— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Heisse Liebe

De vakantie was tot dan toe erg leuk en gezellig geweest. Samen met vrienden uit onze studietijd gaan we regelmatig op wintersport om dan even lekker de dagelijkse sleur te doorbreken. Zo ook afgelopen december, we hadden een leuk huisje gehuurd aan de piste en ook het weer zat goed mee. Elke dag snowboarden in de zon en daarna natuurlijk après skiën. Nadeel is wel dat je minder privacy hebt als thuis, qua seks was het dan ook een stuk minder omdat we toch allebei bang waren dat onze vrienden ons zouden horen. Bovendien gingen we vaak zo laat, zo dronken naar bed dat er toch niet zo heel veel meer van kwam.

Naarmate de week vorderde nam het oogcontact en de intieme aanrakingen dan ook toe. Rob kwam dan dicht tegen me aan staan in de discotheek en fluisterde in m’n oor dat hij zo’n enorme zin in me had dat hij me wel ter plekke wilde nemen, om vervolgens vrolijk de dansvloer op te lopen en daar verder te gaan dansen terwijl hij af en toe steelse blikken mijn kant opwierp. De pestkop! Ik pakte hem dan terug door langs ‘m te lopen m’n hand op z’n kruis te leggen, zachtjes te knijpen en te fluisteren dat ik zin had om z’n pik te voelen. Zo werd het naarmate de week vorderde steeds spannender en was het ook een sport om niet toe te geven aan de verleidingen van de ander.

De voorlaatste dag gingen we met z’n allen skiën, omdat degenen die op les waren nu vrij waren en ook wel eens wat meer van het gebied wilden zien in plaats van de hele dag maar op de babyweide te lummelen. Met z’n achten gingen we ’s ochtends vroeg op pad, de zon scheen al fel en de sneeuw knerpte onder onze schoenen. In de rij voor de skilift schoof Rob vanachter tegen me aan en ik voelde de bobbel dwars door onze dikke skibroeken heen. Er schoot een siddering door me heen en flitsen van vorige rendez-vous schoten door m’n hoofd.

Zijn geur drong door in m’n neusgaten en ik merkte dat hij een beetje trilde. “Zo jongedame, heeft u misschien behoefte an ein Privélehrer?”:vroeg hij in een quasi Duits accent. Ik vroeg wat me dat wel niet ging kosten en hij antwoordde glimlachend dat we het daar nog wel over zouden hebben.

Na een aantal afdalingen te hebben gemaakt was het toch wel tijd om wat nieuwe energie op te doen en we streken dan ook neer op een terrasje langs één van de pistes. Rob zat tegenover mij aan de lange tafel, en na wat biertjes voelde ik opeens zijn voet langs m’n onderbeen glijden. Verschrikt keek ik op maar Rob deed net alsof hij erg geïnteresseerd was in het verhaal wat z’n buurman aan het vertellen was.

Z’n voet streelde de binnenkant van m’n onderbeen en gleed nu langzaam hoger. hij drukte langzaam tegen de binnenkant van m’n dijen en ik voelde een golf van opwinding over me heenkomen. Het was alsof m’n hele huid van water was en z’n aanrakingen veroorzaakten rimpelingen van genot die zich over m’n hele lichaam verspreidde. Nog hoger kwam z’n voet en even, heel even maar voelde ik hem langs m’n lippen gaan om vervolgens de andere dij te strelen.

Af en toe keek Rob m’n kant op en dan zag ik ook de opwinding vlammen in zijn ogen. Mijn god wat had ik zin in die man! Ik sloot m’n ogen en hoopte dat iedereen dacht dat ik aan het zonnen was, maar ondertussen concentreerde ik me op z’n voet en volgde het iedere centimeter dat het hoger en dichter bij m’n poesje kwam.

“He Sas, heb jij nog zonnebrand?” Ruw stoot een van m’n vriendinnnen me aan. k voel de voet wegschieten en het kost me even tijd om terug op aarde te komen..”Ja volgens mij heb ik nog wel ergens wat,” stamel ik. Zwaar balend rommel ik in m’n rugzak terwijl ik naar Rob kijk. Hij knipoogt terug en staat op. “Wij gaan zo even naar het snowparc, gaat er nog iemand mee?”:vraagt hij terwijl hij donders goed weet dat de rest allemaal op ski’s is en niks aan al die schansjes en halfpipes heeft. “Neuh, gaan jullie maar, we zien jullie zo wel in de bar,” antwoordt een van de jongens. Snel prop ik de zonnebrand in de handen van m’n vriendin en sta op om achter Rob aan te gaan.

We lopen naar de lift en terwijl we omhoog gaan zitten we heftig te zoen, z’n tong likt aan de mijne en ik kan me bijna niet meer inhouden. Boven aangekomen klippen we onze boards vast en beginnen we aan de afdalingen. Halverwege zie ik Rob ineens de piste afduiken het bos in. Samen glijden we met een noodgang tussen de bomen door totdat we bij een vlak, open stuk in het bos komen. Rob stapt van m’n board en loopt op me af terwijl ik nog met m’n bindingen bezig ben. Hij pakte me stevig vast en drukt me achterover in de sneeuw. We zoenen heftig terwijl hij m’n haren streelt en ik m’n nagels in z’n rug zet.

Ik voel z’n handen onder m’n jas verdwijnen langzaam omhoog richting m’n borsten gaan. Zachtjes gaat hij met z’n vinger langs m’n tepels en ik hoor hem zachtjes kreunen als hij voelt hoe hard ze zijn. Ik lig te schokken bij iedere aanraking van m’n borsten en hoop dat hij nooit meer ophoudt daarmee. De geilheid neemt zich van mij meester en ik gooi ‘m van me af en ga op ‘m zitten. ik rits z’n jas open en trek z’n trui omhoog. Z’n sterke, strakke lichaam maakt me nog wilder en ik ga dan ook gelijk voor z’n tepels. Ik zuig eraan en voel dat ze hard worden terwijl ik Rob hoor zuchten.

Dan staat hij op en neemt hij me mee naar de bosrand. Daar aangekomen zet hij me tegen een boom en maakt m’n broek los. Terwijl ik m’n benen een beetje spreid voel ik z’n warme tong over m’n poesje gaan. Hij pakt me bij m’n billen en glijdt eindelijk, na al die dagen, z’n heerlijke tong bij me naar binnen. Hij likt m’n kutje zo lekker. Eerst verkent hij zachtjes en voorzichtig m’n lippen, maar ik kan niet wachten en pak z’n hoofd dan ook stevig beet en druk ‘m tussen m’n benen.

Hij begrijpt de boodschap en begint aan m’n klitje te likken. Ik schok bij iedere aanraking en kreun het uit: “Oh ja, ga door, ga door!” Ik voel de spanning in m’n buik en het is bijna ondraaglijk maar toch wil ik het nog sneller en nog harder. Hij likt m’n kutje nu zo snel dat ik bijna geen tijd meer heb om adem te halen. Ik trek ‘m dan ook omhoog en zet hem tegen de boom terwijl ik me op m’n knieën laat zakken. Ik trek z’n gulp open en neem z’n dikke pik in m’n mond. Gretig zuig ik aan z’n pik en lik ik aan z’n ballen. Ik hoor Rob boven me kreunen en voel z’n ballen samentrekken. Z’n warme pik vult m’n hele mond terwijl ik zachtjes met m’n vingers z’n ballen streel.

We zijn nu beiden zo geil dat we de kou niet meer voelen en alleen nog maar met elkaar bezig zijn. Hij tilt me op, zet me tegen de boom en draait me om. Ik buk een beetje en voel z’n hete eikel langs m’n billen gaan, steeds dichter naar m’n natte kutje. Dan voel ik z’n pik langzaam in me schuiven. Hij haalt ‘m een paar keer er helemaal uit en in en pakt me dan stevig bij m’n heupen. Hard begint hij in me te stoten en bij elke stoot voel ik z’n pik dieper in me verdwijnen. “Ooh, vandaag beleef ik echt de hemel op aarde”, schiet het door me heen als hij op nieuw hard in me stoot.

Ik knijp met m’n poes z’n pik fijn en vraag om meer, ik voel dat m’n haren worden gegrepen en m’n hoofd achterover getrokken. Ik zet me schrap tegen de boom en laat me lekker nemen. De spanning in m’n buik bouwt nog verder op en ontlaadt zich terwijl ik het uitschreeuw. Ik voel alles samentrekken en duw mezelf nog verder op z’n pik. Ik sta te schokken en ben even van de wereld, totdat ik Rob hoor kreunen dat hij komt en ik z’n hete zaad in me voel spuiten. Hij slaakt een beestachtige kreet en laat zich dan achterover vallen terwijl hij mij met zich meetrekt. Z’n geil druipt uit m’n poes en verspreidt zich over onze benen, de sneeuw en de jassen. Samen blijven we liggen genieten, en als we uiteindelijk onze ogen opendoen begint het te sneeuwen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *