— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De sjaal

Daar zit ik dan in de auto, netjes geparkeerd in een vak en ik kijk door de voorruit naar de flat waar U woont. Een gevoel van twijfel begint te knagen. Ik kan nog terug, ik hoef alleen de auto te starten en weg te rijden. Ik zit in tweestrijd: mijn hart bonkt angstig in mijn keel terwijl ook een gevoel van opwinding me bekruipt. Tjee, ik word toch niet nu al geil? Ik neem een besluit: het is nu of nooit. Ik stap uit en trek mijn jurkje glad.

Als ik voor Uw voordeur sta hoor ik alleen het bonken van mijn hart. Mijn keel knijpt zich samen en mijn handen zijn ijskoud en kletsnat van het zweet. Angstzweet? Ik voel me plotseling zo ontzettend klein. Net op het moment dat ik mijn vinger op de deurbel wil duwen, gaat mijn telefoon. Ik zie ‘anoniem’ staan op het display.
“Hallo”, piep ik.
“Je staat voor mijn voordeur?” hoor ik Uw stem zeggen. Uw stem die me, nu ik me in het onbekende waag, zo vertrouwd in mijn oor klinkt. Ik voel spanning wegvallen en kan weer ademhalen.
“Voordat ik je binnenlaat wil ik dat je je zwarte sjaal over je ogen bindt. Je hebt die sjaal toch wel bij je? Anders heb je een probleem!”
“Jazeker, die heb ik bij me”, antwoord ik. Ik rommel in mijn tas en vind de sjaal. “Dit was het enige dat ik van U mee moest nemen, een zwarte sjaal.”

Ik bind de sjaal voor, en check of alles goed vast zit. Op dat moment hoor ik de voordeur opengaan. Dan: stilte… Ik kijk maar zie zwart. Ik voel mijn wimpers tegen de stof drukken en doe mijn best om een glimp op te vangen. Dat lukt niet, alles is zwart. Meteen neemt mijn gehoor de vervallen functie over. Ik luister, probeer te horen wat ik zou moeten zien.
Ik hoor alleen mijn ademhaling en mijn hart dat als een gek tekeer gaat.

Dan voel ik iets warms mijn hand pakken en licht aan me trekken. Het is Uw hand en U wilt dat ik binnenkom. Dan voel ik een lichaam. Is het naakt? Armen om me heen en dan: warmte. En ik hoor een ademhaling, Uw ademhaling, steeds dichterbij mijn oor. Ik word gekust. Een lange, warme, intense kus die me mijn adem beneemt. Ik wil U aanraken maar ik durf niet. Mijn ijskoude, klamme handen op Uw warme lichaam. Ik verlang ernaar, maar durf niet.

“Ontspan”, hoor ik U zeggen.
Uw stem doet wonderen. Zo vertrouwd, zo intens. Ik word rustig. Dan laat U me los. Even voel ik me verloren, maar dan voel ik een warme hand in mijn nek. Het is Uw hand, langzaam mijn nek strelend, door mijn haren en dan ineens: een stevige ruk. Mijn hoofd wordt naar achter getrokken en ik word gedwongen te lopen. Waar naartoe? Bijna struikel ik over een richel of een drempel. Weer een paar stappen en dan laat U me los.

Ik hoor U weggaan. Waar naartoe? Ik krijg de neiging de sjaal af te doen. De duisternis maakt me angstig. Bent U nog in de buurt? Ik probeer om me heen te tasten om iets te voelen. Een voorwerp, iets tastbaars. Ik tast in het niets. Dan, eindelijk, Uw stem.
“Hier, drink!” Ik voel dat er een glas in mijn hand wordt geduwd en breng het naar mijn mond. Dan neem ik voorzichtig een slokje. Witte wijn, lekker! Tijdens mijn tweede slok hoor ik Uw ademhaling achter me, ik voel Uw vingers weer in mijn nek. Langzaam gaat de rits van mijn jurk open. Mijn wijnglas wordt uit mijn hand getrokken en ik hoor dat U het ergens neerzet.

“Doe je jurk uit en draai je om! Schiet op, slet”, hoor ik Uw stem dwingend zeggen. Ik voel weer die opwinding. Waarom reageert mijn lichaam zo op Uw stem? Ik pak de zoom van mijn jurk en trek ‘m omhoog, over mijn billen, buik, borsten en uiteindelijk over mijn hoofd. Dan draai ik me om. Te langzaam naar Uw zin. “Schiet op slet!” U grist de jurk uit mijn hand en loopt weer weg. Daar sta ik dan, naakt. Want dat was wat U wilde: een jurk. Meer niet. Ik probeer te horen waar U bent. Bent U er wel? Ik word gek van die stilte. Alleen mijn hartslag en ademhaling en die
verdomde sjaal.

“Ben je geil slet? Ja, je bent geil! Laat me zien hoe geil je bent. Ga liggen en spreid je benen wijd voor mij. Schiet op!”
Ik laat me op de grond zakken en doe wat hij verlangt. Ik word steeds geiler.
“Hoe kan ik zien dat je geil bent? Maak me niet boos, slet. Laat me zien dat je geil bent! Trek die kut van je open, zodat ik echt kan zien of je geil bent, ook van binnen!”
Ik stop van iedere hand twee vingers naar binnen en trek mijn kut open. Ondertussen gaat mijn ademhaling sneller. Ik raak opgewonden en voel me echt geil.

Plotseling wordt er iets hards in mijn kut gestopt. Een dildo? Ik had U niet horen komen door mijn gehijg, maar hoor dat U weg loopt, terwijl ik daar lig met mijn benen wijd en een dildo in mijn kut.
“Neuk jezelf hard!” roept U. Ik grijp naar de dildo en duw hem diep in mijn kut. Ja, ik ben zo geil dat dit me geen moeite kost. Ik laat hem op en neer in mijn kut glijden. Steeds sneller, ondertussen mijn klit vingerend. Ik ben mijn omgeving vergeten en concentreer me alleen op die dildo. In, uit, in, uit. Ik vergeet alles, en voel een orgasme opkomen.

“STOP DAAR MEE.” Uw stem brengt me terug naar de werkelijkheid. O jee, ik doe dit fout. Ik haal de dildo uit mijn kut. “Jij komt niet hier voor jouw genot maar voor mijn genot!”
Ik hoor aan Uw stem dat ik te ver ben gegaan. U heeft aan mij gemerkt dat ik U even vergeten was. Dan voel ik pijn. Het lijkt of mijn hoofdhuid scheurt. U heeft mijn haren in een stevige greep. ” Sta op snol, dit doet pijn hè? Maar dat interesseert mij niet! Sta op en snel!”
Ik probeer zo op te staan dat de pijn op mijn hoofd niet al te erg is. U dwingt me een paar stappen te doen en gooit me neer. Lig ik op een bed? Mijn handen voelen een matras en een laken. Mijn hoofdhuid voelt warm en tintelt. De bloeddoorstroming herstelt zich.

Ik durf me niet te bewegen, bang dat ik iets fout doe. Volgens mij bent U boos. Ik krijg weer een gevoel van twijfel. Wat gaat er gebeuren? Dit deed al pijn maar kan ik de rest aan? Dit is eigenlijk nog niks met wat me misschien te wachten staat. Ik hoor Uw aanwezigheid, ik hoor U voorwerpen neerzetten ergens.
“Ga op je buik liggen, nu!” Ik draai mezelf zo snel mogelijk op mijn buik. Ik wil alles goed doen. Ik wil dat U trots op mij bent.
Ik voel Uw handen op mijn lichaam. U schuift en trekt, net zolang tot ik goed lig.

Uw pakt mijn linkerpols. Er wordt iets omheen geschoven, iets kouds. Handboeien? Ik hoor een klik en besef dat het inderdaad om handboeien gaat. Mijn rechterpols ondergaat hetzelfde. Ik word vast geklikt aan Uw bedspijlen. Plotseling krijg ik het verlangen om U te zien. Ik wil U zo graag zien, ik wil in Uw
ogen kijken. Ik wil gerustgesteld worden. Die verdomde kutsjaal!
Schijnbaar merkt U deze verandering aan me. Mijn lichaam reageert. U gaat even langs me liggen en fluistert in mijn oor: “Ontspan, ik weet dat dit je eerste keer is. We doen het rustig aan. En je weet het wachtwoord.”

Ik haal diep adem en ontspan, gerustgesteld door Uw zalige stem. Ik krijg weer vertrouwen. Mijn benen worden vastgebonden door een lap stof. Dan staat U op. Ik luister naar Uw voetstappen en besef dat U achter het bed staat. En dat: stilte. Weer die stilte. Ik besef dat mijn voeten niet strak gebonden zijn, ik kan mijn benen behoorlijk bewegen.
“Ga op Je knieën zitten, en duw je kont omhoog!” Ik worstel me op mijn knieën en voel de spanning van de stof aan mijn benen.
“Duw je kont omhoog slet! Ik wil je kont en je kut zien!”
“Dat doet pijn aan mijn enkels Meester.”
“Nou, en?”
Ik probeer mijn evenwicht te vinden en duw ondanks de pijn aan mijn enkels mijn kont zo hoog mogelijk.


“Juist, ja! Nu ga ik even denken of ik je moet straffen voor wat er net gebeurd is. Je liet je gaan, je sprak me tegen. Dat hoort niet. Want jij komt pas klaar als ik dat zeg en je mag mij niet vergeten als je met jezelf speelt.”
U loopt weg, en ik blijf achter in de ze ongemakkelijke houding, met een helse pijn aan mijn benen. Het duurt lang. Bent U weg, of staat U daar nog? of bent U helemaal niet weg?
En dan ineens: een hard, zwiepend geluid. En kort daarna een brandende hitte op mijn billen. Ik knijp mijn ogen samen en verman me om niet te schreeuwen. Ik bijt op mijn lippen. Nee, niet weer! Ik hoor het snerpende geluid, en voel een brandende striem op mijn kont.

Mijn billen staan in brand. Ik kreun van de pijn. Of is het genot? Dan voel ik een warme lik over mijn kut. U likt mijn kut? Ik kreun weer, nu van genot, wachtend op een volgende lik. Ik verlang nu zo naar een orgasme. Dan een aanraking aan mijn anus. Is het gel of koud glijmiddel wat ik voel?.
“Je bent geil, mijn slet. Ik ga je neuken, maar niet in je kut. Nee, ik ga je neuken in die kont van je!”
Dit heb ik nog nooit gedaan! Maar voor ik iets kan zeggen voel een lichte druk tegen mijn opening. Wil ik dit wel? Er komt iets in mij. Ja, het gaat. Langzaam voel ik U dieper komen.

Ik voel Uw ballen tegen mijn billen en ik voel dat U terug trekt, weer tergend langzaam. U trekt mijn billen uit elkaar en stoot volop in mijn kont. Ik gil het uit van pijn. Of is het genot? Of beide? Een geweldig geil gevoel bekruipt me. Ik voel dat mijn kut wagenwijd open staat en vind het nu vreselijk jammer dat mijn polsen vast zitten aan de spijlen. Ik wil me vingeren maar ik kan niets doen. U trekt nu mijn kont hard over Uw lul. Het doet pijn maar mijn geiligheid overwint.
“Meester, ik wil graag klaarkomen maar ik kan niet bij mijn kut”, smeek ik.

U stoot diep om bij een handboei te komen. Mijn rechterhand is vrij en vliegt naar mijn natte, druipende kut. Ik wrijf mijn kut terwijl U mijn kont neukt.
“Kom maar, kom maar sletje. Kom snel!” Uw stem klinkt als muziek in mijn oren. Dan voel ik het. Diep, vanuit mijn tenen. Langs mijn buik naar mijn kut. Het wil eruit. Ik gil en kom schokkend klaar. Nog voor ik ben bijgekomen voel ik iets tegen mijn mond geduwd. U zit naast me op bed.
“Pijp me slet, en proef jezelf! Proef hoe je kont smaakt!”
Ik open mijn mond en neem Uw lul zo diep mogelijk in mijn mond. Ik lik en streel Uw ballen. Ik zuig, kreun en voel me zalig. Ik wil U op dit moment zo heerlijk mogelijk klaar
laten komen.

U kreunt.
“Zuig! Harder, sneller!”
Ik voer het tempo op en trek Uw lul snel op en neer. Dan grijpt U mijn haren en duwt Uw lul zover mogelijk in mijn mond. Ik kokhals maar dwing me om dit te verdragen. Dan voel ik warmte. Een straal warmte. Ik slik, lik en slik weer. En besef dat dit voor mij de eerste keer is dat ik daadwerkelijk alles slik. Ik lik Uw lul helemaal schoon. U buigt zich voorover en kust mijn voorhoofd. Dan staat U op en loopt weg. Daar lig ik dan. Vermoeidheid overvalt me en ik sluit mijn ogen. Dan komt U terug en spreidt een warme deken over mij uit.

U maakt mij los en neemt mij in Uw armen. U wiegt mij, kust mij en streelt mij. Ik voel me zo zalig in Uw armen, zo gerust. Dan hoor ik uiteindelijk Uw stem.
“Ik ben trots op je, ik ben heel trots op je!” Even later brengt U me naar de badkamer met de opdracht me aan te kleden. Ik vind hier mijn jurk en neem snel een douche. Nu wil ik meteen naar huis. Ik kom uit de badkamer en U brengt me naar de voordeur. U maakt mijn rits dicht en kust mijn hals. De deur gaat open en U duwt me zachtjes naar buiten. Ik hoor de deur dichtvallen en trek de sjaal van mijn ogen.

In de auto krijg ik een sms. ‘Je bent mooi, ik ben trots op je!’












Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *