zijn eikel in haar mond en draaide rondjes met haar tong. Haar hand gleed onder zijn ballen door en drukte licht tegen zijn kontgaatje, plagend bleef ze tergend langzaam langs zijn lul likken. Het geluid dat hij maakte werd nu echt kreunen, smachtend kreunen. Voor haar was dat het teken om zijn lul zo diep mogelijk in haar mond te nemen en met lange halen te zuigen, haar lippen stevig om hem heen geklemd. Het smachtende kreunen ging over in dierlijk grommen, ze voelde zijn bekken schokken en tegelijkertijd zijn zaad in haar keel en over haar tong stromen. Ze bleef zuigen tot hij helemaal leeg was en ze zijn lichaam iets voelde ontspannen. Pas toen durfde ze hem weer aan te kijken. Hij keek hemels, alsof hij naar de sterren was geweest en nog niet helemaal was terug op aarde.

Hij trok haar naar zich toe en weer zoenden ze elkaar vol overgave. Zacht dwong hij haar op haar rug en zijn mond dwaalde via het kuiltje bij haar sleutelbeen naar haar knalharde tepels, hij beet en zoog zo heerlijk dat het haast pijn deed in haar kutje, dat inmiddels droop van het vocht. Ze wilde meer, ze wilde dat hij haar helemaal vulde met zijn zalige, harde lul. Ze merkte dat hij dat nog niet van plan was toen ze twee vingers naar binnen voelde glijden terwijl hij met zijn duim haar klit bespeelde. Kronkelend van genot lag ze kreunend en steunend onder hem. Zijn vingers gleden uit haar en met het vocht trok hij een spoor door haar liezen, zijn tong draaide rondjes om haar navel en daalde af naar haar glad geschoren kutje.

Knabbelend, likkend en zuigend aan haar lippen maakte hij haar langzaam helemaal gek. Ze draaide uit alle macht met haar heupen om zijn tong naar haar opgezwollen klit te dwingen. Plots stopte hij en sommeerde hij haar om zich op haar knieën te draaien. Haar handen steunden tegen het hoofdgedeelte van het ligbed. Ze voelde hoe hij achter haar kwam zitten, hoe hij zijn eikel tussen haar lipjes plaatste en tergend langzaam een stukje naar binnen ging. Alweer moest ze kreunen, wat was dit heerlijk. Langzaam schoof hij zijn inmiddels weer keiharde paal in haar kloppende, soppende kutje. Even lag hij stil, hij maakte geen beweging. Toen trokken zijn handen aan haar heupen en begon hij haar als een wild, bezeten beest te neuken, met harde diepe halen neukte hij haar, ze voelde hem van haar tenen tot haar kruin.

Het tintelen begon in haar tenen en denderde door haar hele lijf toen ze klaarkwam met een vreselijke oerkreet. Nog drie keer stootte hij door en toen spoot hij kermend een tweede lading zaad in haar. Uitgeput en zwetend zakten ze naast elkaar, zo bleven ze nog even liggen. Haar hoofd op zijn borst. Dit was wat je noemt ‘stoom afblazen’. Er speelde een glimlach om haar mond op de grauwe november ochtend. Toch fijn om te weten waar ze zo zweterig wakker van werd. Monter sprong ze onder de douche, regen en storm konden haar niet meer deren. Dit zou een heerlijke werkdag worden.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *