— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vakantie Madeira

Heerlijk, even 10 dagen weg van de dagelijkse beslommeringen. Geen kinderen, geen werk.. Met mijn vriend naar Madeira.
Zon, warmte (hopelijk mooie mannen) en veel wijn..

Madeira. Het bloemeneiland, veel rotsstranden, heerlijke wijn. (en ergens een klein stukje.. Geen naaktstranden, topless officieel niet toegestaan.. Damn… Daar had ik toch niet op gerekend. Toch minimaal topless..

Daar aangekomen bleek het een klein, mooi hotelletje. Zwembad erbij, meer een soort van grote oude koloniewoning.
Weinig personeel, ook weinig gasten.

In de ochtend gingen we er meestal op uit, om ‘s middags aan het zwembad te genieten. Vaak hadden we het zwembad voor ons alleen. Nou ja alleen.. Geen toeristen. Wel vier locals die vlakbij woonden en gebruik mochten maken van het zwembad, omdat ze de eigenaar goed kenden. In ruil daarvoor deden ze zo nu en dan wat klusjes.

Aangezien ik meestal de enige vrouw aan het zwembad was, kreeg ik geregeld blikken van ze. Ze waren ergens rond de 30 denk ik. Ze deden duidelijk alle vier hun best om hun lichaam strak te houden.

De blikken vond ik niet erg. Ze mochten er best wel wezen. Vooral de grootste: zwarte huid, mooie billen, mmmm daar zou ik best eens in willen bijten.
Mijn vriend had volgens mij wel door dat ze naar me keken, maar hij vond het allemaal best, blijkbaar.

Dus de derde dag toch maar eens polsen of topless toch mocht. Aan het strand officieel niet, maar bij het zwembad vond de eigenaar het geen probleem.
Terwijl de locals op hun strandstoelen lagen, stond ik op, en trok mijn bovenstukje uit. Aangezien ik mijn zonnebril op had, en mijn hoofd van hen weggedraaid had, leek het alsof ik totaal ergens anders naar keek. Maar vanuit mijn ooghoeken hield ik ze in de gaten.

Eentje zag meteen wat ik ging doen en stootte die andere drie aan. Vervolgens deed ik mijn haren in een staart, waardoor mijn borsten extra naar voren priemden. Hun blikken waren goud waard.

Elke dag raakten we meer een meer aan de praat, en ze zaten steeds bij ons aan het zwembad. Mijn vriend kan niet tegen uren in de zon liggen en ging zo nu en dan even naar de kamer of bar. Op die momenten ging ik me steeds insmeren. Heel langzaam, en mijn borsten extra goed. Ik zag soms welke reacties het opriep bij hen, als ik naar hun zwembroeken keek. Geregeld verscheen er een flinke bult. Mmmmm, geil gezicht..

Een enkele keer vroeg ik of een van hen mijn rug wilde insmeren. Toen die mooie grote donkere man het deed, leek het wel een massage. Hij deed het er om, en raakte geregeld mijn borsten aan de zijkant aan. En hij schroomde ook niet om mijn billen speels mee te nemen. Ik werd zo geil dat ik wel wilde kreunen.

In het zwembad kwamen ze steeds een praatje maken. Mijn borsten boven het water uit, leunde ik steeds met mijn armen op de rand. Ik moet bekennen dat mijn stevige gebruinde borsten er lekker uitzagen. En dat vonden de vier duidelijk ook. Ze deden ook geen moeite het te verbergen. Juist als ik hen aankeek, bleven ze kijken.

De laatste dag. Jezus wat ging de tijd snel. ’s Morgens even shoppen, en ik zag een bikini hangen. Nou ja bikini, zo’n Braziliaans niemendalletje. Een klein driehoekje voor mijn kutje, verder alleen dunne touwtjes. Een beetje te erg. Of niet? Ik dacht aan die vier, en besloot het te kopen

Aangekomen bij het zwembad droeg ik die bikini, en een heel erg doorschijnende blauwe pareo. Ze hadden meteen door dat ik niet dezelfde bikini droeg. Ik knoopte de pareo los en keek de mannen uitdagend aan. Ik groette ze, en trok zoals elke keer mijn topje uit.

Ik voelde me zo geil, het leek wel alsof ik naakt was. Ik draaide me om en boog voorover om mijn handdoek goed te leggen. Mijn benen iets uit elkaar zodat ze goed zicht op mijn kontje hadden. Het touwtje bedekte niets zodat mijn kontje helemaal zichtbaar was. Heel langzaam legde ik mijn handdoek goed en ging liggen.

De middag verstreek en ik zag die vier in het water gaan, vlak bij mijn voeteneinde. Ik voelde een tinteling in mijn kutje en zonder na te denken draaide ik me om. Mijn voeten aan weerszijden van het ligbed.. Wetende wat hun uitzicht zou zijn. De string was zo minimaal. Het kon niet anders of ze keken vol in mijn kutje. Ik voelde me drijfnat worden.

Mijn vriend ging weer naar de kamer. Ik had het zo warm, dat ik gewoon even moest afkoelen. Ze waren met een klein balletje aan het gooien, en de bal kwam steeds vlak bij mij. Opzettelijk uiteraard. Ik besloot mee te spelen, pakte het balletje en hield het demonstratief achter mijn rug onder water. Ik keek hen uitdagend aan, wetende (en hopende) dat ze hem zouden komen afpakken.

Ze keken elkaar heel kort aan, en kwamen toen alle vier mijn kant op. Speels probeerden ze het balletje af te pakken, ik liet niet los, en zij deden uiteraard niet heel erg hun best. Af en toe voelde ik al een verdwaalde hand tegen mijn borsten en billen. Totdat ik ineens vanachter twee armen voelde. Die mooie neger tilde me op en liet me als het ware weer vallen in het water.

Hij hield me vast terwijl de anderen naar mijn hand gingen waar het balletje in zat. Ik voelde zijn harde pik tegen mijn kontje duwen en zijn handen steeds hoger, tegen mijn borsten aan. Het spelen werd rustiger, ik bewoog mijn kontje tegen zijn pik. Af en toe keek ik of ik mijn vriend niet terug zag komen. De neger zakte omlaag met zijn hand, tot bij mijn kutje, en zijn hand gleed in mijn broekje, het balletje floepte uit mijn hand, en de heren twee en drie namen mijn handen en duwden die in hun zwembroek. Nummer vier hield de omgeving een beetje in de gaten.

Een grote zwarte hand begon mijn kutje te vingeren. Terwijl zijn pik hard tegen mijn kontje duwde. Ik wilde hem in me voelen. Langzaam trok ik de nummers twee en drie af in hun zwembroek. Het kon me niets meer schelen., ik was zo geil. Nummer twee kwam vrij snel klaar. Begrijpelijk ook wel na al dat teasen van mij. Ik knikte naar nummer vier, ik wilde zijn pik ook voelen. Terwijl ik zelf ook bijna kwam. Mijn benen werden slapper en ik voelde een orgasme opkomen.

Gelukkig hield de donkere man me vast anders was ik onder water gezakt. Ik kwam klaar. Toen mijn benen weer goed aanvoelden trok ik pik nummers twee en drie verder af tot ik merkte dat ze klaarkwamen.

Net toen ik mijn arm naar achter wilde doen om die mooie zwarte man zijn lul af te trekken hoorden we gasten uit het hotel praten. Snel stopten we en gingen uit het water, voordat ze ons in deze pose zouden zien.

Even later kwam mijn vriend weer terug en gingen we wat drinken aan de bar. Ik voelde de geilheid nog steeds door mijn lijf. Ik zag er geil uit vond ik zelf, met alleen die pareo om en mijn ministring aan. Mijn borsten waren duidelijk zichtbaar, en mijn tepels priemden door het dunne doorzichtige stof heen.

Het kan niet anders dan dat mijn kontje duidelijk zichtbaar was. De wijn vloeide rijkelijk en ineens hoorde ik mijn vriend een grappende opmerking maken, over dat ik het jammer vond dat er geen naaktstranden waren op Madeira. Ik zag de geile blikken weer over mijn lichaam gaan. En zoals verwacht wisten zij wel een plekje waar ik naakt kon zonnen. Met een roeibootje zouden ze me kunnen brengen. Het was zo afgelegen dat het alleen met een klein bootje te bereiken was. Zou ik? Ik twijfelde. Met vier mannen, die ik ongelooflijk had lopen opgeilen. En dan naar een klein strandje, waar niemand ons kon zien of horen. Het idee dat zij me keihard zouden neuken wond me op. Maar de gedachte dat er van alles kon gebeuren, maakte nog net dat ik het aanbod toch maar afsloeg.

Ik voelde me wel nog een beetje schuldig naar die mooie neger toe, aangezien hij de enige was die niet was klaargekomen. Omdat we nog moesten pakken en morgen vroeg op, zou er geen tweede kans meer komen. Toen we terug naar de kamer wilden gaan bedacht ik me niet. Ik fluisterde in zijn oor: “Vannacht om 1 uur bij het zwembad.”

Gegeten, koffers ingepakt en vroeg naar bed.Terwijl hij naast me al vrij snel sliep, keek ik naar de klok. Half een. Elke minuut keek ik naar de klok en om 5 voor 1 stapte ik voorzichtig uit bed en deed mijn pareo om mijn naakte lichaam. Op dit tijdstip kwam ik vast niemand meer tegen.

Voorzichtig ging ik naar het zwembad waar ik een grote donkere gestalte zag staan. Ik liep naar hem toen en hij begon me meteen te zoenen. Zijn zachte volle lippen tegen de mijne, en ondertussen liet hij de pareo van mijn lichaam afglijden.. Daar stond ik, naakt bij het zwembad met een onbekende neger.. Ik wist niet eens zijn naam. Hij duwde me op de strandstoel, en zij dat het nu zijn beurt was, deed zijn broek open en hield zijn grote harde zwarte pik meteen voor mijn mond.

“Suck my cock” beval hij me. Ik pakte zijn pik vast en likte zijn eikel. Het duurde hem te lang, en hij duwde zijn lul in mijn mond en begon te neuken. Steeds harder, steeds dieper. Soms moest ik kokhalzen, maar dat deerde hem niet. Hij bleef stoten in mijn mond, terwijl hij met zijn handen mijn hoofd stevig vast hield zodat ik geen kant op kon.

Na een tijdje stopte hij. “Stand up, turn around and get on your knees.” Ik zag hem een condoom uit zijn zak nemen terwijl hij dat zei. Ik hield van zijn dominantie. Hij zag me als een slet, ik voelde me ook zo.

Hij ging achter me staan, en in één soepele beweging ramde hij zijn grote pik in me, en begon me doggy te neuken. Met zijn grote handen op mijn heupen neukte hij me als een bezetene. Keihard en in een hoog tempo ramde hij zijn pik in mijn drijfnatte kut. Ik voelde dat ik klaar ging komen. Mijn god wat was dit heerlijk. Hij bleef maar doorgaan, en ik voelde vier vingers op mijn billen en zijn duim tegen mijn kontje aan duwen.

“Yes.. Do it” zei ik. Al neukend duwde hij zijn duim naar binnen. Hij begin steeds harder te kreunen. Zijn pik nog steeds hard neukend. Het idee dat hij bijna kwam maakte me nog geiler, en ik voelde een tweede orgasme opkomen. Ik stopte een hand tussen mijn benen en begon met mijn klit te spelen. Ik merkte dat hij kwam en voelde mijn lichaam ook samentrekken. Tegelijk met die onbekende neger kwam ik klaar.

Damn wat was dit lekker. Terwijl ik nog na aan het hijgen was, legde hij een briefje neer op het strandbed. Zijn skype adres stond erop. “Add me.” Hij gaf me nog een zoen op mijn mond, en weg was hij.

Ik deed mijn pareo om en liep terug naar mijn kamer. Benieuwd naar onze volgende avonturen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *