— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het Bankje

Sindra had een afspraak met Freek. Ze hadden elkaar al lang niet gezien en gesproken, maar sinds kort was het contact weer hersteld. Toen de mogelijkheid zich voordeed om elkaar te zien, spraken ze af in het park. Het was, zo bleek later, de heetste dag van het jaar. Het park was dan ook nagenoeg verlaten, want iedereen lag op het strand. Ze zag hem al aankomen lopen en nerveuze vlinders gingen door haar buik. Wat als hij me nou helemaal niet meer leuk vindt? Ze had zich speciaal mooi gekleed. Net genoeg om op te vallen, maar hij moest zich natuurlijk verder niets in zijn hoofd halen.

Ze groetten elkaar schuw en wisten zich geen houding te geven. Freek stelde uiteindelijk voor om even op een bankje te gaan zitten in de schaduw van de bomen.
Het voelde heel onwennig om na al die jaren weer tegenover elkaar te zitten, maar het had ook zeker iets vertrouwds. Al snel waren ze aan het kletsen en maakten ze grapjes zoals ze die vroeger ook maakten. Eigenlijk was Sindra vergeten hoeveel leuke dingen ze samen hadden gedaan en hoeveel ze hadden gelachen.

Gedurende het gesprek waren ze wat naar elkaar toe geschoven en Sindra rook nu de geur van zijn aftershave. Deze geur bracht ineens zoveel herinneringen boven: de eerste kus bij de voetbalvelden, de eerste keer dat ze het met elkaar deden voordat ze naar een fout feest gingen. Alle andere spannende en opwindende momenten die hadden gevolgd raasden als een film door haar hoofd. Ze had die momenten eigenlijk geblokt mede omdat ze allebei nieuwe partners hadden. Nu ze de beelden weer voor zich zag en bedacht hoe goed ze elkaar op ieder vlak begrepen, raakte ze weer opgewonden.

Dit had Sindra helemaal niet verwacht. Ze hadden elkaar al die jaren niet gezien en ze waren niet op een leuke manier uit elkaar gegaan. Nu zat ze hier met hem en voelde haar hart van opwinding tekeer gaan. Door al deze gedachten was ze de draad van het gesprek kwijt geraakt, maar ineens voelde ze Freek’s lippen op de hare. Zachtjes streelde zijn tong haar lippen en drong hij binnen in haar mond. Even wilde ze hem weer wegduwen, maar toch beantwoordde ze zijn zoen hartstochtelijk en al snel werd deze wilder en sensueler.

Even schrokken ze van het geluid van een duif die wegvloog en ze dachten betrapt te zijn door een voorbijganger. Daarna ging het verder. Met één hand hield hij haar hoofd stevig vast en zijn andere hand vond één van haar borsten en begon die langzaam te strelen en te kneden. Mijn God, wat is dit lekker, dacht ze. Ze voelde haar hart nog meer tekeer gaan. Dit mocht niet stoppen!!

Langzaam zakte hij af met zijn mond via haar kaaklijn naar haar hals om via haar oorlelletje weer bij haar mond uit te komen. Daarna zette de zoen zich nog heftiger voort. Hij wilde haar borsten nog beter voelen en begon de knoopjes van haar blouse open te maken zodat hij toegang kreeg tot haar naakte borsten. Of er nog mensen langs liepen, wisten ze niet. De hele wereld bestond niet meer. Het enige wat nog telde waren de aanrakingen en het gevoel dat dit verder moest gaan.

Nadat hij haar blouse had open gemaakt begon hij heerlijk haar borsten te zoenen en Sindra kon een kreun van genot niet onderdrukken. Hij kuste haar borsten, zoog aan haar tepels en beet er zachtjes in. Bij elke beet, voelde ze haar inmiddels natte poesje samentrekken en verlangde ze er meer en meer naar om hem daar te voelen. Langzaam schoof ze haar hand over zijn been en begon plagend zijn kruis te strelen.

Dat plagen kon hij natuurlijk ook. Zijn hand schoof via één van haar dijen onder Sindra’s rok en vond haar string. Ze drukte haar benen wat uit elkaar en om terug te plagen streelde hij heel zachtjes over de stof die haar poesje nog bedekte. Bij elke aanraking probeerde ze haar poesje tegen zijn hand te drukken. Toen het plagen lang genoeg had geduurd schoof hij de stof opzij en liet hij zijn vingers tussen haar natte lipjes glijden.

Allereerst streelde hij met één vinger langs haar klitje om vervolgens naar achter te glijden en twee vingers even in haar poesje te laten verdwijnen. Daarna kwam hij weer naar voren om haar klitje te masseren. Dit bleef hij zo herhalen. Elke keer als Sindra bijna leek klaar te komen, stopte hij even, totdat ze hem bijna smeekte om haar te laten komen. Er was geen stoppen meer aan en ze kwam schokkend klaar terwijl ze hem recht in de ogen aankeek. Mijn god wat wilde ze nu graag dat hij in haar kwam, maar eerst wilde ze hem nog proeven.

Ze vroeg hem van de bank te komen en liet hem voor haar staan. Ze maakte zijn broek los en bevrijdde zijn pik. Ze nam hem in haar mond en begon zijn pik heerlijk te masseren. Een siddering schoot door zijn lichaam. Wat was dit lekker! Op het moment dat hij zijn zaad voelde opborrelen en zijn pik begon te kloppen, stopte ze. Ze had andere plannen.

Hij zakte door zijn knieën, schoof haar rok omhoog en trok haar string uit. Met zijn tong streelde hij over haar natte lipjes en verwende nogmaals even haar klitje.
Sindra tilde zichzelf iets van de bank, zodat ze met haar billen op het puntje van de bank kwam te zitten en trok haar knieën op. Nu was het voor Freek makkelijk om naar binnen te glijden. Zijn eikel raakte haar opening en met een stoot gleed hij in haar natte kutje.

Het voelde (nog steeds) alsof ze voor elkaar gemaakt waren. Zachtjes ging hij heen en weer en al snel wisselden het ritme en de kracht elkaar af. Zij kneep zachtjes met haar kutspieren in zijn pik zodat deze extra gemasseerd werd. Ze hijgden samen als in één adem. Toen begon het bij hem op te borrelen vanuit zijn tenen. Nu was het zijn beurt. Hij zocht haar mond om te kussen en zijn pik begon heftig te kloppen. Hij kon een harde kreun niet onderdrukken en terwijl hij haar aankeek voelde ze hoe hij haar vol spoot. Zachtjes kneep zij met haar poesje nog na, zodat zijn pik tot de laatste druppel werd leeg gemolken.

Ze hielden elkaar stevig vast en zoenden teder. Over de schouder van Freek heen zag Sindra iemand aan de andere kant van het pad op een bankje zitten. Snel verdween het hoofd van die persoon, een vrouw, achter een tijdschrift. Hmmm, ze hadden dus een toeschouwer gehad.

Opwinding nam opnieuw bezit van haar….

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *