— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Middageditie deel 2

Je pik stond als een totempaal voor je uit. Vanaf hier kon ik je paarse eikel zien glanzen. Ik zag dat je je geschoren had en onder je mooie pik hingen veelbelovend je heerlijke ballen.

Ik wenkte je en je kwam langzaam op mij af. Met je ene hand trok je jezelf langzaam af. Je tilde me op en vleide me neer op het koele mos. Mijn borsten werden tegen je lijf aangedrukt en tussen mijn benen voelde ik je hete staaf. Je mond vond mijn mond en onze tongen begonnen een hete liefdesdans. Je handen streelden mijn lijf en zetten het nog meer in vuur en vlam. Mijn God wat verlangde ik naar deze man, dit sterke lichaam!

Je vingers vonden mijn klitje en even later voelde ik twee vingers in mijn vragende kutje glijden. Jij alleen weet mijn geheime plekje te vinden. Jij alleen kunt mij druipend doen klaarkomen alleen met je hand en mond. Ik werd gek. Ik voelde dat ik het niet langer kon houden en terwijl het vocht uit mijn gleufje spoot kwam ik met een langgerekte schreeuw klaar. Mijn onderlichaam schokte op en neer, terwijl jij me teder kuste. Een eeuwigheid later opende ik mijn ogen en zag je blije gezicht. Je vingers streelden nog steeds voorzichtig mijn opgezwollen klitje. Je andere hand reisde over mijn lichaam. Van mond naar borst, van navel naar tepel.

Ik liet mijn hand voorzichtig tussen je benen glijden op zoek naar hem, die mij zo lief is. Ik vond hem moeiteloos. Fier en gezwollen wees hij in mijn richting. Aan je eikel hing een sliertje vocht, dat ik met mijn vingers uitsmeerde.
“Kom liefste, neem me, ik wil je voelen. Ik wil nu die heerlijke pik van je.”
Ik spreidde mijn benen. Mijn gezwollen kutje week moeiteloos open. Langzaam naderde je met je lans mijn grot. Op het moment dat je harde paal mijn kutje beroerde ging er een siddering door me heen. Ja nu, in één stoot!

Glimlachend voldeed je aan mijn wens. Je liet je paal in één beweging diep doordringen in mijn lichaam. Mijn God wat heb ik hier naar verlangd. Traag bewoog je in en uit me. Onze sappen vermengden zich. Langzaam voerde je het tempo op en ik beantwoordde elke stoot van jou met mijn bekken. Wat heb je toch een goddelijke lul! Je ballen sloegen ritmisch tegen mijn billen. Je keek me aan en zonder woorden wist je wat ik wilde. Ik wilde die heerlijke eikel aan het einde van je licht gebogen pik tegen mijn geheime plekje. Je liet je pik enkele centimeters in mij glijden en bracht mijn bekken in de juiste stand. Hoe je het deed weet ik niet, maar was goddelijk!

Wrijvend en drukkend ging jouw lul zalig over dat plekje, dat je moeiteloos wist te vinden. Ritmisch voelde ik dat je bij iedere stoot je genotspier aantrok om daarmee voor mij het gevoel nog sterker te maken. Ik voelde hoe mijn nectar begon te stromen. Ik hield het niet meer en ik smeekte je me klaar te laten komen. Daarna explodeerde er iets in me en ik voelde hoe mijn vocht zich langs jouw mannelijkheid een weg baande naar buiten. Het mos nam alles op….

Je liet me even op aarde terugkomen en toen tilde je me op en draaide me moeiteloos om, zodat ik op handen en knieën kwam te staan. Moeiteloos vond je opnieuw de ingang van mijn liefdesgrot. Ik voelde je nog dieper in mijn lijf. Ik kreunde van genot en voelde dat ook jouw opwinding toenam. Weer verliet je mijn lichaam en ik miste je meteen! Je ging op je rug liggen en zonder woorden begreep ik wat je wilde.

Mijn mond sloot zich om jouw pik en ik zoog je hard. Intussen masseerde ik je lul met mijn hand terwijl ik je pik in mijn mond in en uit liet gaan. Ik maakte je helemaal gek! Je lag te kronkelen van genot en je hand zocht mijn druipende kutje. Terwijl ik je pijpte, vingerde je me heerlijk. Ik voelde dat ik steeds natter werd. Toen hield ik het bijna niet meer. Ik ging schrijlings op je zitten en liet je gloeiende paal in me glijden. Jij was mijn paard en ik je cowgirl. Ik reed op je. Ik liet mijn bekken kantelen om maar niets te missen. Ik voelde je pik zwellen in mijn hete kut. Ik zag je nog slechts door een waas. Je handen hielden me vast en kneedden mijn borsten.

Ik voelde dat ik weer ging komen. Je zag aan mijn ogen dat ik bijna zover was en met een diepe stoot ontlaadde je in me. Ik voelde straal na staal in mij exploderen. En toen was ik weg. De wereld spatte uiteen. De kosmos was nabij. Traag voelde ik je liefdessap uit me lopen. Ik lag in het holletje van je arm. Mijn borsten lagen deels samengedrukt tegen je lichaam. Op mijn dij rustte jouw………

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Bram 20 jul 2021
  2. Marcel 31 jul 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *