— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Avondje stappen

Ik voel me lekker. Ik kijk naar mezelf in de spiegel op het toilet. Om mij heen staan een aantal meiden die allemaal met zichzelf bezig zijn. Stiekem maak ik een vergelijking. Ik ben veertig! Mijn god, ik word oud. Sommige meiden zijn half mijn leeftijd. Maar er verschilt eigenlijk weinig in wat we doen. We tutten wat, tuiten onze lippen en checken onze borsten. Mijn lijf is de laatste jaren veranderd, maar wie ziet er dat ik moeder ben van twee prachtige jongens? Mijn buik is weer heerlijk strak. Ik strijk over het stukje buik dat tussen mijn rok en roze hemdje tevoorschijn komt. Een heerlijke tinteling gaat door mijn lichaam. Dan komt Ingrid het toilet binnen. Mijn vriendinnen willen naar huis.

Ik heb nog geen zin om weg te gaan. Het is een heerlijke avond en de muziek die gedraaid wordt is opzwepend. Wij hebben ons al goed uitgeleefd op de dansvloer, maar ik wil meer. De roes van muziek, dansen, lol, een paar wijntjes en de aftastende blikken van mannen en vrouwen wil ik nog niet laten stoppen. Ik zeg tegen mijn vriendinnen dat ik blijf. Ik leun tegen de bar en kijk rond. Allerlei gedachten schieten door mijn hoofd. Het is nog vroeg en morgen kan ik uitslapen. De jongens logeren bij mijn ouders. Ik heb zin om te dansen en er is altijd nog de taxi.

“Je vriendinnen zijn net weg gegaan”. Ik kijk mijn boodschapper aan. Hij raakt van zijn stuk en stamelt nog wat.
“Dan moet ik maar met jou dansen”, zeg ik. Ik loop naar de dansvloer. Hij volgt, niet goed beseffend wat hij moet doen. Ik laat mij meeslepen door de muziek. Dansen is goddelijk. Ik draai rond mijn slachtoffer en bespeel hem. Hij beweegt heerlijk mee. Ik bespied zijn lichaam, hij is een stukje groter dan ik en lekker gespierd. Midden twintig, type kakker, maar wel lekker. Ik bestraf mijzelf voor mijn gedachten, maar tegelijkertijd voel ik me heerlijk. Als we even later aan de bar wat drinken vertelt hij hier in de stad te studeren. Na een paar wijntjes wordt onze dans intiemer. Voorzichtig glijden zijn handen onder het dansen over mijn rug en raken mijn billen. Mijn rokje is glad en dun, ik voel zijn warmte door de stof heen. Ik wil meer.

Hij volgt mij naar buiten. Ik stop, draai mij naar hem om en zoen hem vol. Zijn lippen gaan open en zuigen mijn lippen naar binnen. Onze tongen plagen elkaar. Zijn handen raken mijn rug, glijden naar beneden net onder mijn billen. Het ongedurige gevoel in mijn buik groeit. Door het dansen ben ik al in een verhoogde staat van gevoeligheid, maar nu tintelt alles. Zijn hand glijdt onder mijn rok over mijn billen omhoog. Door mijn bilnaad volgt hij de stof van mijn string. Ik wil steeds meer!

We stappen zijn huis binnen. Een typisch studentenhuis, overal moet ik over troep heen stappen. Nu volg ik hem. Hij stopt even bij de woonkamer. Hier hangen twee medestudenten voor de buis. De nieuwsgierige blikken geven me een heerlijk sletterig gevoel. Dan word ik zacht meegetrokken naar zijn kamer. Het licht door het open raam is voldoende om elkaar te vinden. Zijn voorzichtigheid stoort mij. De hele avond was al een heerlijk voorspel, nu wil ik los! Ik duw hem op zijn bed en trek zijn broek omlaag. Zijn boxershort laat zien dat ook hij geen voorspel meer nodig heeft. Ik ga op hem zitten.

Zijn handen glijden over mijn lichaam. Ik druk mijn kruis tegen het zijne en beweeg heerlijk over de verdikking onder mij. Hij trekt mijn hemdje uit. Mijn borsten zijn heerlijk gevoelig en het moment dat hij mijn tepel aanraakt is hemels.
Ik wil meer nu. Ik trek mijn string opzij. Ik bevrijd zijn lul en laat hem binnen. Ik voel hem in mij. Met zijn handen op mijn billen geeft hij het ritme aan. Hij ligt hier nu voor mij. Alles zwelt aan, ik voel hem in mij groeien. Als zijn tanden over mijn tepels gaan voel ik mijn orgasme opkomen. Ik beweeg hard want ik wil dat hij in mij spuit. Ik voel zijn benen verharden. Hij bijt hard, te hard, maar de pijn is heerlijk. Ik voel plots zijn warmte in mij vrijkomen en zak weg in mijn orgasme.

Langzaam word ik mij weer bewust van mijn omgeving. Hij ligt nog in zijn roes weggezakt naast mij en mijn lichaam bruist nog van de adrenaline. Dan zie ik dat de deur naar de gang nog open staat. Ik hoor gefluister en voetstappen. Ik stap uit bed, strijk mijn rok naar beneden en zoek naar mijn hemdje. Zachtjes loop ik de kamer uit. Voor de deur van de woonkamer blijf ik staan. De opgewonden verhalen verstommen op het moment dat ik naar binnen stap.
“Hebben jullie iets te drinken?” Ik ga tegenover de studenten zitten. De gedachte dat zij mij zojuist gezien hebben, is spannend. Ze praten wat over hun studie en studentenvereniging. Ik speel met ze door af en toe te verzitten. Hun blikken glijden continue langs mijn lichaam. Onopvallend geef ik ze iedere keer een beetje meer.

Op tafel ligt een rugbybal. Ik veins niets te weten en vraag de studenten over het spel. Nu worden ze baldadiger. Eén jongen pakt de bal en gooit hem naar mij toe. De bal stuitert net te hard tegen mijn hoofd, waarop de jongen geschrokken reageert. Ik begin te lachen, pak de bal en gooi hem terug. Mijn wijn is omgevallen. Als ik mijn nieuwe glas krijg, komt hij naast mij op de bank zitten. Ik neem een slok, zet mijn wijn weg en zoen hem. Hij blijft verbouwereerd zitten als ik hem geknield op de bank nogmaals zoen.

Als hij van de schrik bekomen is komt hij in actie. Zijn handen wrijven over mijn borsten. Alles is nog gevoelig, ik voel mijn tepels weer door de stof prikken. Ik heb nog niet genoeg gehad! Dan voel ik twee andere handen over mijn billen gaan. Ik duw mijn heupen naar de handen toe. Zij schuiven mijn rok omhoog. Lippen kussen mijn billen, vingers verkennen mijn kletsnatte kut door mijn string heen. Ik beweeg mijn billen en de jongen begrijpt de hint. Mijn string wordt naar beneden getrokken en het zoenen gaat door. Een eerste vinger glijdt naar binnen en een tong speelt met mijn billen en mijn gaatje.

Al zoenend open ik zijn shirt en glijd naar beneden. Ik speel met zijn schaamhaar en laat zijn lul langs mijn gezicht glijden. Ik zie zijn opwinding en plagend lik ik zijn eikel. Het voorvocht glinstert en ik neem hem helemaal in mijn mond. Ik voel zijn lichaam verstijven als ik al zuigend mijn tong over zijn eikel beweeg. Hij schuift onderuit. Dan voel ik dat ik van achteren word genomen en zuig tegelijkertijd op een lul. Ik voel mij heerlijk verkeerd. Ik voel de lul in mij groeien en de bewegingen worden korter. Ik druk mijn kont meer naar hem toe. Ik wil hem diep in mij voelen komen. Mijn vingers glijden heerlijk tussen mijn lipjes. Op het moment dat hij komt, golft een heerlijk gevoel door mijn lichaam, kort maar hevig. Als hij uit mij glijdt, draai ik mij naar hem om en neem zijn half slappe lul in mijn mond.

Achter mij voel ik beweging en direct glijdt er weer een harde pik diep in mij. Ik ben kletsnat van mijzelf en van hun. Vingers spelen met mijn billen en mijn gaatje. Ik duw mijn kont naar achteren. Hij moet doorgaan! Dan speelt hij met zijn pik tegen mijn gaatje en duwt door. Zijn kletsnatte pik glijdt naar binnen. Het voelt anders, pijn, maar toch ook niet. Ik wil alleen nog maar voelen, meer voelen.

Ik duw hem van mij af en schuif omhoog totdat ik de pik die ik net nog in mijn mond had, weer tegen mijn kut voel. Ik steek mijn billen vragend onhoog. Direct voel ik mij weer genomen worden. Hij beweegt langzaam diep in mij. De pik onder mij groeit langzaam. Het mag niet, het is zo fout, zo heerlijk, zo heerlijk fout. Halfhard duw ik hem naar binnen. Twee pikken in mij. Mijn borsten hangen uit mijn hemdje voor zijn gezicht. Ik duw ze naar zijn mond.

“Bijt me zachtjes”. Overal voel ik alles. Ik denk niet meer, ik voel. Alles zwelt aan. Ik voel hun pikken groeien. Ik hoor alleen maar hijgende ademhalingen en kletsnatte geluiden. Ik ben hier, maar ook weer niet. Dit ben ik niet. Het voelt heerlijk. Ik voel de pik in mijn kont verkrampen. Mijn lichaam regeert hier heftig op. De andere pik in mij volgt kort daarna. Nogmaals die diepe heftige reactie. Daarna stoppen de bewegingen stoppen en rest er alleen nog maar warmte en rust. Alles glijdt van mij weg.

Ik stap onze slaapkamer binnen. Jij bent halfwakker. Ik kleed mij uit en glijd naast je. Het bed is heerlijk warm.
“Slaap maar lekker schatje”. Morgen vertel ik je alles. Wij hebben immers de hele dag. De jongens zijn bij mijn ouders. Nu eerst lekker slapen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *