— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Terugkeer

Zonder je iets te laten weten ging ik naar je huis. Ik smachtte ernaar weer bij je te zijn, je stevig tegen me aan drukken en hartstochtelijk te zoenen. Maar dat was niet het plan. Ik sloop je kamer in, je zat te werken achter je pc. Ik deed het licht uit en knoopte je een blinddoek om. Zonder een woord te zeggen leidde ik je naar je bed toe en met kleine aanrakingen wees ik je waar je moest gaan liggen.

Je had nog geen woord gezegd, maar nu vroeg je “schatje, ben jij t?”. Ondertussen had ik een lekker muziekje opgezet en zonder te antwoorden begon ik langzaam al je kleren uit te trekken. Je lichaam lag naar mij te smachtten en ik smachtte naar je lichaam. Zo, je kleren waren uit. Snel trok ik mijn panty’s, rokje en blouse uit, waaronder ik nieuwe lingerie droeg die me vrouwelijker maakte dan ooit tevoren.

Op een van mijn vrije middagen dat ik wat door Bologna had lopen dromen had ik ergens een winkeltje gezien waar prachtige lingerie in de etalage hing. Op dat moment was ik er niet binnen gegaan. Toen ik later aan het winkeltje had terug gedacht wist ik niet meer waar het was. Enkele uren voordat ik naar huis zou komen zag ik het winkeltje en snel was ik er naar binnen gegaan. Ik glimlachte, terug bij dat waar ik mee bezig was bedacht ik me wat jij van mijn lingerie zou vinden.

Je handen wreven over het dekbed dat onder je lag. Je handen zochten een lichaam, mijn lichaam. Plagend streelde ik mijn vinger over je borst. Je handen reageerden snel en kwamen mijn kant uit. Maar voor ze er waren was ik weer weg. Je leek wel teleurgesteld en ik kreeg medelijden met je. Je had me al zolang moeten missen. Nu was ik eindelijk bij je en mocht je me nog niet zien en voelen.

Ik bracht mijn lippen heel dicht naar je oor en ademde met lichtgeopende mond zodat je de warmte van mijn adem zou voelen. Direct draaide je gezicht zich naar me toe. Ik likte over je lippen waarna jij je mond opende. Maar voor je me kon zoenen was ik weer verdwenen.

Ik pakte een veertje en kriebelde je ermee in je nek. Een siddering over je lichaam. Strelend bewoog ik het veertje over je borst en buik naar beneden. Daar zag ik dat je al behoorlijk opgewonden was. Met het veertje kriebelde ik je ballen, een zachte kreun verliet je mond.

Toen was ’t veertje weer weg en lag je daar, alleen. De spanning was opwindend, maar de eenzaamheid die je uitstraalde gaf me een dubbel gevoel. Aan de ene kant groeide mijn verlangen erdoor maar aan de andere kant wilde ik je laten voelen dat ik er weer was met mijn liefde en dat ik nog steeds van je hield.

Toch wilde ik je nog even laten smachten. Met de panty’s, die ik eerder had uitgetrokken, bond ik je handen vast aan de spijlen van je bed. Onze handen streelden elkaar als een soort dans terwijl ik dat deed en die strelingen lieten me tintelen over mijn hele lichaam. Oef, wat was ik opgewonden!!

Ik ging boven op je zitten. Duidelijk was dat ’t je wel beviel want je gezicht vertoonde een lach en ik voelde je pik tegen mijn kutje drukken. Je kantelde je bekken waardoor die druk alleen maar groter werd. Met alle macht probeerde je zelf je handen te bevrijden om me te betasten. Ik verlangde naar de aanrakingen van jouw stevige handen om mijn lichaam dat nog warm leek te zijn van de hete Italiaanse zon die mijn huid mooi gebruind had. Ondanks dat verlangen wachtte ik nog even.

Ik maakte mijn beha los en boog voorover. Alleen mijn tepels, die recht overeind stonden, raakten je borst. Ik liet ze omhoog glijden over je lichaam en ze raakten heel even je lippen. Gulzig opende je je mond en ik was net te laat. Je kreeg een tepel met je warme, zachte lippen te pakken en begon er als een wilde aan te sabbelen en zuigen. Hmmm, wat had ik zin in je. Met mijn handen streelde ik mijn borsten, waardoor deze door ons samen verwend werden.

Ik maakte je handboeien los en je handen kregen de vrijheid waar ze naar uitgekeken hadden. Ze betastten mijn lichaam. Het leek wel alsof ze mijn lichaam onderzochten op veranderingen. Je streelde over mijn benen, dijen en pakte toen mijn billen stevig vast. Je duwde me hard tegen je lichaam. Ik streelde je borst terwijl je handen kriebelend over mijn rug naar boven kwamen. Je bracht je handen naar voren en greep mijn borsten die een heerlijke massage kregen. O die handen, die bewegingen, nachtenlang had ik er alleen aan kunnen denken. Maar je liet ze alweer los. Je pakte me stevig vast en trok me naar je toe, een intense knuffel vulde me met liefde.

Toch bevrijdde ik mezelf uit je greep. Ik ging wat lager op je benen zitten en mijn handen gingen via je buik naar je pik die ik stevig in mijn hand nam. Langzaam begon ik op en neer te bewegen. Je ademhaling werd zwaarder en mijn hand ging steeds sneller. In mijn andere hand kneedde ik je ballen. Het zware ademen werd een licht kreunen dat meer en meer de kamer vulde met opwindende geluiden.

Je kwam dichter en dichter bij je hoogtepunt maar zover liet ik het niet komen. Ik ging weer op je zitten en bracht je pik in mijn kutje. Een harde kreun van genot kwam nu uit je mond. Ik begon langzaam open neer te bewegen. Je handen vonden mijn lichaam en probeerden je naar me toe te trekken. Ik stribbelde tegen, hoe rechter ik zat hoe harder ik op en neer kon gaan. Dat deed ik dan ook. De geluiden die je maakte vulden mijn oren met passie.

Mijn handen gleden over je borst zoals je pik in mijn kutje bewoog. Je lichaam liet zien dat je het hoogtepunt naderde. Na nog een paar heftige bewegingen en nog hardere geluiden voelde ik het warme vocht in mijn kutje spuiten. Je kreunde nog even totdat je lichaam zich langzaam begon te ontspannen.

Ik ging van je af, kwam naast je liggen, dicht tegen je aan met jou armen om me heen. Ik knoopte de blinddoek af en keek in je sprankelende ogen. Je zoende me kort maar hevig op mijn mond en zei toen: “Schat, ik heb je ontzettend gemist, maar dit welkom heeft heel veel goedgemaakt”.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *