— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

privé-sauna (2)

Je komt tegenover me zitten in het warme water. Zoveel geduld als je zojuist had heb je niet meer. Je komt naar me toe, kust me vol op mijn mond en tilt me uit het bad. Je zet me op de rand van het bad, spreidt mijn benen een beetje en kijkt me diep in de ogen. Dan zie ik je hoofd tussen mijn benen gaan. Ik moet mijn armen naast me op de grond zetten, anders val ik, zo lekker vind ik dit.

Je likt eerst langs mijn lippen en gaat dan met je tong in mijn kutje. Je zegt dat je me lekker vindt smaken. Je duwt mijn lippen uit elkaar en plaatst je tong tegen mijn clitoris. Dit kan ik niet lang houden. Als je dan ook nog een vinger in mijn kutje brengt moet ik op mijn lip bijten om het niet uit te schreeuwen. Ook jij merkt aan mijn ademhaling dat als je zo verder gaat, ik bijna kom. Net als ik op het punt sta om zalig klaar te komen stop je met al je handelingen. R.tz.k!

Ik open mijn ogen en zie hoe je naar me kijkt. Ik weet wat je wil. Ik laat me weer in het water glijden. De warmte van het water voelt nu nog intenser omdat ik al afgekoeld ben. Er loopt een rilling over mijn rug. Je neemt me in je armen. Ik sla mijn benen om je heen en je draagt me in het water. Ik voel je erectie tegen mijn buik. Ik wil hem elders voelen en jij wil hetzelfde. Je plaatst me tegen de kant van het bad en komt zacht in me. Ik voel elke centimeter die je penis in me schuift.

Wat een zalig gevoel. De bubbels maken het nog heftiger. Dit voelt ook fijn aan mijn borsten die nu zo gevoelig zijn dat ze elke rimpel van het water voelen. Je begint harder te stoten, zo wil ik het nu. Ik zoek houvast bij je mooi gebruinde schouders. Ik wil dat je naar me kijkt. Niets is zo mooi als de ogen van een man op het moment van opperste genot in zijn kwetsbaarste moment! Je verandert van tempo. Je wil niet dat het ophoudt. Ik zeg dat je mag, er komen straks nog genoeg kansen.

Je verhoogt je tempo, ik krijg bijna geen adem meer. Je gezicht verstart, je komt, je bewegingen worden rustiger. Je kijkt op en vraagt of ik ook… Nee ik ben niet, maar dat is niet erg. Je mag het straks goedmaken. Ik geef je een kus op je hoofd en je glijdt uit me.

We gaan nog even naar de sauna om uit te rusten. Oei, het is al 19.20 uur en we moesten uitchecken om 19.30 uur! Snel verlaten we de sauna, even afspoelen onder een frisse douche en naar de kleedkamers. Opnieuw apart. De vrouw kijkt ons achterdochtig aan. Ze vraagt of we ons wel aan de regels hebben gehouden. ‘Ja,’ zeg ik mijn liefste lach, ‘we hebben alles netjes achter gelaten en heeel erg genoten, bedankt.’ Je lacht. Legt je hand op mijn billen en kijkt me dan vragend aan. Nee ik heb geen slip aangedaan onder mijn rok. Je knipoogt naar de vrouw en samen lopen we nog nagloeiend de zaak uit. In de auto leg je jouw hand op mijn been. Je start te auto en vraagt of ik nog uit eten wil, of misschien liever thuis wil eten.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *