— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Kijken naar Sarah

Op een saaie zaterdagavond zit ik thuis, verveeld naar TV aan het kijken. Ik zap door de kanalen en steek uiteindelijk de computer aan. Ook op MSN is er niets te beleven. Op een warme zomeravond als vanavond is natuurlijk niemand thuis. Het lijkt me een goed moment om eindelijk eens door de Hentai collectie te bladeren die ik vorige week gedownload heb. Ik staar naar mijn scherm terwijl ik door de prentjes wandel. Al snel heb ik door dat er niets erotisch tussen lijkt te zitten, die Aziaten hebben soms zo’n vreemde smaak.

Dan ineens valt mijn oog op een tekening van zo’n typisch manga schoolmeisje. Ik weet niet waarom, maar ze trekt mijn aandacht. De heeft iets. Ze zit in een klaslokaal, op een schoolbank, haar vinger hoog in de lucht gestoken. Ze lijkt wel fier dat ze het antwoord weet. Haar schoolhemdje lijkt me een maatje te klein en haar benen – onder haar super korte schoolrokje – zijn licht gespreid. Het hemdje spant zo strak rond haar borsten dat er elk moment een knop af kan schieten. Door haar houding en door het camerastandpunt, valt het wel sterk op hoe haar onderbroekje nét niet te zien is. Vreemd hoe iets dat niet te zien is, zo opvallend niet te zien kan zijn. In combinatie met haar fiere, grote ogen lijkt ze me niet zo onschuldig als schoolmeisjes horen te zijn.

Mijn ogen dwalen terug naar het opgetrokken rokje en het onzichtbare broekje. Hoe langer ik ernaar kijk, hoe meer ik mijn hoofd wat heen en weer wil bewegen om toch even onder dat rokje te kunnen kijken. Ik weet dat het niet kan, maar het blijft me gewoon boeien. Ik krijg het er warm van. Ik vraag me af wat haar leraar ervan vindt. Zou hij het ook zo moeilijk hebben zijn ogen ervan af te houden? Het spannende hemdje, het rokje, de uitnodigende open benen. Ik stel me voor hoe hij stiekem met een erectie rondloopt in klas. Hoe hij niet stil kan zitten en steeds maar opnieuw zijn ogen voelt afdwalen. En wat als ze het antwoord op het bord moet schrijven? Dan moet het mysterieuze broekje zeker te zien zijn. Zou hij haar strafstudie geven als het antwoord verkeerd was? Of het bord laten wassen na school? De gedachte windt me wel een beetje op, maar dan bedenk ik plots dat ze het misschien wel express doet.

En ja hoor, ik zie het wanneer ik nog eens naar haar ogen kijk. Het is zo duidelijk. Dat geheimzinnige glimlachje! Ze geniet ervan hem in die positie te brengen. En ik weet gewoon dat ze enthousiast op en neer in haar stoel wipt wanneer ze haar vinger opsteekt. Ik kan de leraar al voor me zien, zijn broek gespannen, terwijl het zweet hem uitbreekt. Hij zal zijn best doet om het niet te zien en niet te kijken. Maar hij kan niet anders. Net als ik. Ik krijg het nog warmer. En ik kan ook niet meer stil zitten. Terwijl mijn hand al lang in mijn broekje gegleden is, begin ik me steeds meer in te leven in de situatie. Hoe ze hem elke dag opnieuw ‘onschuldig’ zit uit te dagen en hoe hij haar uiteindelijk toch naar de strafstudie laat komen. Aarrghh, mijn GSM begint te rinkelen, net nu het leuk begint te worden.

Ik twijfel even maar neem uiteindelijk toch op.
“Hey meid, ben je thuis? Ik sta aan je deur. Spring maar in je kleren, je beste vriendin heeft beslist dat ze vanavond stappen gaat, en jij gaat mee.”
Ik kan haar wel door de lijn sleuren, maar voor ik iets kan zeggen verbreekt ze de verbinding en hoor ik buiten haar draaiende auto. In de auto wordt het me allemaal duidelijk. Na een lange knuffel vertelt ze me van een fuif waar ze ab-so-luut moet zijn. En ze is ‘dressed to kill’, zoveel is duidelijk. De knuffel, het onverwachte bezoek en haar outfit, ik heb het direct door. Ze is weer vrijgezel en heeft een opkikker nodig.
Zonder vragen te stellen vertrekken we. Ze draagt het kortste minirokje dat ik ooit gezien heb en ook haar strakke topje laat niets aan de verbeelding over. In een flits zie ik die tekening van het Manga meisje, en de hele fantasie zit onmiddellijk terug in mijn hoofd. Verschrikkelijk.

Gelukkig is de feestzaal goed gevuld wanneer we aankomen dus mijn gedachten zijn snel genoeg verzet. Al snel heeft Sarah een nieuwe vlam gevonden. Het verbaast me elke keer weer hoe goed ze daarin is. Met een gerust gevoel sta ik van een afstandje te kijken naar het koppeltje. Het gaat er al snel heel passioneel aan toe, ze kunnen hun handen niet van elkaar houden. Ze heeft het goed getroffen, hij ziet er niet alleen yummy uit, hij kan nog lekker bewegen ook. En het zoenen! Ik wist dat Sarah lekker kon zoenen, maar zelden heb ik haar zo lekker zien tongen met iemand. Ik ga er volledig in op. Het is alsof ik het zelf kan voelen. Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden, mijn lippen en mijn tong beginnen ervan te tintelen.

En dan glijdt zijn hand naar beneden en zie ik hoe hij heel even haar rokje een beetje naar boven schuift. Alsof het een teken was, schiet mijn hentai fantasietje weer straalhelder in mijn geest. En heel even smelten ze allemaal samen. Sarah en het meisje, de jongen en de leraar. Mijn gedachten slaan op hol en mijn hele lijf slaat in vuur en vlam. Ik begin te rillen van opwinding.
“Lekker hè?” fluistert opeens een diepe stem in mijn oor. Ik schrik, vooral omdat ik me betrapt voel. Ik wil me omdraaien maar twee armen nemen me opeens langs achter vast in een heel innige omhelzing. Ik probeer me los te maken maar de armen zijn te sterk en eigenlijk vind ik het wel een lekker gevoel.
“Vind je ze niet lekker?” hoor ik hem zeggen. Ik knik en voel hoe hij opeens zijn lijf tegen me aandrukt. Ik ben niet de enige die opgewonden is geworden. Verder doet hij niets, ik voel gewoon zijn lijf tegen me aangedrukt, mijn eigen hartslag en zijn diepe ademhaling langs me gaan.

Na een lange, intense stilte vraagt de stem of ik haar ken en ik knik.
“En wat vind je van hem?” fluistert hij ineens heel dicht in mijn oor. Het gefluister doet een nieuwe rilling door mijn lichaam gaan. Ik zie hoe de jongen zijn hand onder Sarah’s topje steekt, en weer gaat er een nieuwe rilling door me heen.
“Ook lekker dus,” zegt de stem achter me. Ik knik gehoorzaam.
“En haar vorige vriend?”
Ik begrijp de vraag niet echt.
“Was haar vorige vriend lekker?”
Weer doet het woord rillingen door me heen gaan. Ik dacht even aan Samy, haar vorige vriend, en knik. Samy kon me rillingen geven gewoon door naar me te kijken.
“Wie ben je?” vraag ik, maar het blijft stil. Ik hoor enkel zijn diepe, opgewonden ademhaling.

Wanneer Sarah haar hand laat zakken en de jongen even stevig vast neemt, hoor ik een diepe zucht in mijn rechteroor. Hoewel ik bang ben, voelt het ook zo enorm intiem aan. Ondertussen sta ik niet meer gewoon in vuur en vlam maar ik kan gewoon mijn hartslagen voelen. Ik ben zo heet dat het bijna pijn doet. Hij vraagt of ik wil voelen wat zij voelde. De gevolgen interesseren me niet meer, ik wil hem! Ik voel dat hij mijn arm loslaat en zijn hand onder mijn truitje steekt. Ik begin te zuchten en me tegen hem aan te wrijven. Ik kreun van verlangen op het moment dat ik zijn hand onder mijn rokje voel. Ik ben me niet meer van Sarah of haar vriendje bewust. Mijn wereld bestaat alleen nog uit de druk van dat warme, vreemde lijf tegen me aan.

Ik weet niet of mijn ogen gesloten zijn, maar ik voel en hoor niets anders meer. Zijn diepe, opgewonden ademhaling, zijn lichaam in me, op me, tegen me. Ik begin steeds dieper te kreunen en druk me nog steviger tegen hem aan. Ik kan zijn lul voelen en weer gaan er rillingen door me heen. Opeens stopt hij en omarmt me. Zo dicht tegen mijn climax, ik kan er bijna niet meer tegen. Kreunend draai ik tegen hem aan en fluister, zucht, smeek om verder te gaan. Ik hoor hem geil en heel dicht in mijn oor kreunen, ik kom bijna klaar van de rillingen die door me heen gaan. Hij fluistert dat ik mijn broekje moet uitdoen en de regels moet volgen. Weer gaan er golven van genot door me heen. Er is geen begin en geen einde meer aan.

Ik zit in een roes van spanning en verlangen, er is niets anders meer. Ik moet gewoon klaarkomen, dit hou ik niet langer vol. Ik kan met moeite herinneren hoe ik mijn broekje moet uittrekken, maar uiteindelijk is het weg. Ik onderdruk elke natuurlijke reflex en blijf gewoon staan. Wanneer hij me in een richting duwt, laat ik me volgzaam leiden. Het enige dat glashelder tot me doordringt zijn zijn woorden: “Heb je zin?”
Uit het diepst van mijn ziel ontsnapt een kreun vol verlangen en ik voel hem in me glijden. Ik kom zo direct en zo hevig klaar dat ik ervan gil, en ik voel hem gigantische veel en fel spuiten. Daarna wordt alles even zwart voor mijn ogen. Als ik wakker word staan er allemaal mensen om me heen. Sarah vraagt me wat er is gebeurd, maar alles is zwart in mijn hoofd.

De herinnering kwam pas de volgende week, toen ik onverwacht, maar aangenaam bezoek kreeg.
Ik weet nu wie mijn fluisteraar was. Maar dat kan ik Sarah niet vertellen.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *