— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Stilte voor de storm

Om een uur of tien s ‘avonds kom je thuis, ik hoor de deur dichtgaan en ik hoor hoe je de trap oploopt. Ik heb net gedoucht en ben bezig om me aan te kleden. Ik doe m’n string en bh aan en ben net bezig om m’n broek te zoeken als ik je warme hand op m’n billen voel.

“He” zeg ik, “Alweer thuis?” Maar je geeft geen antwoord. In plaats daarvan zoen je me op m’n mond zoals nooit te voren en duw je me naar onze slaapkamer, dit alles nog steeds zonder ook maar een woord te zeggen.

Voor ons bed stop je, je kijkt me diep in m’n ogen en gooit me vervolgens achterover op bed. Vol spanning blijf ik liggen wachten op wat er komen gaat. Je maakt je riem los en knoopt je broek los, trekt je T-shirt over je hoofd en gooit dat met een snelle beweging op de grond.

Achter je openstaande broek zie ik een heerlijke grote bobbel zitten waar ik met alle plezier een m’n “tanden” in zou willen zetten. Je zet een knie op het bed en buigt over me heen om me ruw in m’n nek te zoenen. Dan pak je me bij m’n schouders en draait me snel om. Gespannen blijf ik liggen, ik ben ondertussen al flink nat geworden van zoveel mannelijke dominantie dat ik bijna niet kan wachten om lekker gepakt te worden.
Ik voel je handen naar m’n slipje gaan en verwacht dat je hem van m’n billen gaat schuiven. In plaatst daar van scheur je hem met een ruk van m’n kont en laat je je hand over m’n natte kutje glijden.

Helemaal verbaasd draai ik me om en kijk je geamuseerd aan “Wat ben je toch een heerlijke geile kerel”, zeg ik, terwijl ik een poging doe om bij je lekkere harde paal te komen die daar zo verlokkelijk achter je broek zit. Maar je pakt m’n handen en houdt m’n polsen vast zodat ik niet veel meer kan beginnen dan je aan te kijken met m’n geilste blik.

Met een hand pak je je harde lul uit je broek en laat hem in al zijn glorie voor m’n neus staan. Gretig neem ik je hete pik in m’n mond en begin heerlijk te zuigen. Intussen gaan m’n handen over je lichaam. Ik pak je billen vast en help je je heerlijke pik in m’n mondje duwen, m’n vingers zoeken je gaatje en zachtjes masseer ik je kontje tot m’n vinger er helemaal in verdwijnt. Ik voel hoe je lul steeds strakker gaat staan en hoe jij geniet. Je bilspieren knijpen samen en ik proef al een lekkere druppel van jouw heerlijke geile vocht.

Dan trek je je heerlijke grote pik terug uit m’n mondje. En voor het eerst die avond zeg je: ”Liggen jij, hete bliksem!”, en je duwt me terug op het bed. Blijkbaar ben je vanavond wezen shoppen want uit de achterzak van je broek komt een vibrator tevoorschijn die ik nog niet eerder heb gezien. Het is een flinke grote en je reikt mij het ding aan: “Laat maar eens zien wat je kan,” zeg je lachend en je maakt het je gemakkelijk.

Aarzelend neem ik de grote gladde vibrator van je over en even voel ik iets dat op gène lijk, maar de geilheid wint het ook deze keer. Langzaam laat ik de vibrator over m’n tepels glijden. Tussen m’n borsten langzaam naar beneden naar m’n klitje. Ik ga op m’n knieën op bed zitten en kijk je zwoel aan. Met m’n ene hand streel ik m’n borsten en knijp ik zachtjes in m’n tepel, met m’n andere hand laat ik de vibrator tussen m’n lipjes glijden, zet ‘m aan en streel er zacht mee over m’n klitje.

Een heerlijk gevoel maakt zich van me meester, op m’n knieën met m’n benen wijd laat ik de dikke staaf in m’n kutje glijden en ik neuk mezelf heerlijk terwijl ik jou aankijk. Af en toe haal ik hem even langs m’n klitje en stoot hem dan weer diep in m’n kutje steeds sneller en harder totdat ik heerlijk klaarkom terwijl ik diep in je ogen kijk.

Dan kom je naar me toe en haalt de vibrator uit m’n natte kutje. Je grote pik staat nu zo strak dat ik het niet kan laten, ik buig voorover om hem even lekker in m’n mond te nemen als je me aan m’n haren weer overeind trekt. Je kijkt me doordringend aan en zegt: “zo, lekker geil wijf, nu is het mijn beurt”.

Je dwingt me tegen ons bed met een warme grote hand tussen m’n schouderbladen. Ik voel hoe je eikel m’n achterste gaatje zoekt. Zachtjes zet je je harde paal tegen m’n gaatje en dan laat je hem diep naar binnen glijden.

Een paar handen kneden m’n billen en een paar rake tikken op m’n kont brengen me weer helemaal in vervoering. Je gromt dat ik een lekker kontje heb en ondertussen ram je hem keer op keer diep naar binnen. Ik krijg het gevoel dat je pik in m’n kontje gaat exploderen zo hard neuk je me. Ondertussen zoek ik m’n klitje en nauwelijks raak ik mezelf aan of ik kom voor de tweede keer heerlijk klaar.

Op dat moment trek je terug, je draait me om en je spuit je hele geile lading over m’n borsten en in m’n gezicht. Even later liggen we samen na te kletsen en nog wat te knuffelen we kijken elkaar aan, glimlachen en ik denk:”Oh, wat hou ik toch van je”!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *