— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Herinneringen

Tijdens een avondje stappen met wat vrienden en m’n vriend, raak ik op een gegeven moment in gesprek met een meisje, gewoon gezellige ‘kroegpraat’ je kent het wel. We hebben veel gemeen dus we zijn al snel in een diep gesprek beland. We hebben heftige discussies over van alles en nog wat, dus we vergeten de rest om ons heen.

Op een gegeven moment pak ik haar hand en vraag haar of ze mee gaat. Zonder iets te zeggen volgt ze me. Bij het toilet aangegekomen blijkt er een rij te staan. We kijken elkaar ongeduldig aan, maar weten allebei wat er gaat komen. We zeggen geen woord meer en wachten. Het duurt even voor het toilet vrij is. Eindelijk is het onze beurt en we glippen snel samen naar binnen. Het meisje dat achter ons staat roept nog dat het er met z’n twee’en echt niet sneller op gaat, maar dat weten wij natuurlijk ook wel.

Zodra ik deur op slot heb gedaan kijkt ze me ondeugend aan en beginnen we elkaar te zoenen. Eerst heel voorzichtig, aftastend. Voor ons beiden is dit nieuw. Maar al snel kussen we elkaar hartstochtelijk en durven we elkaar aan te raken. We staan verstrengeld in elkaars armen. Lijfen duwen zich tegen elkaar aan, handen glippen onder elkaars t-shirt. Haar lippen zijn heerlijk en ik denk, dit mag nooit meer stoppen. Handen verkennen voorzichtig elkaars lichaam. Ik voel haar handen over m’n rug. Dan vind ik haar bh-sluiting en probeer ik die los te maken om haar lichaam verder te verkennen.

Al snel liggen onze bh’s op de grond en voel ik dat ook haar handen op zoek zijn naar mijn borsten. Mijn handen lijken een eigen leven te leiden en zijn haar borsten aan het verkennen. Ze zijn zacht en rond en als ik haar tepels aanraak hoor ik een kreun van genot. Ondertussen zijn onze monden een treiterend spelletje begonnen. We bijten, zoenen, likken, dagen elkaar uit. Haar handen gaan onzeker over mijn borsten, op zoek naar mijn tepels. Als ze eerst genoten heeft van de ronde vormen heeft ze ze eindelijk gevonden. Mijn tepels worden haar aanraking hard, ze speelt, ze streelt, ze knijpt. Ook ik begin te kreunen.

Deze ontdekkingstocht naar elkaar mag voor mij eeuwig duren. We voelen, strelen, knijpen, zoenen, bijten, treiteren en likken elkaar. We willen alleen nog maar genieten van elkaar, dichtbij elkaar zijn, elkaar voelen, ruiken, proeven, kortom we willen elkaar! De wereld bestaat niet meer, we gaan totaal in elkaar op.

Tot we gebonk op de deur horen, iemand roept dat ze nodig moet en het bijna niet meer op kan houden.
We kijken elkaar aan en glimlachen, ook wij houden het bijna niet meer.

Hoe we thuis gekomen zijn weet ik niet meer maar we zijn er en zitten op t bed. Al snel zitten we weer elkaar te kussen en gaan we verder met waar we gebleven waren. De spanning stijgt weer en opwinding neemt al snel de overhand. Terwijl wij aan ‘t zoenen zijn, gaan al snel onze handen onder elkaars T-shirt, voelen en strelen we elkaar. Hij geniet zichtbaar en al snel zijn drie tongen en drie paar lippen op zoek naar elkaar.

Ze maakt m’n bh los en voelt m’n borsten, zacht, rond en lekker. Ik slaak een zucht als ze m’n tepels aanraakt, ze speelt met ze en ik voel ze hard worden. Ook ik maak haar bh los en trekt haar shirt uit. Mijn mond gaan naar haar borsten, ik lik ze en zij kreunt. We zoenen, likken, bijten en voelen elkaar. Al snel hebben we elkaars kleren uitgetrokken, beide alleen nog maar een slipje aan. We liggen in elkaar verstrengeld en krijgen geen genoeg, hij kijkt toe vanaf de rand van t bed.

Ik kus haar en ga langzaam met mijn tong langs haar nek naar beneden, volg de rondingen van haar buik. Ze kreunt en trilt van genot. Als ik bij haar slipje ben stokt haar adem. Ik volg de rand ervan en ga verder naar beneden. Ze ligt ademloos te genieten en hij kijkt nog steeds, wel heeft hij zich inmiddels ook ontdaan van zijn kleren. En ik zie zijn paal recht overeind staan.

Met mijn handen streel ik haar lichaam, weer langzaam naar beneden. Met mijn hand ga ik over haar slip, ze veert omhoog onder mijn aanraking. Ik trek voorzichtig haar slipje uit en ga met m’n vingers op zoek naar haar gevoelige plekje. Ik streel haar knopje, ze kreunt en duwt haar bekken omhoog, het is duidelijk wat ze wil. Met mijn vingers ga ik verder naar beneden en voel dat ze al erg vochtig is. Mijn vinger glijd gemakkelijk naar binnen, ze kreunt harder, terwijl ik langzaam met mijn vingers heen en weer ga, kijk ik hem aan.

Ze geniet, hij kust haar en ze begint zwaarder te ademen. Zijn handen spelen met haar borsten en ik kus, lik haar buik, haar knopje. Door wat ik proef word ik nog opgewondener en speel met mezelf terwijl ik haar klitje lik en met m’n vingers in haar zit. Ze kreunt, zucht, trilt en is met haar mond opzoek naar zijn harde lul. Ze begint hem te pijpen, maar is al snel afgeleid door mij. Ik lik door en hij komt naar me toe, voelt me zijn hand hoe nat ik inmiddels ben en stoot vanachter in me. Terwijl ik haar lik, neemt hij me, en ik vinger mezelf, we verliezen alle controle en zij komt dan ook snel klaar.

Hij haalt zijn harde lul uit me, hoe graag hij ook verder zou willen gaan, hij wil eigenlijk wat anders. Hij kijkt me vragend aan en ik knik, ik weet wat hij wil, hij wil alleen weten of ik het goed vind…
Ik zie dat hij achter haar gaat zitten en zijn lul in haar natte gretige kutje stoot en ik verschuif me zo, zodat ik zijn lul in haar grotje kan zien. Wat een geil gezicht.

Ze gromt en begint mij te likken, heerlijk met haar warme tong en al snel word ik overmand door een groot genot, ze laat een paar vingers in me glijden, in en uit, op het ritme van zijn harde stoten. Hij neemt haar hard, diep en steeds sneller. Aangespoord door zijn gekreun, door haar gelik houd ook ik het niet meer. We komen tegelijk klaar…

Beoordeel dit verhaalPlaats een Reactie

Ben je een robot? *