— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zin!!!

Weet je waar ik zin in heb? In jou! Ik begin je eerst te zoenen, gewoon op de mond. Dan dwaal ik langzaam af naar je hals. Ik lik af en toe eens aan je oorlelletje. Hmm. Ondertussen strelen mijn handen jouw lekkere billen. Ik masseer ze een beetje. Ik druk je stevig tegen mij aan en ik voel dat je zin heb. Ik maak voorzichtig je broek los en doe die naar beneden. Jij stapt uit je broek. Langzaam kleed ik je uit zodat je naakt voor me staat. Ik vraag je op het bed te gaan liggen. Dan blinddoek ik je, je ziet niets meer. Maar ik wel en ik zie dat je lul heel hard is…

Terwijl jij daar naakt en geblinddoekt ligt, kleed ik mij ook uit. Ik kom naast je zitten. Mijn handen glijden over je lekkere lichaam. Nadat mijn handen zijn geweest is mijn tong aan de beurt. Ik lik je over je hele lijf… over je tepels, waar ik ook zachtjes op bijt. Dan belandt mijn tong onderaan je buik. Ik lik heel zachtjes je lul ook langs je ballen. Dan neem ik je lekkere lul helemaal in mijn mond! Ik zuig erop! Vooral over je glimmende eikel! Als ik merk dat je bijna gaat komen stop ik met likken. Het bed schudt een beetje, je weet niet wat er gaat gebeuren.

Dan ga ik op je zitten. Ik pak je lul en stop hem ver in m’n kletsnatte kutje. Langzaam ga ik op en neer. Eerst heel langzaam. En dan weer sneller. Ik ga nu heel snel. Ik hoor je heel erg hijgen en kreunen. Een teken dat je op knallen staat. Eigenlijk wil ik dat je het nog even volhoudt. Maar ik wil je ook niet langer meer martelen. Ik laat m’n hele kutje volspuiten door je. Hmm lekker warm. Je ligt nu helemaal na te trillen en te hijgen. Je wilt wat zeggen maar ik vraag je me te likken. Je doet wat ik zeg en laat me heerlijk komen.

Als ik eenmaal gekomen ben ga ik naast je liggen. Jij doet je blinddoek af en doet hem bij mij om. Nu zie ik niets meer. Je gaat van het bed af, dat voel ik. Ik hoor je wat rommelen. Dan voel ik je weer op het bed. Je vraagt of ik mijn benen uit elkaar wil doen zodat je een mooi zicht heb op m’n lekkere, glad geschoren kutje. Zoals jij dat vraagt doe ik het ook. Je zegt dat je m’n kutje ziet glimmen, ik ben zo opgewonden.

Opeens wordt alles koud, ik realiseer me dat je een ijsklontje tussen m’n lippen laat glijden. M’n tepels worden heel hard. Ik kan nu alleen maar kreunen van genot. Je wist dat dit een fantasie was van mij. Je duwt het ijsklontje in m’n kutje deze keer. Ik voel het smeltwater tussen m’n billen lopen. Heerlijk! Dan voel ik weer iets warms, het is jouw tong die mijn ijskoude klitje aan het opwarmen is. Ik ben nu zo geil dat ik vrij snel kom.

Opeens voel ik je lul met lange halen in me gaan. Dit is echt heerlijk! Ik wil eigenlijk gillen maar je legt je hand op mijn mond. Ik vind dit zo spannend! Ondertussen hoor ik aan jouw geluiden dat je bijna gaat komen voor de tweede keer! Deze keer belandt je lozing op m’n buik, lekker warm. Je smeert het uit over mijn buik en je komt naast me liggen.

Nadat we een beetje uitgehijgd zijn besluiten we ons te gaan douchen. Daar begint het spel van voren af aan.Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *