— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De mevrouw en het meisje, deel 2

Die nacht kon Margret slecht in slaap komen. Zij, met een vrouw, die vijftien jaar ouder is of meer. Maar wat een sex en wat een ervaring. Ze streelde zich zelf door haar schaamstreek en dacht aan de haartjes die er af moesten. De meiden op de voorkant van de “Seventeen” hadden ook kale kutjes. Behalve een lange jurk voor het “ball” had ze helemaal geen rok. Moest ze die ook nog aanschaffen. Gelukkig had ze wel een leuk pikant setje. Ze realiseerde zich dat er iets totaal nieuws in haar leven gebeurde. Vermoeid, maar voldaan, viel ze inslaap.

De volgende ochtend werd ze om 9.40 wakker. Ze voelde zich nog wat plakkerig, en wilde zich juist daarom niet douchen. Toen ze in de gemeenschappelijke keuken kwam van haar studenten flat zaten er drie huisgenotes koffie te drinken. Ze keek anders naar de meiden dan gisteren. Ze lette op hun borsten en figuur. De Viva lag op tafel en ze bladerde doelbewust naar de rubriek Anybody. Hierin stond een vrouw van 28 met een kaal kutje. Heel onschuldig merkte ze op dat in de Viva wel veel geschoren vrouwen stonden. Dit werd beaamd en Margret merkte op dat indien de Viva een afspiegeling van de Nederlandse vrouw was, twee van de vier aanwezige dames een kaal kutje moesten hebben.

Schoorvoetend gaf Mariska toe dat zij zich om de twee dagen schoor. Ze vond het mooier en hygiënischer, en haar vriendjes waren enthousiast en ze had hier ook veel meer orale sex. Margret gaf aan dat ze er ook over dacht en met een knipoog gaf Mariska aan dat ze er wel bij zou willen helpen. Ze veranderden van onderwerp maar Margret wist genoeg.

Voordat Margret de stad in ging, op zoek naar een rok, ging ze even bij Mariska haar kamer binnen. Ze kreeg een kort inkooplijstje mee en ze spraken af dat het die avond zou gebeuren.

In de stad vond ze in een tweedehands zaak een kort zwartleren rokje. De prijs viel mee en bij H&M vond ze nog een zwarte doorkijk blouse. Ze vond dat ze gezien mocht worden, althans door Diana en ze wou alles doen om haar te plezieren.

“s Avonds om 9.45 uur klopte Margret op Mariska’s deur. Ze zag dat Mariska haar kamer sfeervol had gemaakt. Kaarsjes en wierook en op haar bed had ze enkele kussen gelegd. Mariska was de eerstejaars en nog geen achttien. Rood haar en een bleke, sproetige huid. Een uur in de zon en Mariska was knalrood. Niet al te groot, en met ronde billen en borsten en een slanke taille had ze een zeer vrouwelijke uitstraling.

Mariska was nu gekleed in een zijden duster en liep op blote voeten. “Je voelt je vast beter op je gemak als we beiden boot zijn”, zei Mariska terwijl ze haar duster open liet vallen. Margret keek vol bewondering naar haar mooie lichaam. Hoe kon het dat ze plotseling in aanraking kwam met vrouwen die zoveel lef hadden en dingen deden waarvan zij altijd had gedacht “dat doet een vrouw niet”.

Haar ogen gingen van boven naar beneden en bleven steken bij het kale spleetje. Zoals ze zo stond waren er geen schaamlippen te zien en was het een echt kinderlijk spleetje. “Je hebt gelijk” mompelde Margret en begon zich uit te kleden. Iets langzamer en speelser dan ze ’s avonds voor het slapengaan deed. Ze liet Mariska genieten van het zicht op haar lichaam, maar niet meer. Ze had natuurlijk Diana in haar hoofd en voor haar deed ze het. Mariska wist dit niet en genoot van het schouwspel. Toen Margret helemaal naakt was liep ze op haar af en aaide haar door haar haar. “Je zou me scheren” zei Margret. “Goed, ga maar op mijn bed liggen met je benen open. Zodat ik er goed bij kan,” zei ze met een knipoog.

Margret deed wat haar gezegd werd. Mariska begon eerst met een schaar de haartjes kort af te knippen. Plotseling dacht Margret aan het flesje wat ze van Diana had gekregen. “Wil je de haartjes opvangen en voor me bewaren?” Mariska werd nieuwsgierig en informeerde wat de bedoeling was van het bewaren van haar schaamhaar. Met enkele nietszeggende antwoorden hoopte Margret de vragen te pareren, maar vergeefs. “Voor wie doe je het?” vroeg Mariska en toen kon Margret er niet meer omheen. “Niet verder vertellen nog, maar het is voor mijn vriendin. Ik zal je later meer vertellen, maar nu nog niet.”

Margret keek naar Mariska en zag het verbaasde gezicht . “Ik vind je er heel verleidelijk uitzien en als ik nog geen relatie had zou ik graag met je spelen, maar ik weet niet wat mijn “lover” er van vindt, dus helaas.” Mariska was iets teleurgesteld, maar ging verder. Na het kort afknippen kwam de scheerkwast te voorschijn en zeepte ze Margrets kruis lekker in. Met het driedubbele scheermes werd de zeep en de haarrestjes verwijderd. De venusheuvel was al gauw glad als een biljartbal. Natuurlijk gaf de omgeving van de schaamlippen iets meer problemen. Mariska excuseerde zich toen ze Margrets schaamlippen zachtjes naar links trok om rechts te kunnen scheren. Stiekem genoot Mariska hiervan. Toen de linkerkant aan de beurt was pakte Mariska eerst een schaamlipje. Het zicht op het spleetje was erg opwindend. Mooi egaal roze, een flinke kittelaar, en een strak plasgaatje. De schaamlippen zelf waren drie cm lang en natuurlijk zalig om zacht mee te spelen.

Mariska bedacht dit wel, maar deed het niet. Ze zou haar kans vast nog wel krijgen. Zorgvuldig verwijderde Mariska alle haartjes. Ze spoelde het af met een nat washandje, waarna ze alles zorgvuldig met babyolie insmeerde. Met grote draaiende bewegingen toucheerde ze hier Margrets gehele genotstreek. Margret lag er met haar ogen dicht en even dacht Mariska het zachtjes draaien van haar heupen waar te nemen. Dit was het moment dat Margret haar ogen open deed en voorzichtig overeind kwam.

“Laat eens zien hoe het geworden is” zei ze terwijl ze voor de spiegel ging staan. Mariska ging naast haar staan en beiden genoten ze van het zicht op de kale kutjes. “Aan de ene kant voel ik me weer een klein meisje, maar aan de andere kant een lustobject wat genomen moet worden.”
“Ik zou het graag doen, maar ik geloof dat iemand je in haar macht heeft”, antwoordde Mariska. “Ja”, beaamde Margret “ en dat voelt ontzettend goed. Ik heb geen idee waar het zal eindigen, maar voorlopig is het een geweldig avontuur.”
Mariska sliep die avond onrustige en speelde drie keer met zichzelf voor ze in slaap viel.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. leo 17 jan 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *