— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ontwaakt in Parijs, deel 2

Het ontbijt op onze hotelkamer vloog voorbij, de douche was een weldaad en toen was de vraag: “wat gaan we doen op onze laatste dag in Parijs?” Het werd Musée d’Orsay en daarna zouden we wel verder zien – dat was het plan.

Het museum in het oude station was indrukwekkend en de uren vlogen voorbij. De lunch was als altijd meer dan voortreffelijk. Zelfs een eenvoudige omelet met frietjes smaakte hier zoveel anders, zoveel smakelijker dan thuis. We wandelden verder door Parijs en dronken de stad in. De magistrale gebouwen, parken, bruggen, avenues. En natuurlijk de kleinere achteraf pleintjes en straatjes.

Al dat lopen hakte erin, dus om onze vermoeidheid van de laatste dagen te verdrijven besloten we tot een sauna. Totale ontspanning in een mooie maar verlaten sauna. JW masseerde mijn voetjes en gleed met mijn vingers tussen mijn tenen, sabbelde er op en hoorde mij licht kreunen.
“Oh wat is dit tot heerlijk geil … ga nog even door … ja … zo … lekker … mmm.” Onderwijl masseerde ik met mijn andere voet zijn pik en ballen. Toen zijn tong mijn klitje aanraakte ging er een grote trilling door mijn hele lichaam.

Onze conversatie kwam als vanzelf op de opwindende gebeurtenissen van de vorige avond.

“Zou je Martine terug willen zien?” vroeg JW.

“M’n verstand zegt nee, maar m’n gevoel hapert” zei ik aarzelend.

Weer was het even stil.

“Weet je, ik ben niet verliefd of zo, maar het was wel onbeschrijfelijk lekker voor zo’n eerste keer. En misschien is het een tweede keer nòg lekkerder. Wat vind jij?”

JW zei dat dit was bedoeld als ons ultieme verwenweekend, om alleen maar te doen waar we zin in hebben en dat hij het ook super had gevonden. Ik pakte mijn telefoon…

Terug in het hotel namen we een glas wijn op onze kamer. Ik zat op de rand van het bed en stak een been uit. JW schoof het zwarte sandaaltje met hoge hak aan mijn voet en vlocht de lange dunne bandjes langs mijn enkel en kuit omhoog richting knie. De tweede volgde, ik stond op en liep heupwiegend door de kamer. JW keek ademloos toe.

“Wat ben je toch een opwindende vrouw en wat heb ik geboft” complimenteerde hij.

Voor de spiegel draaide ik nog eens rond op mijn hoge hakken.

“Het zijn super sexy sandaaltjes en ik kom helemaal in de stemming” zei ik.

De tas van het boetiekje dat we op aanraden van Martine hadden bezocht ging open. Ik deed het zwart leren rokje aan. JW hield het bijpassende jasje voor mij open. Ik sloot de enige knoop en keek in de spiegel. Het jasje omsloot mijn borsten maar net en liet een zeer spannend decolleté zien. Het rokje was superkort en de split opzij maakte dat er aan mijn gebruinde benen geen eind leek te komen. Een smal zwart leren halsbandje completeerde de presentatie.

“Uitdagend, vind je niet?” vroeg ik een beetje serieus.

“Niet handig voor een fietstocht, maar razend sexy” concludeerde hij.

We verlieten het hotel, nagestaard door de receptionist en de portier. De taxi bracht ons naar het afgesproken adres en we namen plaats aan een rustig hoekje van de grote bar. Een glas champagne luidde onze laatste avond in. Mijn rokje kroop iets omhoog en de split viel open. Ik zette mijn benen iets uit elkaar en fluisterde:

“Ik voel me heerlijk opgewonden worden.”

Mijn hand gleed over de zwart leren pantalon die JW op mijn verzoek had uitgekozen. Een paar vingers verdwenen tussen de knopen van de gulp en zijn niet aflatende erectie werd op de proef gesteld.

“Oh wat voelt dat lekker bij jou, zo zonder slip. En wat is dat toch heerlijk zonder haar, die gladde harde pik en ballen” fluisterde ik in zijn oor.

Het licht dempte nog iets meer in de schaars verlichte ruimte. Lome jazzmuziek vulde de bar van dit bijzondere restaurant. Vanuit het niets was daar ineens een stralende Martine, met haar zijde Sophie, de eigenaresse van het boetiekje waar mijn outfit vandaan kwam. We zoenden en ze namen plaats – tussen ons in. Ik complimenteerde Martine met haar outfit, een super kort zwart leren jurkje met veel openstaande knoopjes en dezelfde sexy sandaaltjes als ik.

“Très provocante, incroyable. Et toi aussie, Sophie” zei ik in bewondering.

Want ook Sophie zag er prachtig uit. Opgestoken blond haar, volle rode lippen. Een figuur als een fotomodel. Niet zo weelderig dus als ik, maar wel fraai, met kleine borsten. Ze droeg een strapless leren topje, heel veel bloot middenrif met een glimmend edelsteentje in haar navel, een minuscuul zwart leren rokje en zwarte muiltjes met torenhoge hakken… Wat een presentatie! We proostten, spraken over de mooie dag en de zalige sauna. Martine en Sophie betuigden hun spijt dat ze hadden moeten werken.

Zo zaten we in het rustige hoekje van de bar te drinken en te praten terwijl er een paar knoopjes van Martine’s jurkje losgingen. Sophie liet zich ook niet onbetuigd, want het toch al korte rokje schoof met elke beweging die ze maakte nog iets verder omhoog. Terwijl ze stout glimlachte spreidde ze haar benen en bood JW een onbelemmerd uitzicht op haar heuveltje. Een klein streepje blond haar wees de weg naar een wijd openstaand glad en vochtig kutje…

Naast haar een vergelijkbaar beeld, want de onderkant van Martine’s jurkje stond nu helemaal open. Ook zij spreidde haar benen en liet een hand verdwijnen onder mijn rokje, terwijl Sophie’s hand over Martine’s bovenbeen gleed. We dansten wat tebmidden van allerleischaars en sexy geklede mensen. Leer, lak, lingerie, blote jurkjes, strings. Anything goes dacht ik, we namen nog wat champagne en flirtten verder. Ik verloor JW even uit het oog want Martine eiste al mijn aandacht op.

Even later belandden we via een kolossale trap op de bovenetage. Allerlei dichte, open en half open ruimtes, schaarse verlichting. Ik ontwaarde veel vrijende mensen en we bereikten een bar met een kleine dansvloer, omringd door intieme nissen met comfortabele banken en matrassen. Martine en ik dansten helemaal naakt op onze hoge hakken. En al snel verloor JW zijn shirt en pantalon en hield Sophie gezelschap aan de bar. Ze zat naakt op een barkruk, draaide zich naar hem toe en spreidde haar benen wijd. Hij ging voor haar staan. Ze sloeg haar armen om zijn nek, haar benen om zijn heupen … zijn harde pik verdween uit beeld …

We verplaatsten ons naar een schaars verlichte nis en namen bezit van de ruime en comfortabele matras. Uren lang gaven we ons over aan het beffen, likken, zoenen, strelen, pijpen, tongen, neuken.

“Sioxante neuf” fluisterde ik en ging liggen met mijn benen wijd. Sophie’s tong gleed over mijn klitje, over mijn gladde lipjes, over mijn strakke anusje, in mijn natte kutje. Martine nam plaats boven mijn tong. JW schoof zijn pik achterlangs Sophie’s kutje binnen en zette een rustig tempo in. Het gehijg en gekreun was niet van de lucht. Sophie begon te trillen en kwam schokkend klaar. Even later gleden er twee tongen over mijn kutje…

We wisselden van plaats en JW lag nu onder. Ik schoof mijn drijfnatte kutje over zijn pik terwijl Sophie’s kutje achterstevoren boven zijn mond landde. Sophie likte Martine, mijn hand gleed over Sophie’s borsten en klitje, en ik explodeerde net als 24 uur eerder … Onbeschrijfelijk lekker.

De volgende morgen in de trein fluisterde JW iets in mijn oor.

“Oh nee hè, niet hier in de trein hè!” zei ik vermoeid… We bulderden van de lach. “Grapje” zei mijn vriendje.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *