— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zwoele behandeling

Ik lig op mijn buik bij jou op de behandeltafel als je de pijnlijke spieren in mijn lichaam onder handen neemt. Wanneer je de zijkant van mijn rug bewerkt, raak je af en toe vluchtig de zijkant van mijn borsten. Ik voel een tinteling door mijn lichaam trekken en mijn tepels worden hard. Als je onderaan mijn rug komt gaan je handen onder mijn broekband om de pijnlijke spieren in mijn onderrug te kunnen behandelen. Ik maak mijn broek los, zodat je er makkelijker bij kunt.

Dan trek je mijn broek en string een stukje omlaag.
“Zo kan ik er goed bij,” zeg je. Plagend streel je het driehoekje net boven mijn billen, waarna je handen langs mijn ruggengraat weer omhoog gaan. Mijn nek, mijn schouders en mijn rug komen aan bod. En weer streel je me heel even op het driehoekje net boven mijn billen. Dan gaan je handen naar buiten, kneden mijn heupen en vanaf daar masseer je langzaam naar boven, waarbij je met je vingertoppen weer even de zijkant van mijn borsten beroert. Oh mijn god, je maakt me gek!! Ik voel dat ik nat begin te worden. Het lijkt wel alsof je handen overal zijn en op iedere plek die door jouw handen wordt aangeraakt laat je een stukje tintelende huid achter. Een warm gevoel trekt door mijn lichaam en het wordt sterker bij iedere aanraking.

Weer gaan je handen langzaam omlaag. Dan glijden jouw handen onder mijn broek en string en trek je voorzichtig beide kledingstukken uit. Ik ben nu helemaal naakt, maar gek genoeg voel ik me niet ongemakkelijk of bekeken, het voelt gewoon helemaal vertrouwd. Dan begin je mijn enkels te kneden en langs mijn kuiten werk je naar boven toe. Als je via de binnenkant van mijn dijen langzaam met je vingers omhoog glijdt, hou ik mijn adem in. Oh, ik wil zo graag dat je me aanraakt op mijn gevoeligste plekjes! Ik wil jou, ik wil je handen, je lichaam, ik wil je helemaal! Plagend gaan je handen over mijn billen naar boven. Ik voel mijn klitje kloppen van opwinding, maar jij plaagt me alleen maar, zorgvuldig mijn warmste plekje ontwijkend. Mijn hele lichaam wordt van top tot teen heerlijk gemasseerd en als ik mijn hand uitsteek naar jouw billen leg je die resoluut weer terug op de behandeltafel.

“Nee nee, netjes afblijven!” Als je handen weer over mijn billen gaan, hou ik het bijna niet meer uit. Dan beroeren jouw vingers mijn gladde lipjes en mijn hele lichaam staat op scherp. Je begint mijn clitje te masseren en het duurt dan ook niet lang voordat mijn hele lichaam begint te schokken in een heerlijk orgasme. Maar jij gaat nog even heerlijk door. Dan voel ik jouw vingers in mijn natte kutje en het besef dat ik daar voor je lig, helemaal naakt, terwijl jij volkomen gekleed heerlijk mijn lichaam aan het verwennen bent veroorzaakt een warme tinteling in mijn buik. Ik voel hoe mijn lichaam zich alweer begint samen te trekken en een tweede orgasme trekt door mij heen. Wat is dit een heerlijk gevoel! Met beide handen masseer je mijn billen, heel teder gaan jouw handen vervolgens nog een keer over mijn hele lichaam.

Dan voel ik jouw hand weer op mijn warme, natte kutje en met je vingertoppen zoek je mijn clitje weer op. Heel snel begin je heen en weer te bewegen en ik probeer het gevoel zo lang mogelijk vast te houden, maar al snel trekken alle spieren zich weer samen en word ik overmand door een zaligmakend gevoel van complete ontspanning. Weer krijg ik de behoefte om jou aan te raken, maar resoluut leg je mijn hand terug op de massagetafel. Vandaag word ik verwend. En hoe! Als jouw vingers weer in mijn gladde kutje verdwijnen voel ik hoe een andere vinger mijn sterretje begint te masseren. Dit is me echt teveel; het heerlijke gevoel van jouw vingers diep in mij en een andere vinger die mijn sterretje zachtjes binnendringt. Al snel kreun ik van genot. Ik zou het wel willen uitschreeuwen, maar de muren van de behandelruimte zijn niet zo dik, dus ik probeer me in te houden. Man, ik zou hier wel dagen willen blijven liggen en urenlang met je willen vrijen, het voelt zo goed, zo lekker! Aan de ene kant wil ik jou heel graag aanraken, maar aan de andere kant vind ik het ook zalig om een keer gewoon helemaal verwend te worden. En jouw handen voelen zo heerlijk aan, zo stevig en toch zo teder.

Vijf orgasmen later streel je nog een keer zacht mijn hele lichaam en zegt dan dat het tijd is om weer op te staan. Mijn hele lichaam trilt als ik van de massagetafel stap. Ik kan bijna niet meer op mijn benen staan, maar ben heerlijk ontspannen. Als ik mijn blouse aantrek en de knoopjes dicht wil doen trillen mijn handen zo erg dat jij me moet helpen. Ook mijn ketting krijg ik niet zelf om, maar jij staat al klaar om het te doen. Het liefst zou ik hier willen blijven. Ik wil je vasthouden, je lichaam voelen tegen dat van mij, mijn mond om jouw heerlijke pik willen leggen en je diep in mij voelen stoten. Maar buiten wacht alweer een volgende patiënt. We maken een afspraak voor de volgende week en met een weemoedig gevoel loop ik de praktijkruimte uit, terwijl ik het liefst alle kleren van je lijf wil rukken om nog urenlang door te gaan.

Ik kijk nu al uit naar volgende week!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *