— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Haar chatpartner

768 Haar Chatpartner
[email protected]
21.55uur
Nog vijf minuten en haar chatpartner komt online. In weinig verhullende kledij zit ze voor haar pc: een witte string die mooi afgetekend staat tegen haar zonnebankbruine achterste, en een wit, nauw aansluitend topje met spaghettibandjes. Een glaasje zoete witte wijn heeft Sara binnen handbereik want ze weet dat een droge mond tot de mogelijkheden behoort. De kamer is donker op enkele sfeervolle kaarsjes na. Die staan rond haar computer opgesteld zodat er een warme gloed over haar lichaam schijnt. In de kamer cirkelt de geur van wierook, de zoete geur van boslelie met een vertrouwenwekkende aardetoon. De geur is geruststellend maar ook avontuurlijk, en zo voelt ze zich ook.

21.59uur
Vliegensvlug neemt ze Mich, de langharige kat van haar schoot, legt haar op een dekentje in de zetel en neemt terug plaats in haar blauwe bureaustoel.
Nog vijf seconden: 5, 4, 3, 2, 1, ping! MSN meldt dat Misteryman online is. Het klinkt stom, maar haar hartslag neemt precies een loopje en haar ademhaling gaat vlugger. Met het topje van haar tong likt Sara langs haar zwoele, mooi gevormde lippen. De ogen zijn gefixeerd op het scherm, wachtend op het oranje balkje dat onderaan in de balk zal opspringen. Een soort tromgeroffel geeft teken dat hij iets zegt. En ja, daar verschijnt het tekstvakje. Met een simpele muisklik kan ze lezen wat hij schrijft.

-“Dag klein meisje.”

Wat zegt hij dat steeds mooi!

-“Hey Mistery, alles goed met je?”

-“Okidoki, zeker nu ik je aan de lijn heb.”

Terwijl Sara ‘Charmeur!’ typt, ziet ze onderaan het tekstvakje een melding dat Misteryman een bericht aan het typen is.

-“Lief meisje van me, ik heb een verassing voor je! Ga in de tuin tussen de bamboestruik kijken, daar zal je iets vinden.”

-“Ok, ik ben al onderweg.”

Sara springt in haar slippers. Tijdens het naar buiten lopen denkt ze niet aan haar weinig verhullende kledij. Tussen de nieuwe Bamboestruiken vindt Sara een pakje, mooi ingepakt met strik er omheen.
Tijdens het naar binnenlopen is het lintje al gesneuveld, want als er iets is wat Sara gek op is, dan zijn het wel cadeautjes. Wie niet trouwens?

-“Gevonden? Dat duurt nogal!”

Mistery is blijkbaar ook ongeduldig. Het papier is al tot de brandstapel veroordeeld en in haar handen houdt ze twee pakjes.
Eén pakje met een webcam, het andere met…Djeezes, dat hij dat nog weet, denkt Sara verbaasd. Een pocket rocket! Een mini massageapparaatje met een extra stimulerend dopje. Naar het schijnt brengt dit je in enkele minuten tot een hoogtepunt.

-“Joehoeeeee, nog niet spelen, hè! Ik ben hier ook nog.”

Oei, ja juist. Haastig typt ze dat ze blij is met het cadeautje, maar niet snapt wat de webcam erbij komt doen!

-“Ik wil je zien klaarkomen”, verschijnt er kort en bondig op het scherm.

Een blos komt op haar wangen terwijl haar vingers over het toetsenbord glijden.

-“Pffff, dat heb ik nog nooit gedaan!

Toch voelt Sara in haar onderbuik de bekende kriebels, en haar kutje wordt vochtig.

-“Sluit eerst je webcam aan, installeer het zoals het hoort! Je krijgt vijf minuten, ik wacht.”

Aarzelend sluit Sara alles aan en vraagt zich af wat er gebeuren zal. Haar opwinding kan ze echter niet onderdrukken.

-“Klaar?” vraagt hij.

-“Ja, klaar. En nu?”

-“Richt de cam op je, zodat ik je goed in beeld heb.”

Zo gezegd, zo gedaan.

-“Hé, das niet fair, ik kan jou niet zien, Mistery!”

-“Dat hoeft ook niet, meisje. Zolang ik jou maar zie. Mooi, je hebt je wit topje aan! Ook je witte string? Sta eens recht en toon je kontje eens aan me!”

Hij vraagt het niet, hij beveelt het gewoon. Zo’n commanderend toontje is ze niet gewend, maar toch doet ze wat hij zegt. Traag staat Sara recht en draait geil met haar kontje voor de lens.

-“Mmmm, dat is pas opwindend, het draaiende kontje van mijn meisje. Doe nu je string uit!”

Weer dat stoute taaltje, en het maakt haar nog heter dan dat ze nu al is. Gehoorzaam stroopt ze haar string naar beneden en schopt het met haar voet weg.

-“Rol eens met je stoel achteruit en toon eens je kutje! Ik wil zien hoe nat het al is.”

Typen hoeft ze blijkbaar niet meer te doen, enkel commando’s opvolgen. Met alleen een topje aan, leunt ze achterover en spreidt ze haar benen zodat hij een mooi zicht heeft op haar natte poesje.

-“Wow, als dat geen uitzicht is! Of moet ik zeggen inzicht?”, typt m’n Misteryman.

Enkel dat duwtje had ze nodig om verder te gaan. Ze brengt haar vingers naar haar mond -ondertussen blijft ze recht in de lens van de webcam kijken- en ze likt gretig aan haar vingers die ze dan weer laat afdwalen naar haar netjes verzorgd kutje. Een kutje met enkel als beharing een klein, smal streepje. Haar clitoris is al gezwollen en smeekt om een aanraking. Met behendige vingers voldoet ze aan de eisen van haar klitje, één vingertop streelt het knopje waardoor er een siddering door haar lichaam gaat.
Het valt haar op dat het stil is aan de andere kant van de computer.

In gedachten ziet ze Mistery met z’n penis spelen. Een precies op haar maat gemaakte lul. Wat zou ze die graag voelen! Voelen in haar handen, grotje, mond, kontje. Met die gedachte steekt ze eerst één vinger in haar kut en dan twee. Ze ligt zichzelf te vingeren op haar bureaustoel en voor de webcam. Haar tepels van de grote D-cup priemen door de stof van het topje, en met haar andere hand knijpt ze in haar linkertepel. Er ontsnapt haar een zucht van genot!

-“Oooh Mistery, ik wou dat ik je handen kon voelen, je pik, je tong. Ik ben zo héét.”

Door de dunne spleetjes van haar ogen heen ziet ze dat hij iets typt.

-“Beeld je in dat ik nu aan je harde tepels lik, ik sabbel er op, terwijl m’n vingers je klitje beroeren. Ik doe je topje uit en trek een nat spoor met m’n tong naar beneden, via je navel naar je poesje. Daar is het precies een overstroming van lekkere kutsappen, ik lik ze op terwijl ik je diep vinger en probeer je G-spot te bereiken.”

Terwijl Sara leest, typt hij verder en ze voelt in de verte een orgasme komen.

-“Was je maar hier, ik zou je berijden alsof je m’n hengst was”, typt ze snel met een vinger.

Op het scherm verschijnt:

-“Met m’n harde pik duw ik nu tegen je lippen en je mond hapt naar mijn blinkende eikel. Je draait rondjes met je tong en m’n pik wordt nog harder, klaar om je grotje te betreden. Je ligt wijdbeens in je bureaustoel, op perfecte hoogte om mijn pik te ontvangen. In één harde stoot glijd ik bij je naar binnen in je kletsnatte kut. Je kreunt het uit van genot!”

Ondertussen heeft Sara de pocket rocket erbij genomen en zet ze het apparaatje aan. Ze laat haar tepels ervan genieten en leest verder.

-“Ik neuk je met krachtige, lange stoten en je geniet ervan, ja meisje, je geniet van m’n pik. Ik zie het, je ogen kijken geil, je tepels priemen vooruit en je kut is een zee van sappen.”

-“Mmm, Mistery, ga verder, stop vooral niet. Het is zo lekker, het lijkt net echt. Ooohh, dat speeltje doet het voortreffelijk maar jij, jij hebt een pik, die wil ik voelen!”


-“Geduld meisje, ooit zal dat gebeuren. Nu moet het eventjes zo. Ik geef je een natte tongzoen en onze tongen draaien glibberig rond terwijl ik je verder neuk. Ik voel aan het meestoten van je heupen dat je climax op komst is. Je hijgt, kreunt, smeekt om meer. We tongen, ik knijp in je tepels en neuk je. En het apparaatje, dat zet ik tegen je klitje. Hierbij houd je het niet meer! Je kronkelt en wipt steeds heviger en ik zie die prachtogen van je!”

– “Oh, Mistery, ga door!”

– “ Je pupillen verwijden, je raakt in extase en kronkelt meer en meer. Je neemt me bij de schouders om me dieper te voelen en je laat krassen van je kunstnagels na in m’n rug. Ook ik voel m’n orgasme naderen, het geil borrelt in m’n pik, ik voel het stijgen. Het neuken gaat rapper, harder, het zweet loopt van ons. We kijken elkaar diep in de ogen aan en laten ons gaan. Je schreeuwt het uit van genot, ik gooi m’n hoofd achterover en kom hevig klaar! M’n zaad spuit diep in je kut en met je benen omklem je m’n heupen zodat je alles goed voelt en ook tot een explosie van een orgasme komt.”

En dan komt Sara daadwerkelijk klaar. Het verhaal van Mistery is zo levensecht, zo realistisch! En dan met hulp van de pocket rocket erbij: het apparaatje is voortreffelijk, wat een fantastische uitvinding. Het is alsof er duizenden tongen over je klitje gaan, het orgasme dat erop volgt is precies een elektrische ontlading.
Tijdens het nagieten denkt ze verlegen aan Misteryman, ze was hem tijdens het namijmeren gewoon vergeten.
Op het scherm staat er:

-“Je was fantastisch. Tot ooit.”

En dan het bliepje van de computer: Mistery is weer off line. Een zweem van teleurstelling onderdrukkend sluit ze haar computer af. Op de achtergrond hoort ze haar man roepen dat het laat wordt en dat hij wil gaan slapen. Shit, haar man! Die was ze helemaal vergeten! Ze snelt de slaapkamer in en ziet hem met een brede grijns in bed kruipen. Zijn laptop staat nog aan, en op het beeldscherm leest ze de volgende tekst:

– “Was het lekker? Kus, Misteryman.”


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *