— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Drie kwartier

Ik ben laat begonnen en de dag lijkt niet op gang te komen. Bij iedere bel die gaat, juichen de meisjes. Het is vaak anders. We zijn met veel vandaag. Ieder van ons met eigen redenen. Eigen redenen om in het leven te zitten. Het hoerenleven.

Mijn reden is niet standaard. Ik geniet van seks in al zijn vormen. Zeker ook de betaalde seks. Mijn werk als docent geeft mij voldoening evenals mijn werk als hoer.
Het afgelopen jaar werkte ik één dag in de week in een privéhuis. Ik heb vele mannen in mijn armen gehad en ze gekust, gestreeld, geneukt, gepijpt, afgetrokken, opgegeild, verleid, naar hun verhalen geluisterd en om hun grappen gelachen.

De bel gaat. We stellen ons één voor één voor in de middelste kamer. Deze kamer is middelgroot, met blauwe bekleding. Nagenoeg alles is blauw. Vloerbedekking, gordijnen, bedovertrek, tweepersoonsbankje en de handdoeken. Boven het bankje tegenover het bed hangt een grote spiegel met goudkleurige robuuste omlijsting.

Tussen het bankje en het bed staat een slanke veertiger. Guitige ogen en een weelderige bos donkere krullen. Hier en daar wat grijze haren. Een knappe, artistieke man. Buiten dit huis zou ik absoluut met hem flirten. Ik geef hem een hand en zeg mijn naam: Eva. Ik kijk net iets te lang in zijn ogen. Dit heeft hem niet afgeschrokken want hij wil mij voor drie kwartier.

Terwijl de gastvrouw zijn drankje in de keuken inschenkt, reken ik met hem af. Eenmaal terug op de kamer met de handdoeken, condooms en zijn cola, zie ik dat hij op het bankje is gaan zitten. Quasi nonchalant neemt hij het glas aan. Ik leg de handdoeken en condooms op hun vaste plek en sta glimlachend voor hem. Hij lacht terug, een beetje zenuwachtig. Maar hij houdt zich goed. Stoer, aantrekkelijk, mannelijk en ook weer een kleine jongen.
“Mag ik naast je komen zitten?” Dit is niet vanzelfsprekend want zijn sleutels liggen op de enige vrije plek op de bank.

Gehaast pakt hij de sleutels en doet ze in zijn broekzak. Ik vlij me naast hem neer. Al snel merk ik dat er enige terughoudendheid is. Hij raakt me niet aan, babbelt snel door, maakt grapjes en beantwoordt mijn vragen. Ik speel met zijn krullen en streel zijn arm. Schichtig ontmoet zijn blik die van mij. Vanavond gaat hij uit en hij heeft geen zin om hijgerig in een café te zitten. Verhaal of geen verhaal, ik ga hem verleiden. Ik ga ervoor zorgen dat hij zijn terughoudendheid verliest en zich aan mij overgeeft. Hij zal vanavond in het café nog eens aan mij denken.

Ik stel voor om ons te wassen. Hij kiest voor een douche. Na de vorige klant, een dominante man die mij goed heeft genomen, geslagen en geknepen, heb ik mij al uitgebreid gewassen dus ik rook even een sigaret. Intussen vertelt hij over zijn groothandel in kunstbloemen. Met een erectie komt hij naar me toe gelopen en langzaam ontdoe ik me van mijn top. Ik druk mijn grote tieten tegen zijn behaarde borst. Met mijn lange rood gelakte nagels ga ik over zijn schouder en armen. Streel zijn borst. Zijn handen gaan over mijn rug en armen. Ik ga op bed liggen en hij volgt. Hij blijft strelen maar ontwijkt mijn blik. Complimenteert mijn zachte huid, mijn grote borsten en mijn inmiddels natte kut. Voorzichtig beroert hij mijn klit. Ik zoek zijn stijve lul.
“Ik kom snel”, zegt hij. Dat is geen probleem voor mij, hij mag zo vaak komen als hij kan.

Nog steeds ervaar ik zijn voorzichtigheid. Ik ga naar zijn kruis en lik zijn glad geschoren ballen. Ik houd van gladgeschoren ballen. Voorzichtig neem ik ze in mijn mond. Zuig zachtjes en kijk naar hem op. Zijn ogen zijn dicht en ik hoor een zacht gekreun. Het woord ‘lekker’ komt er nog beheerst uit. Ik houd vol. Mijn tong gaat over zijn stijve pik maar ik ontwijk de eikel. Met wat spuug op mijn vingers ga ik zachtjes over het topje. Hij kreunt harder. Hij heeft me na het strelen niet meer aangeraakt maar ik merk dat zijn lijf ontspant. Hij draait een kwart slag en ik voel zijn zachte tedere kussen op mijn billen. Het strelen begint weer, en dit keer met aandacht. Hij zoekt mijn klit.

Gevonden! Nu kreun ik. Het geil stroomt door me heen. Mijn tong is dicht bij zijn eikel. Veiligheid staat voorop maar ik kan het deze keer niet laten om hem verder te voelen. Zijn eikel zuig ik zachtjes mijn mond binnen. Mijn tong kronkelt eromheen. Ik neem hem iets dieper en nog voordat ik goed kan beginnen mijn talent te showen, trekt hij terug en komt schokkend klaar. Glimlachend ga ik naast hem liggen en ik streel hem zacht. Even is zijn stoerheid verdwenen.
“Topwijf”, hoor ik hem mompelen. Langzaam streel ik zijn borst. We praten wat over werk, vakanties en de stad Amsterdam waar hij is geboren.

Ik ben geil en wil me óók laten gaan. Mijn hand glijdt richting zijn kruis en hij stelt me niet teleur. Hij vraagt om het condoom en ik ga vervolgens op hem zitten. Zijn stijve, harde pik glijdt mijn geile kut binnen terwijl zijn handen mijn stevige heupen omklemmen. Rustig beweeg ik heen en weer. Nog voordat ik goed op gang ben, stelt hij voor achterlangs te gaan. Zijn pik is wat verslapt dus ik neem hem in mijn mond en voel hem groeien. Op mijn knieën en met holle rug voel ik hem in mij komen. Met zijn handen om mijn heupen heeft hij direct het goede ritme. Hij neukt me steeds sneller en harder. Ik voel me gaan en hoor hem luid kreunen. Hij schokt na, buigt over me heen en ik voel zijn zachte tedere kussen dit keer op mijn rug en schouders. Hij heeft zich gegeven.

Missie geslaagd.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *